Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Sijine musik ing iPad saka PC karo Ease

Sijine musik ing iPad saka PC karo Ease

Iku bisa kanggo nambah musik kanggo iPad tanpa iTunes sink? Yen sampeyan lagi scratching sirah bab iki, sampeyan teka menyang Panggonan tengen. Kene, aku ate rekomendasi alat transfer music iPad Versatile, yaiku Wondershare TunesGo . Iku kebak kompatibel karo Windows Komputer. Kanthi bantuan, sampeyan bisa salah siji nambah musik utawa dhaptar lagu saka iTunes utawa folder saka komputer. Apa surprises sing iku tau ​​mbusak sembarang song ditambahaké sadurunge nalika songs anyar sing ditambahake.

Minangka pengguna Mac, sampeyan bisa nyoba Wondershare TunesGo (Mac) . Kanthi bantuan, sampeyan bisa nyelarasake musik ing Mac kanggo iPad karo ease.

Ngundhuh lan nginstal versi tengen alat iki ing komputer.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Wondershare TunesGo ndhukung iPad mini, iPad karo retina tampilan, New iPad lan liyane. Dipriksa Info liyane babagan iPads didhukung .

A langkah-langkah dening-guide carane sijine musik ing iPad

Ing artikel iki, supaya kula njupuk windows versi - TunesGo Wondershare minangka conto. Bukak alat transfer music iPad.

put music on ipad

Langkah 1. Sambungake iPad menyang komputer liwat kabel USB

Kanggo miwiti karo, nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPad menyang komputer. IPad bakal cepet dideteksi sawise iku disambungake. Banjur, iPad bakal nuduhake munggah ing jendhela utami.

add music to ipad

Langkah 2. Tambah music kanggo iPad

Ing wit direktori kiwa, klik "Media". Ing baris ndhuwur, klik lambang page "Musik". Kabeh lagu ing iPad ditampilake ing jendhela music.

Kanggo nambah musik sing dipilih kanggo iPad, sampeyan bisa klik "Tambah". Ing file jendhela browser pop-up, navigasi menyang lokasi ing ngendi music wis disimpen. Pilih lagu wanted lan sijine wong ing iPad. Kanggo nambah folder musik, sampeyan bisa klik triangle kuwalik ing "Tambah". Ing menu narik-mudhun, salah siji milih "Tambah folder" utawa "Tambah Gambar" kanggo nambah musik.

how to put music on ipad

Menawi panjenangan sampun nyerat sawetara dhaptar lagu apik ing iTunes utawa ing komputer, sampeyan bisa kanggo nambah menyang iPad uga. Klik "Lagu" ing wit direktori kiwa. Kabeh dhaptar lagu ditampilake ing sisih tengen. Klik triangle ing "Tambah". Banjur, sampeyan njaluk dhaftar narik-mudhun.

Kanthi ngeklik "Tambah Dhaptar lagu saka komputer", sampeyan bisa nambah daftar lagu ing komputer kanggo iPad. Yen sampeyan klik "Tambah iTunes Library", sampeyan njaluk jendhela pop-up. Kanthi gawan, kabeh dhaptar lagu ing perpustakaan iTunes sing dicenthang. Mung nambah sawetara dhaptar lagu, sampeyan kudu mbusak centhang dhaptar lagu bayangan Panjenengan. Banjur, klik "OK".

add music to ipad without itunes

Wigati: Ing saiki, versi Mac alat iki ora ndhukung panggolekan musik ing iPad saka iTunes.

Saiki, sing ngerti carane sijine musik ing ipad tanpa itunes karo alat transfer music iPad iki. Iku kelangan, ora iku? Download TunesGo lan nyoba iku dhewe.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top