Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Ngimpor Multiple vCard menyang Outlook

Carane Ngimpor Multiple vCard menyang Outlook

Pakde wis bab 100 file .vCard (saben siji kontrak kapisah) kang dièkspor saka wawasan ... saiki wis komputer anyar lan kepengin kanggo ngimpor kontak menyang wawasan. Aku wis nyoba ngimpor nanging iki biso kanggo milih luwih saka siji ing wektu, aku uga nampa nyeret mau menyang wawasan nanging mung kabuka saben siji lan maneh aku kanggo nyimpen siji saben dhewe. Yen sapa bisa bantuan iku bakal gedhe!

Isih berjuang hard kanggo ngimpor kaping vCards menyang Outlook siji? Iku siluman lan mboseni. Punika cara cantik gampang kanggo sampeyan. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nguripake kanggo Wondershare TunesGo (Windows) kanggo bantuan. Lunak Handy lan dipercaya menehi kasempatan kanggo ngimpor persil saka file vCard kanggo Outlook 2003/2007/2010/2013 tanpa gaweyan.

Download piranti lunak iki kanggo ngimpor file VCF kanggo Outlook ing akeh.

Download Win Version

Wigati: Kanggo nggunakake TunesGo Wondershare kanggo ngimpor persil saka file vCard kanggo Outlook ing wektu, sampeyan kudu duwe iPhone, iPad utawa iPod. Yen sampeyan lagi pengguna Android, aja padha sumelang. Sampeyan bisa nyoba Wondershare MobileGo for Android (Windows). Manager Android iki uga empowers sampeyan ngimpor kaping VCF menyang Outlook 2013/2010/2007/2003. Lan tutorial iku padha minangka salah siji saka TunesGo. Kene, Aku bakal njupuk TunesGo Wondershare minangka conto.

Ngimpor kaping VCF kanggo Outlook ing langkah-langkah gampang

Miwiti TunesGo sawise masang iku ing komputer. Banjur, ing jendhela Sambungan nuduhake munggah ing jendela utama.

import vcf to outlook

Langkah 1. Sambungake iPhone / iPad / iPod kanggo komputer

Ing awal banget, nyambung iPad, iPhone utawa iPod menyang komputer liwat kabel USB. Sawise disambungake, iPhone, iPad, iPod bakal cepet dideteksi lan banjur ditampilake ing jendhela utami.

import multiple vcards into outlook

Langkah 2. Transfer kaping VCF kanggo iPhone / iPod / iPad

Ing kolom sisih kiwa-tangan, pindhah menyang "Kontak" lan nggawe klik tengen kanggo nggawe grup anyar kanggo nyimpen file vCard. Ing jendhela kontak, klik "Impor / Ekspor". Nalika menu gulung-mudhun katon, milih "Ngimpor kontak saka komputer"> "saka file vCard". Banjur, nelusuri komputer kanggo nemokake file vCard sing arep ngimpor kanggo Outlook. Klik "Open" kanggo ngimpor kontak mau.

Wigati: TunesGo kanthi kompatibel karo akeh iPhone, iPads lan iPods. Dipriksa kabeh piranti Apple didhukung .

import multiple vcf to outlook

Langkah 3. Ngimpor kaping VCF menyang wawasan saka iPhone / iPad / iPod

Saiki, kabeh file VCF arep ngimpor kanggo Outlook ing iPhone, iPad utawa iPod. Obah mati kontak lan klik "Impor / Ekspor". Ing dhaftar narik-mudhun, milih "Ngekspor Kabeh Kontak" utawa "Ekspor Kontak kapilih". Banjur, pilih "kanggo Outlook Express" utawa "kanggo Outlook 2003/2007/2010/2013".

import vcf file to outlook

Saiki, sing wis ngatur kanggo ngimpor VCF kanggo Outlook ing akeh ing wektu. Iku supaya gampang lan trep. Karo TunesGo, sing babar blas bisa mbebasake dhewe saka mbuwang jumlah sungguh wektu ngimpor kaping file VCF kanggo Outlook siji sawise liyane.

Coba TunesGo kanggo ngimpor kaping vCard kanggo Outlook.

Download Win Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top