Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Sijine Music ing Samsung Galaxy S3

Sijine Music ing Samsung Galaxy S3

Hey Ocn aku mung tak Samsung Galaxy S3 lan Aku ilang carane njaluk musik ing kene. Aku supaya digunakake kanggo kemewahan saka iTunes lan carane gampang iku. Supaya apa sing cara paling apik kanggo nyelehake musik ing kene lan carane? Thanks.

Cara 1: Tambah music kanggo Samsung Galaxy soyo tambah menyang mode disk

Arep kanggo nyelehake musik ing telpon Samsung Galaxy, kaya Samsung S3? Uga, iku gampang proyek. Gunung Samsung Galaxy telpon Serial kanggo mode disk ing komputer liwat kabel USB. Nalika disk drive sawijining nuduhake munggah, sing bisa mbukak lan milih folder musik. Banjur, nelusuri komputer kanggo golek file musik Wanted lan nyalin lan nempel menyang telpon saka Samsung Galaxy Serial.

Cara iki babar blas free, lan sampeyan bisa nindakake iku gampang. Nanging, yen file musik sing nambah sing dienkode dening WMA, FLAC, AIF, AMR, MKA, lan liyane, sampeyan bakal nemokake sing padha ora bisa diputer. Kejabi, apa yen sampeyan arep kanggo nransfer musik saka iTunes, iPhone, iPad utawa iPod kanggo telpon Samsung Galaxy?

Cara 2: Sijine musik ing Samsung Galaxy saka komputer & iTunes karo alat

Looking for cara gampang kanggo nransfer lan Ngonversi musik saka komputer utawa iTunes kanggo telpon Samsung Galaxy? Aku Highly Rekomendasi sing Wondershare MobileGo for Android utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) nerangake. Iku Versatile desktop manager Android, kang ngijini sampeyan nyeret lan nyelehake persil saka file musik saka komputer menyang telpon Samsung Galaxy, dhaptar lagu ngimpor iTunes. Iku ngowahi akeh file musik, kaya AC3, AMR lan WMA, kanggo Samsung gedhe-gedhe optimized - MP3. Kajaba iku, iku nawakake sing tengah download music online kang empowers sampeyan langsung download songs lan ngirim menyang telpon Samsung Galaxy.

Download program iki ngerti carane sijine music ing Samsung Galaxy.

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah-langkah kanggo sijine musik ing telpon utawa tablet Samsung Galaxy sing dijupuk nganggo versi Windows. Kanggo pangguna Mac, sampeyan bisa mindhai langkah ing ngisor iki lan njupuk langkah padha.

Langkah 1. Sambungake telpon Samsung Galaxy komputer

Nginstal lan miwiti manager Android iki ing komputer. Jendhela utami njedhul munggah. Sambungake telpon Samsung Galaxy piranti karo komputer kanthi nggunakake kabel USB. Kanggo Windows kedhaftar, sampeyan uga bisa nggawe sambungan liwat Wi-Fi.

put music on samsung galaxy

Wigati: Kene, sampeyan bisa mriksa didhukung Samsung piranti, sistem operasi Android lan format audio .

Langkah 2. Put musik ing Samsung Galaxy

Ing sidebar kiwa, temokake Music . Klik kanggo nggawa serep jendhela music. Ing baris ndhuwur, klik Tambah . Ing file jendhela browser pop-up, temokake lan milih songs sing arep ditambahake menyang Samsung Galaxy. Klik Open .

Nalika manajer Android iki ndeteksi songs ditambahaké duwe format kompatibel, iku nyuwun sampeyan apa ngene kaya Ngonversi menyang songs in MP3 format. Klik Ya kanggo Ngonversi mau.

how to put music on samsung galaxy

Arep ngimpor dhaptar lagu iTunes kanggo telpon Samsung Galaxy? Klik segi telu ing Tambah lan milih Impor iTunes Dhaptar lagu .

how to add music to samsung galaxy

Kanggo download music online kanggo telpon utawa tablet Samsung Galaxy. Klik Wontube MP3 Download ing sidebar kiwa. Kowé bakal weruh akeh populer lagu ana. Telusuri lagu wanted lan klik download lambang. Kanthi ngeklik salib, sampeyan uga bisa nambah situs musik favorit. Uga, golek songs lan download menyang telpon utawa tablet Samsung Galaxy.

add music to samsung galaxy

Sing paling langkah babagan carane nambah music kanggo telpon Samsung Galaxy lan tabel. Gampang lan trep, iku ora? Saiki, download manager Android kanggo nyoba iku dhewe.

Download Win VersionDownload Mac Version

Cara 3: music Transfer saka iDevice / Nokia / telpon Android kanggo telpon Galaxy

Mung ngalih saka telpon lawas menyang telpon Samsung Galaxy? Arep nransfer musik antarane wong-wong mau? Sampeyan bisa menehi nyoba kanggo Wondershare MobileTrans , kang bisa nransfer kabeh songs ing iPhone, iPod, iPad, Nokia Symbian telpon, telpon Android kanggo telpon Samsung Galaxy karo klik prasaja.

Download Win Version

Langkah 1. Sambungake telpon Samsung Galaxy lan telpon liyane

Nggunakake rong kabel USB kanggo nyambung telpon Samsung Galaxy lan piranti Android / Symbina / iOS kanggo komputer. Wondershare MobileTrans Bakal mindai mau langsung. Banjur, ing jendhela utami, sampeyan bisa ndeleng telpon loro lan isi didhukung.

copy music to samsung galaxy

Langkah 2. Copy musik saka telpon siji menyang telpon Samsung Galaxy

Sawise ticking music , sampeyan bisa miwiti transfer music kanthi ngeklik Mulai Copy .

transfer music to samsung galaxy

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top