Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Carane Music Stream kanggo iPad

Carane Music Stream kanggo iPad

Iku Piece saking jajan kanggo stream musik kanggo iPad saka komputer, yen sampeyan duwe alat transfer musik profesional iPad. Ing artikel iki, aku ate menehi rekomendasi sing alat kaya sing. Iku Wondershare TunesGo (Windows). Alat iki menehi kemampuan kanggo file musik utawa dhaptar lagu stream saka iTunes utawa komputer kanggo iPad. Kajaba iku, ora mbusak lagu ing iPad kanthi otomatis, kajaba sing dienggo apa sing. Bisa mbantu ngowahi lan stream AAC, MKA, AC3, AIFF, APE, AMR, AU, 3G2, FLAC, MPa, MP2, OGG, WMA, kanggo MP3 effortlessly.

Yen sampeyan nggunakake Mac, nguripake kanggo Wondershare TunesGo (Mac) . Mac versi iki empowers sampeyan music stream saka folder ing komputer kanggo iPad.

Download alat ing PC supaya iPad music streaming.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Versi Mac alat iki ora ndhukung streaming dhaptar lagu saka iTunes kanggo iPad. Kejabi, Wondershare TunesGo kebak ndhukung iPad karo retina tampilan, iPad mini, iPad New lan liyane. Dipriksa luwih detailes bab kabeh iPads didhukung .

Langkah Gampang kanggo stream musik kanggo iPad

Saiki, aku ate nyoba versi Windows alat iki. Proses kanggo stream musik kanggo iPad karo versi Mac iku padha. Banjur, ngijini 'miwiti!

stream music to ipad

Langkah 1. Gunakake kabel USB kanggo nyambung iPad kanggo PC

Sambungake iPad kanggo PC dening plugging menyang kabel USB iPad kang. Banjur, sapisan iku disambungake, alat iki bakal ndeteksi iPad lan banjur nuduhake ing jendhela utami.

stream music ipad

Langkah 2. Stream musik ing iPad

Kene, Aku bakal nuduhake sampeyan carane music stream saka folder ing PC lan dhaptar lagu iTunes kanggo iPad mungguh.

Ing kolom sisih kiwa, temokake lan klik "Media". Banjur, klik "Musik" ing baris ndhuwur kanggo nuduhake jendhela music. Klik triangle ing "Tambah". Nalika dhaptar gulung-mudhun njedhul munggah, sampeyan bisa milih "Tambah Gambar" utawa "Tambah Folder". Banjur, nelusuri komputer nganti nemokake file musik Wanted utawa folder musik. Stream menyang iPad.

ipad streaming music

Kejabi streaming musik iPad, sampeyan saged streaming dhaptar lagu saka iTunes perpustakaan lan folder kanggo iPad. Klik "Lagu" ing kolom kiwa. Banjur, kanthi ngeklik ing segi telu kuwalik ing "Tambah", sampeyan njaluk rong pilihanipun. Siji "Tambah iTunes Lagu", liyane iku "Tambah Playlist saka komputer". Pilih salah siji lan stream dhaptar lagu kanggo iPad.

streaming music ipad

Sing kabeh babagan streaming musik ing iPad. Kanthi alat iki, sampeyan bisa nggawe streaming musik ing sembarang wektu. Download TunesGo lan duwe cobi!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top