Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Copot Aplikasi saka Samsung telpon utawa Tablet

Carane Copot Aplikasi saka Samsung telpon utawa Tablet

Aku wis kasil bosok sandi Incredible nggunakake Unrevoked. Pripun pindhah babagan mbusak sawetara saka wis diinstal Samsung apps?

Kanggo mbusak app saka telpon Samsung utawa tablet, sampeyan bisa takon bantuan saka alat aman app, kaya Wondershare MobileGo for Android (Windows) utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Saiki, sampeyan ora kudu nglampahi akeh wektu ing njabut app ing Samsung piranti layar cilik siji. Nanging, sampeyan bisa aman app bayangan, kalebu app diinstal ing bosok telpon Samsung Android utawa tablet, saka PC seamlessly.

Download versi nyoba gratis kanggo nyoba njabut app saka tablet Samsung Android utawa telpon.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: alat aman Iki app - Wondershare MobileGo for Android ndhukung mbusak app saka HTC One X, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy, etc. Priksa metu liyane didhukung telpon Samsung Android utawa tabel kene .

A guide lengkap carane mbusak app ing telpon Samsung utawa tablet

Priksa metu 2 langkah ing ngisor iki bab carane mbusak app diundhuh lan app diinstal (ing bosok telpon Android utawa tablet) karo Wondershare MobileGo for Android (kanggo Windows kedhaftar). Pangguna Mac bisa nindakake pandhuan padha mbusak app saka telpon Samsung utawa tablet karo versi Mac.

Nginstal lan mbukak MobileGo for Android ing PC. Banjur, sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki.

remove apps from htc

Langkah 1. Sambungake telpon Samsung utawa tablet PC

Kaya gambar nuduhake ndhuwur, sampeyan bisa nyambungake telpon Samsung utawa tablet kanggo PC liwat Wi-Fi utawa kabel USB. MobileGo for Android Bakal ngenali telpon Samsung utawa meja bebarengan, lan banjur nuduhake ing jendhela ing ngisor iki.

how to delete apps on htc

Langkah 2. apps Copot saka telpon Samsung utawa tablet

Ing kolom kiwa-tangan, klik "Aplikasi" kanggo mbukak jendhela app. Temokake banjur obah mati app sing lagi arep dibusak. Yen telpon Samsung utawa meja wis bosok, malah bisa mbusak app diinstal ing telpon Samsung utawa tablet.

Banjur, klik "Busak instal". Nalika cathetan njedhul munggah, takon sampeyan apa sing arep instal app milih utawa ora, sampeyan kudu klik "Ya". Banjur, ngelingi ora kanggo medhot sambungan telpon Samsung utawa tablet sadurunge proses aman app iku liwat.

delete apps from htc

Mbusak aplikasi saka telpon Samsung utawa tablet wis rampung! Iku luwih cepet lan luwih trep kanggo mbusak app ing telpon HTC lan tablet saka PC, nalika sampeyan njaluk bantuan saka MobileGo for Android. Sawise uninstallation, sampeyan bisa ngundhuh lan ngimpor app favorit, music, video, etc kanggo telpon Samsung utawa tablet.

Download MobileGo for Android ngerti carane mbusak app saka piranti Samsung.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top