Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Samsung Samsung

Siji bagéan sing paling ora ngepenakke Smartphone ngoper punika gupuh sing mranata ing nalika éling sing kudu tokoh metu dalan kanggo mindhah data massive disimpen ing piranti sadurunge siji anyar. Ing idea saka nganyarke kanggo smartphone mengilap anyar muni narik kawigaten nganti wektu kasunyatan gadhah kanggo nransfer dawns data marang sampeyan. Ngalih ing antarane piranti loro sing bisa ing platform padha kurang angel minangka dibandhingake kanggo ngoper antarane sing nganggo platform beda. Nanging, tanpa pribadi tengen, proses transfer data bisa satunggaling perkawis ingkang ngajrihi lan wektu-akeh.

Path nransfer data saka Samsung smartphone kanggo Samsung diblokir dening akeh trolls yen auto conventional padha mèlu. Masalah sing kerep Tembang sak suwene proses nyakup:

• Sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal Samsung Transfer Tool saka Google Play Store ing piranti Samsung Panjenengan.

• Ing Samsung Transfer Tool Panjenengan ora ndhukung Samsung anyar Smartphone.

• Kanggo ngirim kontak, sing dibutuhake kanggo mbukak liwat proses wektu-akeh saka sinkronisasi kontak karo Google Kontak nggunakake Google Sync banjur ngimpor kontak mau menyang piranti Samsung Panjenengan.

• Sampeyan sing dibutuhake kanggo mindhah foto lan file media liyane manual kang bisa horrendously ngeselake.

Transfer data saka Samsung Samsung in One-Klik

Yen luwih seneng digunakake ing Android liwat platform liyane, Samsung Samsung sing merk sing ora bisa nolak kanggo milih saka. Ora ketompo carane narik kawigaten muni lan ngrasa kaya climbing chain smartphone, iku ora gampang nalika nerangake nransfer data saka siji piranti liyane. Salah siji saka pribadi paling dianjurake kanggo nggawe tugas sinecure iki kanggo kowe Wondershare MobileTrans .

Senajan perusahaan seluler nyedhiyani sampeyan karo pribadi kanggo ngirim kontak, file data kayata log telpon, pesen, gambar lan file media sing rampung diduga dening kuwi pribadi. MobileTrans Salah siji lunak kuwi sing ora kabeh sing irit.

Metu saka akeh keperluan ponsel ngenalaken dening Wondershare sing beautify pengalaman smartphone, MobileTrans iku salah siji sing ngijini sampeyan mindhah data saka siji piranti liyane ing-klik siji. Artikel iki yakuwi kanggo introduce sampeyan proses obah data saka Samsung kanggo smartphone Samsung.

MobileTrans Ngidini kanggo mindhah data saka Samsung kanggo Samsung piranti seluler nggunakake PC minangka Go antarane. Ora mung bisa nransfer file nanging sampeyan uga bisa gawe serep data smartphone ing PC kanggo tetep dadi aman lan aman nggunakake aplikasi iki. Wondershare MobileTrans Uga ngijini sampeyan kanggo nompo data saka iCloud wae telpon Android didhukung.

Given ngisor iki langkah-langkah dening-guide sing bisa tindakake kanggo nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo mindhah data saka Samsung kanggo smartphone Samsung:

Wondershare MobileTrans Bisa dipigunakaké déning sapa karo ease lan ora mbutuhake skills sembarang specialized kanggo operate program. Piranti lunak luhur ora duwe kurva learning tajem, lan nuntun sampeyan liwat kabeh proses transfer data ing proses streamlined.

4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah 1. Download, nginstal lan Bukak Wondershare MobileTrans.

1. On PC sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba gratis aplikasi karo sawetara watesan utawa tuku versi mbayar lengkap sing menehi angka dhuwit.

2. Sawise ngundhuh, instal piranti lunak ing PC.

3. Klik kaping pindho sawijining Bukak program.

4. Saka antarmuka kabuka, klik telpon kanggo Transfer telpon tombol kanggo mbukak jendhela Transfer.

Wigati : Nglirwakake pangeling kanggo nginstal iTunes ing PC sampeyan ora nransfer menyang utawa saka piranti iOS.

Langkah 2. Sambungake Samsung Samsung Smartphone kanggo PC.

1. kabel USB Nggunakake, nyambung loro Smartphone kanggo PC.

2. Sawise disambungake, mesthekake yen ijo disambungake lambang ing ngisor iki lambang loro Smartphone katon ing antarmuka.

3. Njamin sing Samsung lan piranti Samsung ditampilake ing Source lan tujuan Seksi mungguh.

Wigati: Yen ngono digunakake, klik Flip tombol saiki antarane loro lambang supaya ngalih posisi piranti '.

Wigati : Yen sampeyan arep kanggo mbusak data sadurungé saka piranti Samsung sadurunge Ngawali proses transfer data, mriksa data Clear sadurunge salinan kothak saka ngisor bagean panggonan sadurungé dibanjuraké.

Langkah 3. Transfer data saka Samsung Samsung

1. Sawise loro telpon disambungake uga, lan kabeh jinis data transferrable didhaptar antarane piranti loro ing Pilih isi kanggo nyalin kothak, mriksa kothak makili file data sing arep nransfer.

2. Sawise milih, klik Mulai Copy tombol ngisor Pilih isi kanggo nyalin kothak kanggo miwiti proses transfer.

3. Ngenteni nganti proses transfer jangkep, lan yen ora, klik OK ing jendhela sembul.

Wigati : Sampeyan bisa ngganggu proses transfer wae wektu ing antarane kanthi ngeklik ing Batal tombol saka ngisor-tengen ndhuwur.


10 Paling Popular Piranti Samsung in USA

1. Samsung Galaxy Mripat

2. Samsung Salah - M8 (16 GB)

3. Samsung Salah - M9 (32 GB)

4. Samsung Galaxy 816

5. Samsung Galaxy 820

6. Samsung Galaxy 616

7. Samsung Salah - E8

8. Samsung Galaxy 620

9. Samsung Galaxy 610

10. Samsung Salah - M8 (32 GB)


Top