Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Samsung kanggo Piranti Android Words

Ngalih saka telpon Android lawas menyang telpon anyar Android tansah macem. Nanging, durung sampeyan tokoh metu carane arep kanggo nransfer kabeh data kanggo telpon anyar? Kayata, sampeyan bisa uga kudu persil saka kontak lan sampeyan bisa uga ora bisa nransfer kabeh kontak gampang. Liyane, apa apa karo ton saka gambar lan data ing telpon Samsung lawas? Iku bisa nemen akeh kanggo nransfer kabeh data wektu. Ana foto, audio, video, pesen teks, kontak, tanggalan, lan akeh media liyane sing arep nransfer.

A cara umum bebas mindhah data saka Samsung Android piranti liyane

Kanggo nyepetake proses, sampeyan bisa nyoba nggunakake piranti lunak pihak katelu ing telpon. Sampeyan uga bisa nggunakake app pihak katelu kayata Samsung Smart Ngalih seluler.

Punika carane sampeyan bisa nggunakake Samsung Smart Ngalih seluler kanggo nggawe transisi:

1. Ngundhuh lan nginstal app saka pasar. Saiki mbukak app. Priksa manawa telpon lawas lan anyar kudu app iki kabuka.

2. Saiki pilih kabeh data sing pengin kanggo mindhah saka telpon lawas dhisik.

samsung-galaxy-to-ipad

3. Saiki menyang telpon anyar pilih pilihan, kang Android telpon contone yen galaxy banjur, bakal nuduhake Android kanggo Galaxy. Priksa manawa telpon anyar lan sing lawas diselehake ing ora luwih saka 10 cm. Ngidini kanggo nyambung saben liyane.

4. Sawise disambungake, tutul ing transfer ing telpon lawas. Mung ngenteni transfer kanggo ngrampungake.

samsung-galaxy-to-ipad

Cara iki cepet nanging ora nindakake sawetara cons, kang ndadekake iku cocog kanggo nggunakake.

  1. App iki dikembangaké déning Samsung lan dianggo gedhe antarane piranti Samsung. Sampeyan bisa nemokake angel kanggo nyambungake telpon saka macem-macem pabrik.
  2. Data ditransfer kanthi nirkabel, sampeyan bisa sing bakal njaluk rusak.
  3. Butuh wektu kanggo nggawe transfer yen ukuran data gedhe.

A solusi sing luwih apik - 1 klik kanggo mindhah data saka Samsung Android piranti liyane

Wondershare Mobile Trans

Iki piranti lunak pihak katelu paling dipercaya kanggo ngirim data saka Samsung kanggo Android piranti liyane. Iku wis dikembangaké déning Wondershare lan dianggep minangka piranti lunak sing paling aman kanggo maksud iki. Kene sawijining fitur:

  1. Iku salah siji piranti lunak klik lan bisa mbantu kanggo nransfer kabeh jinis data kalebu, teks, media, kontak, app lan jinis media ing siji klik!
  2. Nanging ndhukung kabeh jinis OS, manufaktur lan jaringan. Empu, ana masalah kompatibilitas.
  3. Iku piranti lunak gratis paling aman lan resiko kanggo ngirim data minangka migunakake pc minangka intermediator antarane piranti loro.
  4. Transfer akeh luwih cepet minangka nggunakake sambungan USB.


4.088.454 wong wis diundhuh

Kene langkah-langkah sing nuduhake carane sampeyan bisa nransfer data saka Samsung kanggo Piranti Android

1. Download piranti lunak saka Situs Wondershare. Versi nyoba gratis lan versi lengkap bisa dituku ing rega cukup. Mung mbukak software ing pc.

samsung-galaxy-to-ipad

2. Saiki menyang area biru lan klik ing telpon kanggo pilihan Transfer telpon. Ing layar sabanjuré, iku bakal ndeteksi telpon. Sambungake loro telpon liwat USB. Priksa manawa telpon sing lawas punika sumber lan telpon anyar ing tujuan.

samsung-galaxy-to-ipad

3. Saiki ngenteni piranti kanggo njaluk disambung. Saka tengah sampeyan bisa milih isi sing arep nransfer. Pilih kabeh yen sampeyan pengin transfer kabeh.

samsung-galaxy-to-ipad

4. Saiki sampeyan kabeh kudu klik ing Transfer. Kabeh data bakal miwiti njupuk transfer. Wektu dijupuk kanggo transfer bakal gumantung ing ukuran data.

samsung-galaxy-to-ipad

Sawise data ditransfer, mung mbusak piranti lan mriksa yen kabeh data perlu wis ditransfer. Software gampang kanggo nggunakake lan ing mung siji klik, data beda wis ditransfer menyang piranti anyar.

Kang piranti Android digunakake ing US?

Ana sawetara manufaktur beda ing US kang nyedhiyani telpon Android. Dadi Samsung, Google, Motorola kabeh duwe telpon ing pasar. Kene ndhuwur sepuluh telpon Android ing US:

1. Samsung Galaxy Note 4 Sampeyan bisa uga dadi telpon dhuwur-mburi nanging saiki telpon paling kasedhiya ing pasar.

2. Samsung Galaxy S6 telpon iki dikenal kanggo sawijining rancangan, kamera banget, lan scanner driji tech dhuwur kanggo keamanan.

3. LG G3 Sanadyan ora minangka popularly digunakake, minangka Samsung, nanging iku telpon paling inovatif kasedhiya ampe tanggal karo kualitas tampilan cetha.

4. MotoX Motorola telpon dhuwur mburi Moto X menehi luwih ing sawetara menehi rega. Padha uga introduce njiwet dhewe kanggo telpon sing njupuk menyang tingkat sabanjuré.

5. versi Samsung Galaxy S5 New cumawis nanging telpon kuat iki wis maintained sawijining panggonan antarane pangguna.

6. Moto G Pirembagan bab telpon budget aturan dhuwur-mburi fitur mung telpon sing menang dina rata-rata punika Moto G.

7. Samsung siji M9 Hayuning karo konfigurasi kuat lan piranti lunak sange menehi telpon iki titik kapitu ing dhaftar.

8. Motorola Nexus 6 Motorola pabrik ing nexus anyar nanging desain isih belongs kanggo Google lan salah siji sing telpon sing menehi Simpenan Android 5.0.

9. Samsung Galaxy Note Edge Ing inovatif pinggiran cukup kanggo menehi telpon iki Panggonan ing dhaftar.

10. Sony Xperia Z Sony uga wis ilang tutul Smartphone nanging isih prodhuksi telpon gedhe kaya Xperia Z2.

Top