Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Tutorial: Transfer Music saka njaba Hard Drive kanggo iPhone

Tutorial: Transfer Music saka njaba Hard Drive kanggo iPhone

"Aku wis ora nandang gerah cukup ing komputer, aku kudu nyimpen luwih saka 3000 songs ing hard disk drive. Saiki aku kudu nransfer songs dipilih saka hard disk drive kanggo iPhone. Nanging, aku ora ngerti piye carane iku. Sembarang saran? "

Iku apike kanggo nyimpen songs ing hard disk drive, amarga iku cara kanggo ngamanake lagu. Sampeyan ngerti, kadhangkala, amarga saka kacilakan komputer, sampeyan bisa uga bakal kelangan ing salawas-lawase. Lan iku frees munggah papan liyane ing komputer kanggo file anyar lan app. Nanging mengkono iki, iku bisa njupuk sing akèh wektu nalika kudu nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPhone. Begjanipun, saiki karo TunesGo, iku akeh luwih gampang kanggo nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPhone.

Download Wondershare TunesGo versi nyoba kanggo nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPhone.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Pisah Wondershare TunesGo (Windows) lan Wondershare TunesGo (Mac) loro kasedhiya kanggo download. Download versi nengen kanggo komputer miturut sistem operasi.

Wondershare TunesGo iki app desktop kanggo iPhone. Iku ngijini sampeyan kanggo nyelehake song wae saka hard disk drive kanggo iPhone tanpa masalah kompatibel. Lan proses iki akeh luwih gampang saka songs sink saka iTunes kanggo iPhone. Mung ing 3 langkah, sampeyan bakal nggawe.

Langkah 1. Connect hard disk drive karo komputer

Plug ing hard disk drive karo komputer. Priksa manawa sampeyan bisa mbukak lan ndeleng kabeh lagu sing perlu kanggo nyalin kanggo iPhone ana. Kanthi gawan, ing Windows PC, sampeyan bisa ndeleng hard drive ing komputer. Ing Mac, hard drive ing desktop.

Langkah 2. Connect iPhone karo komputer

Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone piranti karo komputer lan miwiti TunesGo. Sawise pangling iPhone, MobileGo kanggo iOS bakal nuduhake iPhone ing jendhela utama. Lan kabeh file media sing diurutake menyang kategori lan ditampilake ing kiwa.

 transfer music from external hard drive to iPhone

Langkah 3. Transfer musik saka hard disk drive kanggo iPhone

Ing sisih kiwa saka jendhela utama, klik 'Media'. Ing njedhul munggah jendhela, klik tab 'Music'. Saka 'Music' jendhela, ing sisih ndhuwur, klik segi telu ing Tambah kanggo mbukak dhaptar gulung-mudhun. Pilih Tambah File utawa Tambah folder. Browse komputer kanggo nemokake songs utawa folder ing hard disk drive sing perlu. Klik Open kanggo ngimpor songs kanggo iPhone. Nalika proses transfer wiwit, bar proses bakal pitutur marang kowe carane arep ing.

how to transfer music from external hard drive to iPhone

Waca, iki carane nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPhone. Iku gampang banget, tengen? sak suwene proses transfer, yen song kompatibel iPhone ditambahake, jendhela bakal pop munggah, takon sampeyan kanggo ngowahi iku. Klik Convert lan sawise konversi, song iki bakal ditambahake kanggo iPhone kanthi otomatis. Apa ora download TunesGo duwe cobi sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top