Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Samsung LG

Komunikasi punika badhan utama saiki. Ana nomer Gadgets ngenalaken Aid komunikasi cepet lan LG iku salah siji saka pepanggihan paling gedhe. Punika ing uga dilengkapi lan salah siji saka Gadgets paling majeng lan modern karo kabeh lanjut lan teknologi. Yen sampeyan mung tuku anyar apik Samsung Galaxy S5, contone liyane telpon Android, nransfer data penting dadi perlu. 

Malah yen nransfer data saka Samsung LG bisa gampang dileksanakake amarga padha duwe platform mobile cocog, paling wong wis ngadhepi bingung amarga padha ora ngerti apa lunak kanggo nggunakake, lan padha gumantung ing Bluetooth, utawa ari. Nalika sawetara wong liya wis kasil ditransfer data ana wong-wong sing ngalami miskin kualitas utawa mundhut data sak suwene proses. Yen sampeyan arep kanggo rampung ngirim data tanpa musuhan, sampeyan kudu ngerti lunak nengen kanggo nggunakake. Saiki mung pitakonan wis, carane kowe mindhah data saka Android Android wonten ing kahanan ingkang kasebat? 

Solution Best: Klik Transfer Data Saka Samsung Kanggo LG

Cara paling gampang kanggo ngirim data ing kabeh kontak Android tanpa musuhan bakal liwat Wondershare MobileTrans. Iku alat apik sing bisa ease kabeh pain. Antarane telpon Android, iku effortlessly bisa nransfer kontak karo mung siji klik lan duwe telpon Android piranti kepasang ing komputer. Awit iku 100% aman lan gampang kanggo nggunakake, kualitas padha siji asli. MobileTrans Wis dikembangaké ora mung antarane telpon Android, nanging uga kanggo jaringan liya lan piranti, kalebu Samsung, Samsung, Sony, Apple, ZTE, HUAWEI, Nokia, Google, Motorola, lan LG.

• pindhah data ing telpon benten pelaku usaha - Ewon piranti adhedhasar iOS, Android, lan Symbian sing didhukung dening piranti lunak iki. Tanpa gaweyan wae, iki lunak saged nyalin lan nransfer kabeh foto, kontak, pesen music, video, lan teks SMS. Iku uga migrates data ing telpon saka akeh pelaku usaha, data salinan karo telpon kontrak kanggo ora-kontrak siji, salinan kontak lengkap, kalebu judhul proyek, alamat email, info perusahaan, etc. • Mulihake serep saka - Sampeyan saiki bisa nyimpen serep ngajukake kanggo telpon anyar saka iTunes, BlackBerry, lan Kies. Nalika sampeyan file serep, ora perlu padha sumelang ing bab informasi pribadhi utawa mundhut data wiwit program iki 100% aman. • data serep telpon - Yen sampeyan arep kanggo nyimpen sawetara data penting, sampeyan bisa serep menyang Mac OS X utawa Windows PC. • Transfer data saka operator padha - Preduli saka telpon Android (Samsung Samsung), telpon Symbian (Motorola lan Nokia), utawa telpon iOS (iPhone 4S, lan iPhone 5), mung karo Wondershare MobileTrans sing selektif lan langsung bisa mindhah data ing antarane 2 wong tanpa rusak data.


4.088.454 wong wis diundhuh

Nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo mindhah data saka Samsung LG

Kanthi bantuan saka MobileTrans ing, transfer kabeh file penting, kalebu video, kontak, pesen SMS, log telpon, foto, musik lan daftar lagu antarane telpon, dadi gampang lan cepet. Sampeyan malah bisa nransfer pribadhi tanggalan gampang!

Langkah # 1: Instal aplikasi lan Connect LG lan Samsung telpon Komputer

Sadurunge tindakan liya, download MobileTrans lunak ing komputer, lan banjur nginstal. Sawise rampung, miwiti kanggo njaluk jendhela utami.

Transfer telpon, Recovery data, fungsi data erasing lan serep data sing Integrasi bebarengan ing piranti lunak iki. Pilih telpon kanggo Transfer telpon mode, temenan klik "telpon kanggo Transfer telpon" ing jendhela utami.

Langkah # 2: Pilih telpon kanggo telpon Mode Transfer

Sawise ngundhuh piranti lunak, sampeyan bakal weruh rong bagean utama ing alat. Sampeyan bakal nyambungake piranti loro. Liwat kabel USB, sambungake piranti Samsung LG menyang komputer. Ing sawetara detik, alat bakal nampilake rincian lan gambar saka Smartphone, lan ing bagean sulih, pasangan sawijining. Saiki, nemtokake sumber lan Yahoo piranti liwat tombol Flip. Sawise disambungake, jendhela ngirim katon kaya iki:

Wigati: Ing labels piranti bakal ditampilaké minangka "Sumber" lan "tujuan". Source punika Samsung, nalika panggonan telpon LG Panjenengan. Nanging yen sampeyan pengin ngganti panggonan loro piranti, sampeyan bisa klik "loncat karo muter awak," kang tombol biru. Yen lagi disambungake, priksa manawa lagi dideteksi dening komputer.

Langkah # 3: Transfer data saka Samsung LG

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana data ing telpon sumber. Data iki kadhaptar ing tengah, kayata foto, kontak, pesen, lan etc, bisa ditransfer. Apa sing perlu dilakoni iku kanggo nandhani data saka piranti Samsung lawas kanggo pindhah menyang LG piranti anyar. Sawise ditandhani, klik "Mulai Copy" tombol, banjur klik "Rampung" tombol sapisan rampung.

Anggit: Gumantung ing ombone utawa bobot saka bandhamu sing nggawa menyang telpon anyar, transfer bisa njupuk sawetara wektu. Iku bakal njupuk sawetara menit kanggo rampung nalika sampeyan nransfer luwih saka 12.000 pesen teks saka Samsung LG, nanging ewu foto, transfer bakal njupuk maneh - rong jam.

Wigati: Sak proses transfer, please priksa manawa loro telpon saya disambungake menyang komputer. Yen ora, sampeyan ora bakal rampung. Yen sampeyan milih P telpon panggonan sadurunge nransfer, pindhah menyang Gambar telpon panggonan, lan nemokake "data Clear sadurunge salinan" ing ngisor ing.

Iki Wondershare MobileTrans program wis buktiaken efektif amarga lunak kuwi wis dites runtut kakehan. Boten kados cara tradisional transfer, iku ndadekake nransfer proses error-bukti. Ing mung sawetara menit, sampeyan babar blas bisa nyalin kabèh data saka Samsung lawas LG telpon anyar. Karo mung sawetara klik adoh, ora karya reged melu. Iki mesthi akeh efisien lan nyimpen akèh wektu.

 

Top