Kabeh TOPICS

+

Cara Transfer data saka Sony kanggo Samsung

Samsung wis thukul dadi account sing paling populer ing Smartphone. Saiki, wis Enggo bareng paling dhuwur ing dodolan seluler. Telpon sing dikenal kanggo desain sing, linuwih, kinerja, lan adol meneh Nilai. Yen sampeyan ngganti telpon Sony lawas karo telpon Samsung anyar sampeyan bisa uga pengin ngirim data saka telpon sing lawas. Malah sanadyan loro telpon nggunakake Androids, transfer data bisa uga angel. Sampeyan bakal ngadhepi maneka masalah.

Masalah babagan nransfer data saka Sony kanggo Samsung

Apa sing masalah umum sing Wewelak kedhaftar nalika nransfer data antarane piranti loro iki? Punika dipikir ing kabeh masalah umum sing bisa utawa ora bisa ngerti bab.

1. data kalebu kontak, pesen, audio, gambar, video, log telpon lan app. Data sing diakses dening macem-macem aplikasi. Mindhah saben jinis data angel kajaba lunak pihak katelu digunakake.

2. Sampeyan kudu nransfer saben data dhewe saka siji liyane.

3. Sampeyan mbutuhake pangerten saben format data kontak kuwi rawuh ing vCards lan pesen wis .TXT format.

4. Mindhah data ing wektu iku akeh wektu. Kayata, kontak nransfer bakal mbutuhake jumlah ageng wektu yen sampeyan ora ngerti carane ngirim kontak ing format vCard.

5. Sampeyan uga bisa cilaka telpon, yen file data kalebu malware sing ditransfer.

Ana akeh masalah liyane, kang bakal ngadhepi, nalika nransfer data saka Sony kanggo Samsung telpon. Nanging bab apik ana solusi gampang ing tangan.


Gampang solusi: 1 klik kanggo mindhah data saka Sony kanggo Samsung

Ana liyane cara sing luwih gampang kanggo ngirim data antarane piranti loro iki. Nalika sampeyan kudu nglampahi ing sethitik, ana akèh sing bisa gain. Karo piranti lunak kaya Wondershare MobileTrans, kabeh iku luwih gampang.

MobileTrans Data seluler piranti lunak transfer siji klik, kang Transfer data saka telpon siji menyang telpon liyane ing sak klik. File transfer data telpon kaya kontak, pesen teks, audio, video, tanggalan, apps, log telpon lan foto. Kabeh njupuk sawetara menit kanggo tugas. Cara iki rampung free resiko lan satus persen aman. Kauntungan gedhe iku bisa nindakake transfer data ing antarane sistem operasi apa wae.

1. Software kompatibel karo iOS, Android lan Nokia Symbian. Nanging ndhukung liwat 3000 model smartphone lan ing jaringan beda.

2. Uga mburi serep isi lan mulihaken telpon menyang asli.

3. Ana fitur kanggo mbusak data lengkap saka telpon. Iki mbiyantu yen arep ngedol telpon sing lawas.

4. antarmuka sanget prasaja lan iku mung njupuk sawetara menit kanggo nggawe transfer.

4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah-langkah kanggo ngirim data saka Sony kanggo Samsung telpon nggunakake Mobile Trans

Karo Wondershare MobileTransfer, kabèh proses transfer data rumit dadi gampang. Download piranti lunak saka Wondershare website. Versi nyoba kasedhiya karo fitur winates nanging free biaya nalika versi lengkap Bintang perlu dituku. Priksa manawa kowe liwat manual software sadurunge nggunakake minangka bakal ngakses data penting seluler piranti. Sadurunge sampeyan miwiti nganggo langkah-langkah, punika requirement kanggo metode iki:

a. Mobile Trans Software

b. Komputer

c. Kabel USB kanggo loro telpon

Step1

Miwiti piranti lunak Windows utawa Mac pc. Piranti lunak kanggo loro OS cumawis. Saiki pilih pilihan colored biru, kang telpon kanggo transfer telpon ..

Langkah 2

Sabanjure, sampeyan bakal kudu nyambungake loro telpon liwat kabel USB. Nggunakake kabel saka telpon pamilike lagi menehi telpon panyambungan paling. Ngenteni Software kanggo ndeteksi telpon.

ios-devices-to-google-nexus-2

STEP3

Saiki yen dideteksi, nggawe manawa sumber telpon Sony lan tujuan punika telpon Samsung anyar. Saka panel tengah, pilih jinis data sing arep kanggo mindhah Samsung Panjenengan. Nomer bakal dituduhake liyane saben jinis data sing nuduhake nomer kontak, pesen, foto utawa wong bakal ditransfer.

ios-devices-to-google-nexus-2

Step4

Saiki yen sampeyan manawa bab data sing arep nransfer mung klik ing Copy Mulai. Kothak dialog Sabanjure katon lan mung miwiti proses. A jendela anyar bakal nuduhake proses transfer. Wektu dijupuk kanggo transfer gumantung ing ukuran saka data.

ios-devices-to-google-nexus-2

Samsung telpon kang digunakake ing US?

Samsung account populer kabeh ndonya. Sawise apple, iku Smartphone account paling misuwur digunakake ing Amerika Serikat. Samsung supaya ngeculake macem-macem jinis telpon ing pasar saben sawetara sasi. Kene sing ndhuwur 10 piranti Samsung saiki digunakake ing USA:

1. Samsung Galaxy S6

2. Samsung Galaxy Note 4

3. Samsung Galaxy S6 Edge

4. Samsung Galaxy S5

5. Samsung Galaxy Note Edge

6. Samsung Galaxy Note 3

7. Samsung Galaxy S4 Active

8. Samsung Galaxy S4

9. Samsung Galaxy E7

10. Samsung Galaxy Grand 2

Galaxy S6 Edge iku salah siji saka telpon paling apik lan S6 lan S6 Edge bisa ngedol minangka akeh minangka 70 m telpon taun iki. Karo kamera gedhe, tambah daya Processing lan fitur unik Samsung, kathah bisa. Telpon ndhuwur kasebut ndhuwur telpon Samsung saiki sing kasedhiya ing US. Iki telpon sing dikenal kanggo desain sing, kinerja, lan linuwih. Samsung telpon uga duwe nilai Resell paling apik ing antarane Smartphone. Yen sampeyan are looking tuku Samsung anyar, nimbang looking ing dhaftar iki kanggo opsi.

Home> Resource > Android > Cara Transfer data saka Sony kanggo Samsung
Top