Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iCloud > Lan Easy way Ngatur iCloud Kontak

Cara Gampang kanggo Ngatur iCloud Kontak

Diunggah kabeh kontak iPhone kanggo iCloud? Uga, sampeyan bisa uga pengin ngatur kabeh mau, kalebu serep, gabung lan pambusakan. Kanggo ngatur kontak iCloud, kene, aku seneng menehi saran sampeyan kontak manager iCloud - TunesGo Wondershare .

Manager iki menehi daya serep kabeh utawa dipilih kontak ing iCloud file CSV, utawa file siji utawa kaping vCard (s), utawa Outlook, Windows Address Book lan Windows Live Mail. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngowahi iCloud info kontak, dados setunggal kontak duplikat iCloud utawa mbusak kontak iCloud kang tanpa guna iku ditampilake ing iPhone, iPad utawa iPod.

Download piranti lunak kanggo nyoba ngatur kontak ing iCloud.

Download Win Version

Wigati: TunesGo mbantu sampeyan ngowahi, mbusak utawa nggabung kontak iCloud ditampilake ing iPhone, iPod utawa iPad. Nanging kontak iCloud ing jaringan server ora bakal dianyari Sairing.

Carane ngatur kontak iCloud

Ngisor iki langkah sing nuduhake carane serep kontak iCloud CSV utawa file vCard (s), mbusak utawa nggabung iCloud kontak salinan.

Wigati: Wondershare TunesGo kebak ndhukung iPhone 4S, iPhone 5C, iPhone 5S, iPad mini, iPod 5 and so on. Njaluk info liyane babagan piranti Apple didhukung.

manage icloud contacts

Langkah 1. Sambungake iPhone / iPod / iPad kanggo komputer

Kaping kabeh, njaluk iPhone, iPad utawa iPod disambungake dening plugging kabel USB menyang komputer. TunesGo bakal enggal ndeteksi iDevice banjur nuduhake ing jendhela utami.

manage contacts in icloud

Langkah 2. Ngatur kontak ing iCloud

Saiki, Aku pitutur marang kowe carane ngatur kontak ing iCloud ing rincian. Page, priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang akun iCloud ing iPhone, iPod utawa iPad. Banjur, pindhah menyang "Kontak". Sangisore "Kontak" kategori, sampeyan bakal weruh grup kontak iCould. Klik grup kanggo nuduhake kabeh kontak iCloud ing panel tengen.

Kontak serep ing iCloud kanggo macem-macem file vCard single / utawa file CSV.
Pilih kontak Wanted utawa milih kabeh kontak. Klik "Impor / Ekspor"> "Ekspor kapilih Kontak" utawa "Ngekspor Kabeh Kontak"> "A Single vCard Gambar," kanggo Multiple vCard File ", utawa" kanggo CSV berkas ". Browse komputer kanggo nemokake folder kanggo nyimpen file vCard diekspor (s) utawa file CSV.

how to manage icloud contacts

Kontak kaca iCloud Outlook, Windows Live Mail lan alamat Window Book.
Uga, klik "Impor / Ekspor". Ing dhaftar narik-mudhun, milih "Ngekspor Kabeh Kontak" utawa "Ekspor Kontak kapilih". Nalika dhaftar narik-mudhun anyar katon, sampeyan bisa milih kanggo kontak Ekspor iCloud Outlook 2003/2007/2010/2013, Outlook Express, Windows Live Mail lan Windos Book Address.

Sunting iCloud kontak.
Pilih kontak. Ing kolom sisih tengen, klik "Sunting". Ing pop-up Sunting jendhela Contact, sampeyan bisa Ngurutake kontak dening jeneng mburi utawa jeneng kawitan, ketik nomer telpon, alamat email, alamat ngarep, klompok kontak, jeneng perusahaan lan info liyane.

managing contacts in icloud

Gabung kontak duplikat iCloud.
Klik "De-duplicate". TunesGo bakal ndeteksi lan nuduhake kabeh kontak disalin ing jendhela sembul. Banjur, milih jinis match lan duplikat kontak sing lagi arep nggabung. Klik "Gabung kapilih".

how to manage contacts in cloud

Coba TunesGo kanggo nyoba ngatur kontak iCloud.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top