Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > iPad Best Gambar Explorer kanggo Mac

Best iPad Gambar Explorer kanggo Mac

Sing sing looking for file explorer iPad kanggo Mac, supaya sampeyan bisa kanthi gampang nelusuri, transfer, utawa mbusak file iPad ing komputer Mac? Yen mengkono iku, sampeyan lagi banget kamungkinan kanggo dadi kasengsem ing Wondershare TunesGo (Mac) . Iku salah siji sing paling panjelajah iPad file kanggo Mac. Ngijini sampeyan dipriksa, mbusak lan ngatur songs, videos, lan foto gampang ing iPad, nransfer musik, video, lan foto kanggo Mac, lan kosok balene effortlessly. Njupuk sak klebatan fitur tombol kanggo Wondershare TunesGo (Mac).

Coba iPad panjelajah file sapunika! Yen sampeyan duwe PC Windows, mangga nyoba Wondershare TunesGo (Windows).

Download Mac VersionDownload Win Version


iPad panjelajah file kanggo Mac Transfer music iPad kanggo iTunes Library ing Mac

Fitur murup iki app panjelajah file iPad iku ngijini kedhaftar iPad nransfer musik saka iPad langsung kanggo iTunes Library ing Mac. Fitur iki utamané mbiyantu yen pangguna iPad ngalih menyang komputer Mac anyar nalika kang wedi rusak songs kang ana ing iPad wis utawa wis ilang lagu iku ing iTunes Library lan kudu mbangun iTunes Library dening nransfer musik saka iPad kanggo iTunes Library ing Mac.

Wigati: Iki panjelajah file iPad kanggo Mac tumindak becik karo Mac OS X mlaku 10,11, 10,10, 10.9, 10.6, 10.8 lan 10.7.

iPad file explorer for Mac


iPad panjelajah file kanggo Mac mburi serep file iPad ing Mac

Liyane fitur salient iki app panjelajah file iPad iku mbisakake kedhaftar iPad kanggo gawe serep music, video, lan foto ing iPad langsung kanggo Mac kang iTunes tau supaya kedhaftar apa amarga masalah hak cipta. Fitur iki ngalangi file saka rusak. Lan tambahan, iki mbantu kedhaftar iPad nuduhake file karo wong liya luwih gampang.

iPad file explorer for Mac


iPad panjelajah file kanggo Mac mbantu kedhaftar ngatur file ing iPad

Minangka panuduh file kanggo iPad, Wondershare TunesGo (Mac) mbantu kedhaftar ngatur file. Musik lan video sing diurutake menyang kategori miturut jinis padha dadi kagungane. Ing kasus iki, sampeyan bakal nemokake sing file ing liya. Lan sampeyan bisa nggawe dhaptar lagu musik kanthi langsung ing iPad. Lan liyane nransfer menyang iTunes utawa Mac, sampeyan saged mbusak langsung saka iPad. Kanggo Photos, sampeyan lagi kaparingan kasektèn kanggo foto kaca / ngimpor saka / iPad. Nggawe lan ngekspor album foto sing kasedhiya uga.

iPad file explorer app


iPad Gambar Explorer kanggo Mac Ndadekake Iku luwih gampang saka tau kanggo Share Files

Yen sampeyan wis keganggu dening apa iTunes watesan dilakoni: siji iPad lan siji iTunes supaya disinkronake, saiki Wondershare TunesGo (Mac) ngilangi aturan. Ngijini sampeyan njupuk file langsung saka Mac lan sijine wong ing iPad tanpa mbusak ana music, video, lan foto ing iPad. Mesthi, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nransfer file ing antarane Mac lan piranti apa wae Apple, kaya iPad, iPhone, iPod uga.

Wondershare TunesGo (Mac) paling iPad Gambar Explorer kanggo Mac saiki! Karo, sampeyan bakal ora ana maneh padha sumelang ing bab rusak file ing iPad lan Mac. Lan manawa, urip seluler piranti bakal kapenuhan fun. Download versi nyoba gratis duwe cobi sapunika!

Download Mac VersionDownload Win Version


Watch Video kanggo Transfer Kontak kanggo iOS 7 Piranti

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top