Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Aplikasi > Cara Instal Aplikasi ing Samsung Galaxy

Cara Instal Aplikasi ing Samsung Galaxy

Bubar tak account-anyar Samsung Galaxy, lan ora bisa ngenteni kanggo ngundhuh lan nginstal aplikasi favorit ing kepinginan Samsung Panjenengan? Kanggo nggawe iku gampang rampung, sampeyan bisa nyoba desktop manager Android sekti jenenge Wondershare MobileGo for Android (kanggo Windows kedhaftar) utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Manager Android iki ngijini sampeyan duwe akses kanggo ngundhuh lan nginstal app panas saka Google Play Store, AppBrain, lan situs app liyane.

Download manager Android iki kanggo nginstal apk ing Samsung Galaxy.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Loro-lorone versi kasedhiya kanggo sampeyan. Mung pilih versi tengen. Sisih ngisor ngandhani carane instal app ing kepinginan Samsung karo versi Windows. Versi Mac dianggo ing cara sing padha.

Cara sing gampang kanggo instal app ing Samsung Galaxy

Kaping kabeh, nginstal MobileGo for Android ing komputer. Miwiti kanggo nggawa serep jendhela sambungan ing layar komputer.

install apps on htc desire

Langkah 1. Sambungake kepinginan Samsung komputer

Minangka pangguna Windows, sing lagi diijini kanggo nyambung kepinginan Samsung menyang komputer liwat Wi-Fi utawa kanthi nggunakake kabel USB. Yen luwih seneng WiFi, sampeyan kudu kanggo page download Mobile Go. Apk ngajukake lan nginstal ing kepinginan Samsung Panjenengan. Sawise pendeteksi kepinginan Samsung Panjenengan, lunak MobileGo for Android bakal nampilake ing jendhela utama.

htc desire install apps

Langkah 2. Samsung Galaxy masang app

Cara cepet kanggo instal app ing kepinginan Samsung iku klik "Instal Aplikasi" ing ngisor baris saka jendhela utami. Ing jendhela browser file sing katon, nelusuri komputer kanggo golek app sing dipengini. Klik "Open" kanggo nginstal menyang kepinginan Samsung Panjenengan.

 install apk on htc desire

Utawa, sampeyan bisa instal wae app kanggo kepinginan Samsung Panjenengan ing cara iki. Menyang "Aplikasi" ing sidebar kiwa. Ing jendhela app, klik "Instal" ing baris ndhuwur. Banjur, navigasi menyang lokasi ing ngendi sampeyan wis disimpen app. Banjur, milih app wanted lan nginstal menyang kepinginan Samsung Panjenengan.

 install apk files on htc desire

Kejabi nginstall app sing disimpen ing komputer, sampeyan saged ngundhuh lan nginstall app langsung.

Kanthi ngeklik "Google Play Aplikasi", sampeyan njaluk google play store jendhela. Golek app favorit lan klik "Instal" kanggo ngundhuh lan nginstal app ing kepinginan Samsung Panjenengan. Ing sudhut kiwa-ngisor, klik "Downloads" dipriksa proses downloading.

Wigati: Miturut ngeklik salib, sampeyan bisa nambah situs web app column kiwa. Banjur, sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal aplikasi saka iku. Yen sampeyan nggunakake versi Mac, sampeyan lagi ora diijini kanggo download app saka Googple Play lan situs-situs liya kanggo wektu kang.

adobe reader for android download

Video tutorial ngandhani carane instal app ing kepinginan Samsung

Coba MobileGo for Android kanggo ngundhuh app ing Samsung Galaxy sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top