Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Samsung Galaxy kanggo iPad

Part 1: Apa wong nransfer paling saka Samsung Galaxy kanggo iPad

Telusuri lan ngomong apa wong nransfer paling (kaya foto, kontak, pesen, lan sapiturute) saka Samsung Galaxy kanggo iPad lan marang apa. Yen sampeyan mung tuku account iPad anyar, mbokmenawa sampeyan pengin transfer kabeh sing isi saka piranti Samsung Galaxy. Sampeyan bisa nransfer kontak, pesen, foto, tanggalan, Sajarah telpon lan akeh item. Ana akèh cara kanggo ngirim data kaya iCloud, iTunes, akeh piranti lunak pihak katelu lan piranti kaya Wondershare MobileTrans

Part solusi 2. Gampang: 1 klik kanggo mindhah data saka Samsung Galaxy kanggo iPad


Sampeyan bisa nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo ngirim data saka Samsung Galaxy kanggo iPad. Item sing bisa nransfer foto, musik, video lan akeh item. Alat iki bisa digunakke ing Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note. Malah yen sampeyan duwe mini Apple iPad 2 utawa Apple iPad online, sampeyan bisa nggunakake alat Wondershare. Ing kasus, iPads didhukung kudu iOS 5, iOS 6, iOS 7, iOS 8 utawa iOS 9 sistem operasi. Kerjane uga karo iPad online, mini iPad karo retina tampilan, iPad karo retina tampilan, iPad mini, iPad 2, iPad New lan iPad. Isi bakal ditransfer gampang lan cepet saka Samsung Galaxy kanggo iPad, mung karo siji klik. Sampeyan uga bisa ngowahi wae musik lan video kanggo Samsung iPad ing format optimized kanggo nonton. Kabeh proses 100% aman.


4.088.454 wong wis diundhuh

Karo Wondershare MobileTrans bisa nransfer kontak ing akun, kaya Google lan Twitter. Mangkono sing bisa mlebu ing akun supaya nggunakake alat iki. Uga, sampeyan kudu PC, piranti Samsung Galaxy, iPad, kabel usb kanggo piranti loro-lorone supaya sambungan fisik karo komputer, lan mesthi alat Wondershare MobileTrans. Seperti sing panjenengan ngerti, sistem operasi iOS lan sistem operasi Android beda lan data ora bisa dienggo saka siji liyane iki piranti loro beda. Iki kok, sampeyan bisa nggunakake Wondershare MobileTrans kanggo mindhah data saka Samsung Galaxy kanggo iPad.

Tindakake langkah iki supaya ot transfer tanpa Jeksa Agung bisa ngetokake isi saka Smasung Galaxy kanggo iPad:

Langkah 1. Bukak Wondershare MobileTrans lunak

Iku wektu kanggo ngundhuh lan nginstal Wondershare MobileTrans ing komputer. Sawise instalasi wis rampung, mbukak software lan pilih telpon kanggo Transfer telpon supaya mindhah data saka Samsung Galaxy kanggo iPad. Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh mode kaya telpon kanggo Transfer telpon, Mulihake serep saka, Back Up telpon, Busak telpon minangkabau Panjenengan. Kabeh sing perlu kanggo nindakake iku kanggo klik ing mode page.

samsung-galaxy-to-ipad

Langkah 2. Priksa sambungan fisik antarane Samsung Galaxy lan iPad

Njupuk kabel USB dikirim karo Samsung lan iPad, lan nyambung karo komputer. Yen piranti wis disambung mlaku, sampeyan bakal weruh ing ngisor iki saben piranti tandha mriksa ijo disambungake. Piranti sumber Samsung Galaxy lan panggonan iku iPad.

windows-phone-to-android-phones

Langkah 3. Transfer isi saka Samsung Galaxy kanggo iPad

Kabeh isi saka Samsung Galaxy bisa viewed ing tengah saka jendhela lan sampeyan bisa nransfer kabeh item kaya Kontak, Tèks Pesen, Tanggalan, Aplikasi, Photos, Videos, Music, kanggo iPad. Langkah sabanjure punika klik ing Mulai Nyalin lan isi bakal ditransfer menyang iPad. Siji bab apik iku Wondershare MobileTrans ndeteksi musik lan video sing ora bisa diputer ing iPad lan bakal Ngonversi menyang iPad format optimized kaya mp3, mp4 lan sampeyan bisa seneng media ing iPad.

samsung-galaxy-to-ipad

Iku penting banget kanggo ora pedhot piranti sak kabeh proses. Yen iki kedados sengaja, sampeyan kudu miwiti liwat maneh. Sampeyan kudu ngenteni wektu nganti kabeh isi bakal ditransfer. Sawise proses rampung, sampeyan bakal duwe kabeh foto sange, video lan kabeh item sing dipilih kanggo ditransfer, ing iPad.

 

Part 3. Jajak Pendapat: model kang Samsung Galaxy kowe nggunakake?

Ana akeh model Samsung Galaxy karo fitur beda, kalebu kapasitas gedhe utawa cilik internal memori, macem-macem ukuran kanggo tampilan, megapixels beda kamera. Kene sepuluh model populer: 

Samsung Galaxy S6, karo memori internal nganti 128GB

Samsung Galaxy S5, karo kamera 16 MP

Samsung Galaxy Mini S5, karo 4.5 inci Full HD tampilan

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note

Top