Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Transfer iPhone Roll kamera kanggo Mac

Carane Transfer iPhone Roll kamera kanggo Mac

Sampeyan iPhone Roll kamera kebak foto, kanggo mbebasake spasi utawa ngowahi foto ing Mac, arep nransfer iPhone Roll kamera kanggo Mac? Ing kasus iki, kanggo nyelarasake iPhone Roll kamera kanggo Mac irit lan cepet, aku suggest nyoba app iPhone - Wondershare TunesGo (Mac) . Ngijini sampeyan ndeleng lan nyalin iPhone Roll kamera kanggo Mac visual lan gampang. Mung ing 3 langkah, sampeyan bakal weruh sing wis ditransfer foto ing iPhone Roll kamera kanggo Mac.


Langkah 1. Download iPhone Roll kamera kanggo alat transfer Mac

Download TunesGo (Mac) file instalasi program lan nginstal ing Mac. Iku uga dianggo ing MacBook Aird / MacBook Pro / iMac mlaku ing Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10,10 lan 10,11. Wondershare TunesGo versi Windows cumawis uga. Sampeyan bisa nyoba versi Windows ing PC Windows.

Download Mac VersionDownload Win Version


Langkah 2. Connect Mac karo iPhone

Nggunakake kabel USB iPhone kanggo nyambung Mac karo iPhone. Miwiti TunesGo (Mac) alat lan bakal weruh iPhone langsung. Kanggo mangerteni katrangan liyane babagan didhukung iPhone, monggo klik kene .

transfer iphone camera roll to mac


Langkah 3. Transfer kamera iPhone Roll kanggo Mac ing kumpulan

Klik "Photos" ing sisih kiwa saka jendhela utama. Banjur ing jendela anyar, sampeyan bakal weruh sing kabeh potret lan video ing Roll kamera kene. Pilih wanted potret lan video ing kumpulan lan klik "Ekspor" ing ndhuwur jendhela. Ing kothak dialog njedhul munggah, nyetel panggonan ing komputer Mac kanggo nyimpen iki potret lan video sing lagi nransfer saka iPhone Roll kamera kanggo Mac.

sync iphone camera roll to mac


Kabeh proses transfer iPhone Roll kamera kanggo Mac kudu rampung ing liya. Sawise sing bakal nemokake video iki lan foto saka iPhone Roll kamera ing Mac. Mengko, sampeyan bisa enggo bareng potret ing situs pribadi utawa mbangun minger foto. Apa sange babagan Wondershare TunesGo (Mac) iku empowers sampeyan nransfer musik lan video saka iPhone kanggo Mac uga. Karo app iki iPhone Handy, sampeyan bakal njupuk lengkap kontrol saka iPhone file nduweni.

Coba Wondershare TunesGo (Mac) saiki kanggo nransfer iPhone Roll kamera kanggo Mac!

Download Mac VersionDownload Win Version


Watch Video kanggo Transfer Photos from iPhone Roll kamera kanggo Mac

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top