Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > iPad Photo Manager: Ngatur Photos ing Panjenengan iPad Inggih

iPad Photo Manager: Ngatur Photos ing Panjenengan iPad Inggih

Aku wis scrounged liwat nyimpen App looking for cara kanggo ngresiki munggah kekacoan foto ing iPad tanpa sukses supaya adoh. Aku ate bisa kanggo nggawe folder anyar, jeneng lan ngatur pics ing sawetara Urut saka urutan. Sembarang pikirane utawa saran?

Karo iPad, sampeyan bisa njupuk potret bebas ing ngendi wae. Iku trep. Nanging, akeh banget foto ing iPad bakal kekacoan munggah lan njupuk munggah spasi gedhe. Ing kasus iki, sampeyan bisa uga pengin nggawe album beda kanggo golongan foto, serep foto iPad menyang komputer Windows utawa Mac, lan mbusak foto sing ora arep kanggo njaga.

Kanggo nindakake kabeh iki, sampeyan bisa nyoba program- migunani Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac) . Versi loro supaya sampeyan nransfer kabeh foto ing iPad menyang komputer enggal, lan kosok balene. Sampeyan uga bisa nggawe album ing iPad kanggo nyimpen foto karo macem-macem jinis. Tambahan, sampeyan bisa mbusak kabeh potret ing Roll kamera lan Library Photo bebarengan.

Download Win VersionDownload Mac Version

Manager Photo iPad - nambah, ekspor, mbusak foto ing iPad

Ing sisih ngisor, aku ate nuduhake sampeyan carane ngatur foto iPad karo versi Windows. Versi Mac dianggo Kajaba.

Langkah 1. Sambungake iPad karo komputer lan mbukak program iki

Mbukak program iki ing komputer. Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPad karo komputer. Program iki bakal ndeteksi iPad langsung. Sawisé iku, jendhela miwiti katon.

ipad photo manager

Wigati: Loro-lorone versi support program iki iOS 6/5/7, apa uga karo iPad mini, iPad karo retina tampilan, iPad 2, iPad New lan iPad.

Langkah 2. Impor / ekspor / delete foto ing kumpulan karo foto iki kanggo iPad

Saiki, klik "Photos" ing kolom kiwa. Sampeyan bakal njaluk jendhela Manajemen foto ing sisih tengen. Banjur, ayo kang nuduhake katrangan babagan carane ngimpor, ngekspor lan mbusak foto iPad.

Kanggo sijine foto ing iPad , pisanan kabeh, sampeyan bisa milih album ana digawe karo TunesGo ing Library Photo kanggo nyimpen foto diimpor. Utawa klik "Tambah" kanggo nggawe album anyar. Banjur, mbukak album lan klik "Tambah". Navigasi menyang lokasi ing ngendi sampeyan nyimpen foto. Banjur, milih foto Wanted lan ngimpor kontak mau.

Yen sampeyan ora arep nyimpen foto diimpor ing album ing Library Photo, sampeyan mung bisa nyimpen ing Library Photo.

photo manager ipad

Wigati: Miturut ngeklik segi telu ing "Tambah"> "Tambah Folder", sampeyan bisa ngimpor folder photo on komputer kanggo iPad. Folder foto iki bakal dadi album ing Library Photo.

Manager foto iki kanggo iPad empowers sampeyan ngekspor foto, album lan folder ing iPad menyang komputer kanggo serep. Kanggo ngekspor folder, kaya kamera Roll utawa Library Photo, sampeyan kudu obah mati folder sing arep ngekspor lan klik "Ekspor menyang". Jendhela file browser njedhul munggah. Pilih lokasi ing komputer lan banjur ngekspor folder. Yen sampeyan arep kanggo ngekspor album, obah mati lan klik "Ekspor menyang". 

Yen sampeyan mung arep ngekspor some photos, mbukak album digawe karo TunesGo utawa folder sing arep ngekspor foto saka. Banjur, pilih potret sing dipengini. Klik "Ekspor menyang". Nalika jendhela file browser katon, pilih lokasi kanggo nyimpen foto iki.

photo manager for ipad

Temenan, sampeyan bisa mbusak foto ing Roll kamera ing iPad siji. Nanging wektu-akeh. Saiki, karo program iki, sampeyan bisa mbusak kabeh potret ing Roll kamera utawa ing Library Photo langsung. Mbukak folder, kaya Roll kamera. Pilih foto sing arep dibusak. Yen sampeyan arep kanggo mbusak kabeh, klik Ctrl + A ing keyboard. Klik "Busak" banjur "Ya".

picture manager for ipad

Sing cara sing photo manager iPad iki saged foto ing iPad. Saiki, download TunesGo duwe nyoba ing dhewe.

Download Win VersionDownload Mac Version


Watch Video Sinau liyane babagan iPad Photo Manager

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top