Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > Transfer Music saka iPad kanggo iPad karo Ease

Transfer Music saka iPad kanggo iPad karo Ease

Wis disambungake kaping apik-mungel songs ing kanca iPad lan kagungan, supaya sampeyan loro arep nransfer musik saka iPad kanggo iPad kanggo nuduhake karo saben liyane? Wis nandang gerah iPad mini, iPad kelangan anyar contone, lan saiki arep nransfer kabeh musik saka iPad lawas anyar? Apa wae sing nemokke, apa sing bakal nggawe?

Biasane iku angel kanggo nyalin musik saka iPad kanggo iPad kajaba sing duwe alat pihak katelu. Kene, aku wani nyaranaké manawa sampeyan nggunakake kuat iPad kanggo iPad transfer - Wondershare TunesGo . Program iki ora mung empowers sampeyan nyalin music karo ratings, sandiwara'aneka tunggal'-by lan luwih saka siji iPad liyané, nanging uga mindhah dhaptar lagu, video, kontak antarane loro iPads. Kejabi iPads, program iki ndhukung nransfer data antarane iPhone, iPod, PC lan iTunes uga.

Download Win Version

Pindhah musik saka iPad kanggo iPad karo ease

Download iki iPad kanggo iPad transfer ing komputer. Banjur tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo nransfer musik iPad kanggo iPad.

Langkah 1. Bukak iPad iki kanggo transfer iPad

Ing awal, nginstal lan miwiti iki iPad kanggo iPad transfer ing komputer sawise you download it. Sampeyan kudu nyambungake rong model iPad liwat kabel USB. Program iki bakal rauh ndeteksi piranti. Banjur kabeh file ing model iPad bakal ditampilake ing wit direktori kiwa ing antarmuka utama.

transfer music from ipad to ipad

Wigati: Mangga ngundhuh lan nginstal iTunes ing komputer sadurunge dilakoni music nransfer antarane iPads.

Langkah 2. Transfer songs saka iPad kanggo iPad

Ing wit direktori kiwa, klik triangle tab iPad sing arep ngekspor music. Nalika sampeyan ndeleng, kabeh file ing iPad iki bakal katampil. Banjur klik "Media". Banjur klik "Musik" sawise jendhela media katon ing panel tengen.

Ing jendhela music, nemokake file musik sing dienggo kanggo mindhah iPad liyane. Klik "Ekspor menyang". Nalika dhaptar gulung-mudhun katon, sampeyan kudu milih "Ekspor menyang iPad". Banjur program wiwit mengkono music nransfer. Tetep loro model iPad disambungake karo komputer sadurunge music nransfer ends.

copy music from ipad to ipad

Wigati: Wondershare TunesGo ndhukung iPad online, mini iPad karo retina tampilan, iPad mini, iPad karo retina tampilan, iPad New, iPad 2 lan iPad. Iku kompatibel karo iOS 9/8/7/6/5.

Muni gedhe? Uga, mung ngundhuh program iki kanggo nyoba iku saiki!

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top