Kabeh TOPICS

+

iPhone Digitizer: Butuh kanggo Ganti Iku?

Part 1. Nalika kowe kudu ngganti digitizer ing iPhone?

Akeh wong duwe iPhone 3GS, 4, 5 utawa malah iPhone paling anyar 6 lan kaya piranti seluler sing ana bisa masalah technical sing kudu kasebut kanthi teliti, ono yen padha kelakon yen sampeyan pengin terus nggunakake piranti. Karo iPhone ana bisa sawetara saka sudhut masalah, nanging salah siji saka Jeksa Agung bisa ngetokake paling umum sing bisa nimbulaké ngelu iku nalika digitizer malfunctions iPhone. Digitizer punika panel kaca sing bener isine LCD layar iPhone, iku ngowahi sinyal digital dhateng sinyal analog supaya telpon kanggo komunikasi karo input. Sawise digitizer apik utawa ora bisa digunakake, iki bakal mesthi nimbulaké perlu kanggo sampeyan pindhah menyang kanthong lan nglampahi sawetara awis yen sampeyan bakal seneng iPhone apa Gamelan sepisan maneh. Nalika malfunctions digitizer utawa ora bisa digunakake sing mbokmenawa kudu ngganti ing paling kasus nanging ana kahanan sing uga mung dadi ing dicokot saka luck lan bisa Resor kanggo njupuk ngukur minangka hubungane kanggo mbenakake utawa ngganti iPhone Panjenengan digitizer.

Kahanan sampeyan bisa uga kudu ngganti digitizer ing

  • • Sampeyan njaluk ana respon saka layar nalika sampeyan nyoba kanggo tutul iku
  • • bagean tartamtu ing layar nanggapi nalika bagéan ora
  • • Layar banget hard kanggo tutul nalika sampeyan nyoba kanggo navigasi

Sampeyan njaluk ana respon saka layar nalika sampeyan nyoba kanggo tutul iku

Kakehan sampeyan bisa uga nyoba kanggo tutul layar iPhone lan mung kanggo éling sing njupuk ora nanggepi ing kabeh; malah nalika layar ora cetha katon lan telpon wis powered ing. Sampeyan saiki bakal golek sing ana ing dicokot saka masalah karo piranti sampeyan. Sawise nyoba urip maneh utawa pabrik ganti iPhone, lan éling sing isih ora njupuk sembarang respon ing kabeh saka layar nalika sampeyan nyoba kanggo tutul, bisa mbuktekaken banget akeh sing iku saiki wektu sing ngganti digitizer saka piranti iPhone kanggo njaluk maneh supaya bisa digunakake.

Bagean tartamtu ing layar nanggapi nalika bagéan ora

Alesan liyane kok sampeyan bisa uga kudu ngganti digitizer iPhone iku yen bagean layar panjaluk lan bagean liya ora nanggapi. Yen sampeyan ngalami iki sampeyan bisa uga mung kudu ngganti kabeh digitizer amarga yen salah siji bagéan saka layar rusak ana kamungkinan dhuwur sing liyane digitizer bakal mungkasi digunakake ing sawetara titik. Supaya sadurungé sing ngganti iku, luwih apik iku kanggo sampeyan.

Layar sanget hard kanggo tutul nalika sampeyan nyoba kanggo navigasi

Wis tau kena piranti iPhone lan kanggo surprise iku wis ora nanggapi? Nanging ing mekso harder sing njaluk respon banjur sing ajeg kudu pencet banget hard supaya navigasi sak piranti? Iki bisa banget mumetake lan iritasi kanggo sampeyan lan driji, lan sampeyan bisa uga pengin tos iPhone liwat jendhela. Aja gupuh sanadyan minangka iki masalah umum karo akeh piranti seluler nalika digitizer perlu diganti. Sawise sampeyan ngganti digitizer sing banjur bakal duwe iPhone apa sepisan maneh.

Part 2. Carane ngganti digitizer iPhone kang

Saiki sing ngerti yen sampeyan bisa uga kudu ngganti digitizer iPhone kang, iku wektu kanggo njupuk dipikir ing langkah-langkah sing kudu tindakake kasebut kanthi teliti, supaya njaluk digitizer diganti. Sampeyan bisa tuku digitizer online utawa ing Teknisi iPhone utawa toko mobile cedhak sampeyan yen sampeyan éling iku perlu diganti. Sampeyan bisa milih kanggo ngganti digitizer kanthi mengkono iku dhewe karo alat kit sing digawakake bareng karo digitizer sing dituku. Sadurunge ngganti digitizer iPhone kang, mesthekake yen sampeyan ngerti persis apa kang dilakoni amarga ana kamungkinan dhuwur sing bisa ngrusak iPhone Panjenengan.

Iku sampeyan kudu:

  • • digitizer iPhone (kanggo iPhone Panjenengan - 3GS, 4, 5, 6)
  • • tuwung nyedhot
  • • Standard Phillips screwdriver
  • • alat Spudger
  • • agul-agul Razor

 

Step1:

Pateni iPhone lan copot ngawut-awut dumunung ing pinggir karo pembalap meneng Philips.

Langkah 2:

Ing bab sabanjure sing perlu dilakoni iku kanggo mbusak layar sing rusak dening nggunakake tuwung nyedhot kasebut kanthi teliti, njupuk iku mati. Selehake tuwung nyedhot ing layar lan kalem nggunakake tangan ngelawan lan nyoba kanggo mbusak layar rusak cautiously. Alesan sing mengkono iki kanggo njaluk bantuan kanggo digitizer, nanging sampeyan kudu nggawe iku ngeculke. Sampeyan uga bisa nggunakake alat agul-agul silet kanggo ngewangi ing njupuk mateni layar lan bantuan njaluk digitizer ngeculke.  

Langkah 3:

Sasampunipun langkah 2, sampeyan saiki bakal éling sing ana akèh kabel saiki ing iPhone lan kabel sing ditempelake ing motherboard saka iPhone lan perlu kasebut kanthi teliti, suwek saka Papan. Nggunakake alat spudger kasebut kanthi teliti, nindakake iki. Iku penting kanggo ngelingi kabel sing wis pedhot bener. Sawise Papan wis suwek saiki sampeyan bisa nerusake langkah 4.

Langkah 4:

Ing langkah iki sampeyan kanthi teliti bakal mbusak LCD saka digitizer lawas lan awak iPhone. Saiki sampeyan bakal nyeleh ing digitizer anyar lan mesthekake yen kabeh kabel sing disambungake kanthi bener. Sawise rampung sampeyan bisa nerusake kanggo langkah 5.

Langkah 5:

Saiki sing wis kasil diganti digitizer iPhone kang iku wektu kanggo pas telpon bali bebarengan. Nggunakake driver meneng Philips kasebut kanthi teliti, meneng bali piranti bebarengan nalika nggawe manawa piranti wis disambungake kanthi bener lan ngrasa stabil kabeh.

Iki langkah sing bisa njupuk yen sampeyan wis piye wae rusak digitizer iPhone kang. Mangga mesthekake yen sampeyan ngerti persis apa kang dilakoni sadurunge sampeyan miwiti ngganti digitizer iPhone kang.

Top