Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Best iPhone Gambar Manager Ngatur file iPhone

Best iPhone Gambar Manager Ngatur file iPhone

iTunes punika pangatur file iPhone sing kedhaftar iPhone bisa nggunakake saben dina. Kerjane gedhe kanggo pangguna ngakses kanggo iTunes Store tuku file lan sink kanggo iPhone. Nanging, iku ora bisa kedhaftar ngatur file iPhone visual, utawa kita ngomong, langsung ing iPhone. Iki ngendi iku tumiba cendhak. Yen sampeyan perlu pangatur file lengkap kanggo iPhone kanggo ngatur file ing iPhone gampang lan luwih irit, Aku suggest nyoba TunesGo Wondershare. Ora apa iTunes bisa lan apa iTunes ora bisa.

Coba iPhone file versi manager nyoba sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Loro-lorone Wondershare TunesGo (Windows) lan Wondershare TunesGo (Mac) kasedhiya. Pilih siji nengen kanggo komputer.

Best Gambar Manager kanggo iPhone ora apa iTunes ora bisa!

Wondershare TunesGo paling pangatur file iPhone. Ora apa iTunes ora bisa!

  • Mbangun iTunes Library karo musik saka iPhone ing klik siji. Maca rincian carane nransfer musik iPhone kanggo iTunes Library;
  • Gawe serep songs dipilih, video, lan dhaptar lagu ing iPhone kanggo iTunes Library; [Mung kasedhiya ing Wondershare TunesGo (Windows)]
  • IPhone kaca music, video, lan foto menyang komputer;
  • Ngonversi iPhone video kompatibel lan music kanggo format loropaken iPhone sak suwene proses transfer;
  • Kontak ekspor lan SMS saka iPhone menyang komputer ; [Mung kasedhiya ing Wondershare TunesGo (Windows)]
  • Kaca Kontak saka iPhone kanggo file vCard, Outlook, Windows Address buku, lan Windows Live Mail; [Mung kasedhiya ing Wondershare TunesGo (Windows)]
  • Nggawe dhaptar lagu lan album foto kanggo iPhone langsung saka komputer;
  • Mbusak music, video, lagu, foto, lan album foto saka iPhone;

Karo fitur-fitur kasebut ndhuwur, sampeyan bisa nransfer file saka iPhone kanggo iTunes Library utawa komputer gampang kanggo serep. Fitur iki banget migunani nalika sampeyan ngalih menyang komputer utawa ilang file ing iTunes Library.

 file manager for iphone

Best Gambar iPhone Manager ora apa iTunes bisa!

Wondershare TunesGo uga ora apa iTunes bisa. Karo, sampeyan bisa nransfer file saka komputer menyang iPhone uga.

  • Nransfer musik, video, lan foto saka komputer menyang iPhone;
  • Sink Outlook lan kontak Windows kanggo iPhone;

iphone file manager app

Sanadyan Wondershare TunesGo ora apa iTunes bisa lan ora bisa, iku kanca iTunes. Sapunika ora bisa supaya mindhah buku saka komputer menyang iPhone kang iTunes bisa. Karo iPhone iki File Manager App lan iTunes, sampeyan bakal duwe pengalaman sing luwih apik nggunakake iPhone.

Coba TunesGo Wondershare - paling iPhone Gambar Manager

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Minangka aku wis kasebut ing ndhuwur, versi Mac ora padha versi Windows. Saiki Wondershare TunesGo (Mac) mung ndhukung music, video, lan foto. Saiki gawe apa hard kanggo nambah, wus versi sabanjure bakal luwih kuat.


Watch Video kanggo Waca Apa iPhone Gambar Manager Bisa Ditindakake kanggo Sampeyan

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top