Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Ngatur Photos ing iPhone: Tambah / Ekspor / Impor / Busak Photos

Ngatur Photos ing iPhone: Tambah / Ekspor / Impor / Busak Photos

Surgo dijupuk macem-macem foto karo iPhone lan arep ngekspor kanggo PC? Foto ing iPhone sing tumoto, supaya sampeyan arep kanggo sijine wong ing urutan? Utawa sampeyan mung arep nambah foto menyang iPhone anyar. Kanggo ngatur foto ing iPhone gampang, sampeyan bisa nyoba manager iPhone kaya Wondershare TunesGo Retro (kanggo Windows kedhaftar) utawa Wondershare TunesGo Retro (Mac) (kanggo pangguna Mac). Program iki empowers sampeyan kanggo nambah, kaca lan mbusak foto iPhone ing kumpulan.

Download TunesGo Retro kanggo ngatur foto iPhone gampang!

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Loro-lorone versi bisa Kajaba. Kene kita njupuk versi Windows minangka conto.

Sambungake iPhone menyang komputer lan mbukak MobileGo

Sambungake iPhone menyang komputer liwat kabel USB. Nginstal lan mbukak TunesGo Retro ing komputer. Program iki uga dianggo ing komputer sing nganggo Windows 8/7 / XP / Vista. Banjur, iPhone bakal dideteksi langsung.

manage photos on iphone

Ngatur potret iPhone: foto transfer kanggo iPhone

Saiki, klik "Photos" ing kolom ngiwa kanggo nggawa serep jendhela Manajemen foto. Kanggo nambah foto menyang iPhone, pisanan kabeh, milih album, kaya Photo Library, ing iPhone kanggo nyimpen foto diimpor. Utawa, klik "Tambah" kanggo nggawe album anyar. Mbukak album. Klik "Tambah" maneh. Golek foto wanted lan ngimpor kontak mau.

manage iphone photos

Ngatur potret iPhone: foto ekspor Roll kamera lan Photo Library

Yen sampeyan wis disimpen sawetara potret ing Roll kamera lan Photo Library ing iPhone, sampeyan bisa ngekspor menyang komputer. Pilih album sing dipengini, kaya Photo Library, lan klik "Ekspor menyang". Banjur, milih lokasi ing komputer kanggo nyimpen album diekspor. Banjur, program iki wiwit ngekspor album.

Yen sampeyan arep kanggo ngekspor foto. Mung mbukak album lan milih foto sing bakal ngekspor. Uga, klik "Ekspor menyang". Sawise jendhela browser file njedhul munggah, navigasi menyang lokasi ing ngendi sampeyan arep kanggo nyimpen foto.

iphone photo management

Ngatur potret iPhone ing PC: mbusak potret ing Roll kamera lan Photo Library

Foto iPhone swell, sampeyan bisa mbusak mau bebarengan. Bukak album, kaya perpustakaan Photo. Pilih foto sampeyan ora pengin tetep wae luwih. Banjur klik "Busak". Yen sampeyan duwe sawetara album sing nggawe karo program iki, sampeyan uga bisa mbusak album iki.

manage photos iphone

iPhone Manajemen photo: nransfer foto antarane iPhone, iPad lan iPod

Yen sampeyan duwe liyane iPhone utawa iPad utawa iPod, sampeyan uga bisa nransfer foto antarane wong-wong mau. Sambungake iPhone lan piranti liyane Apple menyang komputer ing wektu sing padha. Banjur program iki nuduhake wong ing jendhela utami. Ing jendhela Manajemen foto iPhone, pilih potret lan klik segi telu ing "Ekspor menyang". Ing dhaptar gulung-mudhun sawijining, milih kanggo ngekspor foto kanggo iPhone, iPad utawa iPod.

manage iphone photos on pc

Wigati: Ing saiki, Sampeyan mung bisa mindhah foto antarane iPhone, iPad lan iPod karo versi Windows. Yen sampeyan arep kanggo apa karo versi Mac, sampeyan bisa ngèkspor foto saka siji iDevice kanggo komputer, banjur medhot iDevice iki lan nyambung iDevice liyane kanggo komputer. Sawisé iku, ngimpor foto iki kanggo iku.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top