Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Transfer Music saka iPad kanggo iTunes ing 3 Langkah Japanese

Transfer Music saka iPad kanggo iTunes ing 3 Langkah Japanese

"Musikku macet ing iPad lan misale jek iTunes nolak kanggo bantuan kula nyalin isi kasebut menyang iTunes Library ing komputer. Iku drive kula edan. Ora sopo wae ngerti carane nransfer musik saka iPad kanggo iTunes?"

Iki pitakonan sing bothers akeh wong. Yen sampeyan ajeg njaluk songs langsung ing iPad, utawa sampeyan wis music ilang ing iTunes Library, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki kanggo mangsuli pitakon "carane nransfer musik saka iPad kanggo iTunes Library".

Apa Need Panjenengan:

  • Wondershare TunesGo;
  • IPad lan kabel USB sawijining;
  • A komputer karo iTunes diinstal

Download Software kanggo Transfer Music saka iPad kanggo iTunes

Wondershare TunesGo
Wondershare TunesGo - Salinan Music saka iPad kanggo iTunes Library Musuhan Bebas
  • Transfer dituku songs saka iPad kanggo iTunes;
  • Nyalin kabeh songs lan dhaptar lagu saka iPad kanggo iTunes;
  • Pindhah songs disenengi saka iPad kanggo iTunes;
  • Dhukungan iPad Air, iPad mini, iPad anyar, lan luwih >>

Langkah-langkah kanggo Carane Transfer Music saka iPad kanggo iTunes

Langkah 1. Pateni iTunes otomatis Panyelarasan

Mbukak iTunes ing komputer. Temokake banjur klik Gawe pilihan ing iTunes. Ing Windows PC, iku ing Sunting menu. Ing Mac, iku ing menu iTunes kang tengen jejere lambang Apple ing sisih kiwa ndhuwur. Ing njedhul munggah jendhela, dipriksa Nyegah iPods, iPhone, lan iPads saka sinkronisasi otomatis . Yen sampeyan mateni sinkronisasi otomatis, sampeyan bakal gagal kanggo nransfer musik saka iPad kanggo iTunes.


Langkah 2. Instal Wondershare TunesGo ing komputer

Yen sampeyan perlu kanggo nransfer musik saka iPad kanggo iTunes Library ing PC Windows, nginstal Wondershare TunesGo (Windows). Kanggo nransfer musik saka iPad kanggo iTunes ing Mac, nginstal Wondershare TunesGo (Mac) . Sawise sampeyan instal iku, miwiti tengen adoh. Lan banjur nggunakake kabel USB iPad kanggo nyambung iPad karo komputer. Nalika disambungake kasil, sampeyan bakal weruh jendhela katon kaya gambar ing sisih tengen.

win Version mac Version


Langkah 3. Pindhah Music saka iPad kanggo iTunes

Coba salah siji saka cara ing ngisor iki kanggo nyalin musik saka iPad kanggo itune:

# 1. Ing jendhela utama, sampeyan bisa ndeleng pilihan Kanggo iTunes . Klik iku, kabeh songs ing iPad bakal ditransfer kanggo iTunes Library. Aja padha sumelang ing bab ngasilaken duplikasi. Wondershare TunesGo bakal mbandhingaké songs match antarane iPad lan iTunes Library, nyaring metu duplikat lagu iku.

# 2. Klik Media ing sisih kiwa saka jendhela. Banjur sampeyan lagi mimpin menyang jendhela Music. Saka kene, sampeyan bisa klik Smart Ekspor menyang iTunes kanggo ngimpor musik saka iPad kanggo iTunes. Utawa pilih songs wanted lan klik segi telu tengen ngisor Ekspor menyang . Ing dhaptar gulung-mudhun, milih Ekspor menyang iTunes Library .

transfer music from ipad to itunes

Video Tutorial carane Transfer Music saka iPad kanggo iTunes Library

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

Top