Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > Carane kanggo ngatasi masalah - Music Ora Panyelarasan sawise iOS 7 Update

Carane kanggo ngatasi masalah - Music Ora Panyelarasan sawise iOS 7 Update

"Aku nganyari iPhone 4 kanggo ios7, lan saiki music ora bakal nyelarasake kanthi wae liyane. Saben wektu nalika Aku nyoba kanggo nyelarasake musik saka komputer kanggo iPhone, mung sawetara songs ditransfer. Aku dicenthang, misale jek mung iTunes iki item dituku sing ditransfer, ora CD iki diimpor utawa diundhuh saka internet. Apa ana apa-apa salah? aku nggunakake iPhone 4, iOS 7, iTunes 11.1.1. "

Sawise nganyarke kanggo iOS 7, dadi misale jek iTunes mung nolak kanggo bisa dadi iku digunakake kanggo dadi. Nalika panyelarasan musik saka komputer menyang iOS 7 piranti, sampeyan bisa tansah bakal nemokake sing sinkronisasi wis ora rampung. Sanadyan iTunes marang iku rampung, mung bagean musik Library wis nyinkronake, ora kabèh bagéyan sing perlu. Akeh wong sing wis ngeluh kathah bab iOS 7 masalah sink music. Nanging, misale jek ora ana solusi wae durung. Lan iku katon kaya iTunes sink paling anyar ora bisa karo iOS 7. Ora ana prakara apa, sadurunge Apple mecahaken masalah, kita kudu golek cara kanggo seneng musik ing iOS 7 piranti.

Ing kasunyatan, ana sawetara alternatif iTunes sing bakal mbantu diselarasake iOS 7 piranti. Nalika iTunes ora bisa nyelarasake karo iOS 7, tinimbang nggunakake iTunes, sampeyan kudu nyoba salah siji saka alternatif. Kene, Aku menehi saran sampeyan Wondershare TunesGo (Mac) lan Wondershare TunesGo (Windows). Loro-lorone mau bisa kanggo nyelarasake musik saka komputer kanggo iOS 7 piranti. Ngisor Aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah - music ora panyelarasan sawise iOS 7 nganyari karo Wondershare TunesGo (Mac).

Langkah 1. alat alternatif iTunes ing komputer

Download Mac Version Download Win Version

Klik tombol ijo ndhuwur kanggo njaluk versi nyoba gratis Wondershare TunesGo. Pilih versi nengen kanggo komputer. Yen sampeyan nggunakake iMac, MacBook Pro, utawa MacBook Air, cobanen versi Mac. Yen ora, nyoba versi Windows. Nginstal lan miwiti.

Langkah 2. Gunakake USB kanggo nyambung iOS 7 piranti lan Mac

Nggunakake kabel USB sing iOS 7 nerangake karo kanggo nyambungake piranti karo komputer. Nalika software TunesGo ndeteksi iOS 7 piranti kasil, iku bakal katampil ing jendela utama.

music not syncing after ios 7 update

Langkah 3. Sync musik saka Mac kanggo iOS 7 piranti

Klik Music ngetik Music jendhela. Banjur klik Tambah ing ndhuwur jendhela. Browse komputer kanggo milih songs. Banjur klik OK kanggo nyelarasake menyang piranti iOS 7 Panjenengan. Yen iOS 7 song kompatibel ditambahake, alat iki bakal nguripake iku menyang format loropaken kanggo sampeyan kanthi otomatis.

ios 7 itunes sync issues

Ndhuwur info kasebut iku salah siji saka cara kanggo ngatasi iOS 7 masalah sink music. Yen seneng, sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba gratis Wondershare TunesGo kanggo nyelarasake musik saka komputer kanggo iOS 7 piranti.

Download Mac Version Download Win Version


Watch Video kanggo ngatasi Music Ora Panyelarasan sawise iOS 7 Update

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top