Kabeh TOPICS

+

2 Cara Japanese Transfer iCloud Kontak kanggo Android

Iku cukup gampang kanggo selokan piranti Android kanggo iPhone, amarga transfer data cukup prasaja. Contone, sampeyan bisa nransfer kontak saka Android kanggo iPhone gampang. Nanging, nalika ngoper saka iPhone Android, iku ora gampang ing kabeh, kanggo data ing iPhone katahan ing iPhone dhewe, iTunes utawa iCloud. Yen sampeyan arep kanggo nyelarasake kontak iCloud menyang telpon Android, sampeyan kudu sinau sawetara tips lan trik. Yen ora, sampeyan bakal gagal kanggo njaluk kontak saka iCloud Android. Oalah, aja padha sumelang! Ing ngisor iki pirso sing 2 cara sing paling umum digunaaké kanggo ngirim kontak saka iCloud Android. Pilih cara sing nengen kanggo sampeyan:

Wigati: Yen sampeyan mung ngalih menyang telpon anyar, sampeyan bisa kasengsem ing cara kanggo persiyapan telpon anyar, nyalin data saka telpon lawas menyang telpon anyar, lan apa apa karo telpon lawas. Sampeyan bisa mriksa rincian kene >>

Solusi 1. Langsung Transfer iCloud Kontak kanggo Android Phones (paling gampang lan paling cepet Solution)

Yen sampeyan arep kanggo njaluk kontak saka iCloud piranti Android langsung, alat perlu, amarga ora ana cara manual kasedhiya kanggo apa sing. Kene alat banget dianjurake Wondershare MobileTrans, kang dirancang kanggo kedhaftar kanggo mindhah data meh saka ngendi wae kanggo Smartphone.

transfer data from iphone to android

Wondershare MobileTrans - Sync iCloud Kontak Android

Langsung transfer kontak saka iCloud menyang telpon Android lan tablet;
Gampang, prasaja lan cepet, ora erasing data sak suwene proses transfer;
Kanthi kompatibel karo piranti apa wae Android mlaku ing Android 4.2 lan mengko;
wong wis diundhuh

4 Langkah Japanese Nyelarasake iCloud Kontak Android Phones Langsung

Langkah 1. Instal Wondershare MobileTrans

Klik tombol download ing ngisor iki kanggo njaluk Wondershare MobileTrans paket instalasi ing komputer. Sawise banjur tindakake panuntun kanggo nginstal lan miwiti. Gunakake telpon kabel USB digital Android kanggo nyambung telpon karo komputer.

transfer from iphone to android

Langkah 2. Mlebu iCloud

Ing jendhela utama MobileTrans, klik aréa werna ijo - Mulihake serep saka. Banjur klik "iCloud". Ing mentas njedhul munggah jendhela, sampeyan lagi dibutuhake kanggo mlebu ing iCloud. Mung ngetik ing akun iCloud. Aja padha sumelang ing bab keamanan akun iCloud. Wondershare Tau ngumpulake samubarang informasi pribadhi. Iku mung mbantu sampeyan kanggo ngundhuh file serep iCloud sing ngandhut kontak sing perlu.

Wigati: sadurunge njupuk langkah 2, sampeyan kudu sepisanan priksa manawa sampeyan wis gawe serep kontak saka iOS piranti kanggo iCloud (tunyuk Setelan> iCloud> Gawe serep> ngaktifake "iCloud Serep" lan tunyuk "Back Up Saiki")

icloud contacts to android

Langkah 3. Download iCloud Serep Gambar

Sawise ngangkut barang karo akun iCloud, sampeyan bisa ndeleng kabeh iCloud file paling anyar serep ing sisih kiwa saka jendhela. Pilih siji sing ngemot kabeh kontak sing pengin disalin menyang telpon Android lan klik kaping pindho iku. Nalika kabar njedhul munggah, takon sampeyan kanggo ngundhuh file serep, just click "Download" kanggo miwiti proses downloading.

sync icloud contacts with android

Langkah 4. Transfer Kontak saka iCloud Android

Sawise ngundhuh file serep iCloud, Wondershare MobileTrans bakal extract kabeh kontak saka file serep iCloud kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu mriksa "Kontak" pilihan ing tengah saka jendhela lan klik "Mulai Copy". Mekaten!

how to transfer icloud contacts to android

Solusi 2. Ekspor iCloud Kontak> Impor diekspor Kontak kanggo Android telpon (More rumit lan njupuk Maneh kanggo Ngrampungake)

Yen sampeyan ngerti uga bab iCloud, sampeyan kudu ngerti sing kontak ing iCloud bisa diekspor minangka file vCard. Lan file vCard bisa ngimpor marang piranti Android. Sing carane solusi 2 metu: kontak Ekspor iCloud page, banjur ngimpor kontak menyang Android. Ayo kang sinau piye carane dadi.

Langkah 1. Sync Kontak kanggo iCloud

Page lan paling, priksa manawa sampeyan wis nyelarasake kontak menyang iCloud. Yen ora, tindakake pandhuan ing kanggo nyelarasake kontak saka piranti iOS iCloud: tunyuk Setelan> iCloud> mlebu karo akun iCloud> geser "Kontak" kanggo ON.

how to get contacts from icloud to android

Langkah 2. Ekspor Kontak saka iCloud minangka vCard Gambar

Mbukak www.icloud.com ing browser web ing komputer. Mlebu karo akun iCloud lan klik "Kontak". Ing panel kontrol kanggo kontak, ana lambang pindah sethitik ing sisih kiwa ngisor. Klik lan milih "Ekspor vCard" kanggo ngundhuh kontak.

import contacts from icloud to android

Langkah 3. Impor iCloud Kontak kanggo kertu Android SD

Sambungake telpon Android piranti karo komputer liwat kabel USB. Kertu SD bakal dikenali minangka drive dening komputer. Mbukak "My Computer" utawa "Komputer" kanggo nggoleki lan mbukak. Nyalin lan nempel file vCard diimpor menyang.

Langkah 4. Impor iCloud Kontak kanggo Android piranti Kontak Book

Tutul lan mbukak app Kontak telpon Android piranti. Tutul lambang menu ngiwa kanggo tombol utama lan sampeyan bakal oleh dhaptar. Pilih "Impor / Ekspor" lan milih "Impor saka panyimpenan USB". Kanthi mengkono iki, kabeh kontak ing file vCard bakal disalin menyang buku Kontak.

import contacts from icloud to android

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top