Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer Music saka komputer kanggo iPod

Karo iPod, sampeyan bisa ngrungokake musik ngendi wae sing disenengi. Nanging, sadurunge ngrungokake cozily, sampeyan kudu nambah musik kanggo iPod page. Umumé, ana rong cara dhasar kanggo nyelehake music kanggo iPod: nransfer musik saka komputer menyang iPod lan tanpa iTunes. Artikel iki kalebu 2 cara 2 bagean, pilih cara sing nengen kanggo sampeyan.

Part 1. Transfer musik kanggo iPod tanpa iTunes
Part 2. Copy Music saka komputer kanggo iPod karo iTunes

Part 1. Transfer musik kanggo iPod tanpa iTunes

Apa Sampeyan kudu:

A komputer karo iTunes diinstal;
iPod lan kabel USB sawijining;
Wondershare TunesGo

Tambah song wae saka komputer sembarang kanggo iPod tanpa wiping iPod;
Nguripake iPod songs kompatibel kanggo format loropaken iPod effortlessly;
Transfer Welasan songs kanggo iPod ing 1 menit;

Wigati: Wondershare TunesGo (Windows) ndhukung meh kabeh jenis iPods, kalebu iPod, iPod klasik, iPod nano, iPod acak, lan liyane. Wondershare TunesGo (Mac) mung ndhukung 4 lan generasi 5 iPod mlaku ing iOS 5, iOS 6 lan iOS 7.

399.935.084 wong wis diundhuh

Langkah 1 Pateni iTunes otomatis Panyelarasan

Miwiti iTunes ing komputer. Klik Sunting menu banjur pilih Gawe. Saka jendhela anyar, klik Piranti tab. Lan ana, obah pilihan Nyegah iPods, iPhone, lan iPads saka sinkronisasi otomatis .

how to transfer music from computer to ipod 

Langkah 2 Instal Wondershare TunesGo

Nginstal lan mbukak TunesGo Wondershare ing komputer. Nggunakake kabel USB teka karo iPod kanggo nyambung iPod karo komputer. Sawise dideteksi, iPod bakal katampil ing jendhela miwiti. Sampeyan bisa ndeleng apa katon kaya saka gambar ing sisih tengen.

transfer music from computer to ipod 

Langkah 3 Transfer Music saka komputer kanggo iPod

Ing wit direktori kiwa, klik Media tab. Jendhela media bakal ditampilake ing panel tengen. Klik Music , tombol page ing baris ndhuwur. Ing jendhela Manajemen music, klik triangle kuwalik ing Tambah kanggo nransfer songs saka komputer menyang iPod.

transfer music to ipod without itunes 

Watch Video kanggo Wondershare Transfer iPhone

Part 2. Copy Music saka komputer kanggo iPod karo iTunes

Langkah 1. iTunes Run ing komputer. Yen sampeyan wis ora diinstal, mangga ngundhuh lan nginstal page. Sawise, klik iTunes Gambar menu banjur pilih Tambah Gambar kanggo Library kanggo ngimpor songs ing komputer kanggo iTunes.

Langkah 2. Klik iTunes Ndeleng menu banjur pilih Tampilake Sidebar . Lan sampeyan bisa ndeleng ing sidebar iTunes katon ing sisih kiwa karo kabeh kategori file kadhaptar. Mengkono iki bakal nggawe kui luwih gampang kanggo nyalin music kanggo iPod.

Langkah 3. Gunakake kabel USB iPod kanggo nyambung iPod karo komputer. Nalika disambungake kasil, sampeyan bakal weruh iPod katon ing piranti area ing sidebar. Yen ora, nyoba kanggo nyambung maneh.

Langkah 4. Klik iPod miturut piranti , lan sampeyan bisa ndeleng jendhela manajemen iPod ing sisih tengen. Klik Music tab. Dipriksa Sync Music banjur pilih perpustakaan musik sink utawa songs. Klik Aplikasi .

iTunes bisa dadi pilihan pisanan kanggo nransfer songs saka PC kanggo iPod yen iPod iku anyar siji utawa sampeyan wis dipasangake iPod karo komputer. Nanging, ing kasus liyane, kaya sing arep nransfer musik saka (anyar) komputer liyane kanggo iPod, utawa ana sawetara lagu-lagu sing mung ana ing iPod, nanging ora ing iTunes Library, sampeyan kudu nyoba cara ngenalaken ing Part 1 . Yen ora, sampeyan bakal kudu nandhang sangsara pain mundhut data. Yen sampeyan lagi ora yakin apa kang cocok kanggo sampeyan nyelarasake musik saka komputer kanggo iPod karo iTunes, sampeyan bisa nyoba iku page. Yen ana bebaya kanggo mbusak iPod, mungkasi proses tengen adoh.


Top