Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Gabung Kontak duplikat ing iPhone

Carane Gabung duplikat Kontak ing iPhone

Iku ana apa cara kanggo kontak setunggal duplikat ing iPhone 5? Sawise aku nyekel kontak aku wis gawe serep ing Gmail lan Outlook kanggo sandi iPhone 5, mung kanggo golek sing ana dadi akeh kontak duplikat ing iPhone 5. bothers kula kathah. Any idea?

Yen sampeyan nggunakake iPhone, kemungkinan sing sampeyan kudu duplikat kontak ing. Iki bisa uga nimbulaké sawise sampeyan nambah kontak saka Gmail, Outlook, utawa sampeyan mung nyimpen kontak bola-bali. Dadi, carane sampeyan bisa urusan karo kontak duplikat? Aja padha sumelang. Sumber artikel punika saking arep nuduhake Somes tips ing.

Gabung utawa mbusak kontak duplikat ing iPhone

Yen kontak ora akeh, sampeyan bisa mbusak duplikat kontak dening dhewe ing iPhone. Tunyuk "Kontak" ing iPhone. Gulung mudhun dhaptar kontak kanggo golek duplikat kontak sing arep dibusak. Klik "Sunting" ing pojok ndhuwur-tengen. Gulung mudhun kanggo mburi layar. Klik "Busak Kontak".

Yen sampeyan mung arep pranala kontak sing duwe duplikat info, nanging ora arep mbusak mau, sampeyan bisa tindakake iki. Sawise nutul "Sunting", sampeyan bisa gulung mudhun layar nganti njaluk "Disambung Cards". Tutul lambang sadurunge "Link Contact ...". Iki ndadekke kowe bali menyang dhaptar kontak. Mbukak lan mangerteni kontak sing ate nggawe link karo. Tutul kontak lan klik "Link" ing ndhuwur-tengen. Banjur, loro kontak sing disambung. Nalika sampeyan ndeleng siji kontak, sampeyan bisa duwe akses gampang kanggo kontak liyane.

Gabung duplikat kontak karo program

Kaya pengguna iPhone ndhuwur, duwe akeh kontak duplikat ing iPhone? Arep menehi hasil karo wong-wong mau? Saiki karo Wondershare TunesGo , sampeyan bisa kanthi gampang nggabung duplikat kontak ing iPhone 5, iPhone 4, iPhone 3GS lan iPhone 4 gampang lan luwih irit. Tambahan, iku ora mung ngijini sampeyan dados setunggal kontak sing wis disimpen ing memori iPhone, nanging empowers sampeyan kanggo nggabungaké kontak saka iCloud, Exchange, Yahoo, Gmail lan akun liyane.

Download TunesGo Wondershare kanggo nggabungaké iPhone duplikat kontak!

Download win version

Langkah-langkah kanggo nggabung kontak duplikat ing iPhone

Langkah 1. Connect iPhone karo PC

Wangsulan: Bab ingkang kawitan sawise sampeyan ngundhuh TunesGo Wondershare kanggo nginstal lan mbukak ing PC. Iku kebak kompatibel karo Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows Vista lan. Sambungake iPhone karo PC liwat kabel USB sing iPhone nerangake karo. Program iki bakal ndeteksi iPhone kanthi otomatis lan nampilake info iPhone ing jendhela utami.

Wigati:  Sadurunge nyoba Wondershare TunesGo, please priksa manawa sampeyan iTunes diinstal ing komputer. Mung karo iTunes diinstal ing komputer, iku bakal bisa mlaku.

merge duplicate contacts on iphone

Langkah 2. Gabung duplikat kontak

Kanggo mbusak salinan saka kontak, klik "Kontak" ing panel kiwa. Banjur ing jendhela kontak, klik-tengen tombol "De-duplicate" . Banjur, TunesGo bakal ndeteksi kontak duwe salinan sawise sampeyan pilih akun lan memori telpon. Sembarang kontak duplikat kanthi jeneng sing padha, nomer telpon utawa email bakal katon ing jendhela Gabung Kontak duplikat. Pilih jinis match. Sampeyan bisa salah siji milih kanggo cocog kontak persis utawa cocog kontak dening grup, ngomong nomer telpon, email utawa jeneng. Banjur, klik "Gabung kapilih" kanggo nggabungaké kabeh duplikat kontak utawa salinan milih kontak.

duplicate contacts on iphone

Sak suwene proses, program iki uga bakal gawe serep kontak kanthi otomatis ing kasus, sampeyan kudu mau ing mangsa. Ngelingi ora kanggo medhot iPhone sajrone proses.

merge duplicate contacts

Ing liya, proses wis rampung. Banjur sampeyan bisa ndeleng sing ana kontak duplikat ing iPhone apa liyane. Jejere gabung kontak saka iPhone, Wondershare TunesGo ngijini sampeyan ngatur musik, potret, lan video uga. Download TunesGo kanggo ndeleng carane iku ndadekake urip mobile akeh luwih gampang lan luwih apik.

Download win version

Watch video tutorial carane kanggo nggabungaké duplikat kontak ing iPhone

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top