Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Motorola kanggo Samsung

Samsung punika temtu Produsèn smartphone paling wiyar dipigunakaké dina. Nglereni pinggiran functionalities ing prices sing terjangkau ndadekake Samsung favorit. Mulane, liyane lan liyane kedhaftar wis pindah kanggo piranti Samsung dhahar.

Yen sampeyan bubar dipindhah menyang telpon Samsung lan pengin nransfer kabeh data saka telpon Motorola kanggo sampeyan bakal duwe rong pilihan:

1. Copy / paste kabeh data kanthi manual saka siji piranti liyane nggunakake laptop utawa komputer.

2. Gunakake Samsung Smart Ngalih app.

Iku cantik ketok sing nggunakake pendekatan manual proses banget tiring lan dhowo. Iku panjaluk sing pengguna duwe tingkat sabar banget dhuwur lan kabeh wektu ing donya ing tangané. Cara iki bakal exhaust sampeyan bisa kanthi cepet lan dadi ngganggu ing wektu banget sethitik.

Cara liyane IE nggunakake Samsung Smart Ngalih menyang ngirim data punika relatif gampang. Kabeh sing perlu dilakoni iku nginstal Ngalih Samsung Smart App saka https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover&hl=en Sampeyan perlu diinstal ing loro sumber lan piranti panggonan.

1. Sawise sampeyan wis diinstal, sampeyan bakal dibutuhake kanggo pilih "Ekspor menyang Galaxy Piranti" saka sumber nalika tetep app mbukak ing panggonan Samsung piranti.

2. Sabanjure, sampeyan bakal kudu pilih data sing pengin kanggo mindhah piranti Samsung Panjenengan. Sawise milih data pengin sampeyan bakal duwe kanggo mencet "Transfer" lan piranti bakal miwiti sesambungan.

3. wektu transfer bakal gumantung marang ukuran data lagi ditransfer.

Loro-lorone cedhak iki duwe sing padha supaya nuduhake saka shortcomings sawetara kang:

1. Proses manual banget tiring lan dhowo. Awit ana akèh karya manual dibutuhake, resiko saka kesalahan manungsa tansah tetep.

2. Cara manual ora nyedhiyani cara kanggo ngirim log telpon lan messaged saka Motorola kanggo Samsung telpon.

3. Cara kapindho senajan mbutuhake gaweyan tithik nanging wis sawetara masalah kompatibilitas. Samsung Smart Ngalih app mung kompatibel karo Motorola Droid RAZR, RAZR Mini, RAZR Maxx lan Atrix III.

Kanggo ngebaki kanggo ndhuwur masalah kasebut lan akeh liyane, Wondershare MobileTrans iki dikembangaké. Wondershare MobileTrans Iku gampang kanggo nggunakake alat kang bisa diundhuh saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ . Iku wis dirancang kanggo mbantu sampeyan ing nransfer data saka telpon lawas menyang telpon anyar. Saliyane iki, Wondershare MobileTrans ngijini sampeyan nggawe serep data ing komputer kang bisa digunakake ing cilik saka mundhut data saka piranti. Wondershare MobileTrans Kompatibel karo Nokia, Motorola, BlackBerry, iPhone lan kabeh telpon Android. MobileTrans Kasedhiya kanggo pangguna loro Windows lan MAC, lan versi premium bisa tuku ing mere a $ 19.95. A versi nyoba uga kasedhiya free biaya kanggo telung puluh dina.

Wondershare MobileTrans bisa digunakake kanggo nransfer data saka kanggo telpon menyang telpon liya kaya pesen, kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app. Sampeyan uga bisa nggawe serep iPhone lan nyimpen data ing pc, contone, lan mulihake mengko yen sampeyan pengin. Sejatine kabeh data perlu bisa ditransfer cepet saka telpon menyang telpon liyane.

4.088.454 wong wis diundhuh

Kanggo mindhah data saka Motorola kanggo telpon Samsung, sampeyan bakal mbutuhake:

1. Kabel USB x2

2. A laptop utawa komputer

Kanggo wiwiti nransfer data saka Motorola kanggo telpon Samsung sampeyan kudu:

1. Download Wondershare saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ . Nginstal laptop utawa komputer.

2. Nggunakake kabel USB, masang loro telpon menyang komputer utawa laptop sing mung diinstal Wondershare MobileTrans kanggo.

3. Nalika sampeyan mbukak Wondershare MobileTrans, sampeyan bakal weruh layar padha siji kapacak ing ngisor iki:

ios-devices-to-motorola-phones-1

4. Ana bakal ana sawetara mode kadhaptar ing layar. Iki kalebu "telpon kanggo telpon, Mulihake serep saka, Serep telpon lan Busak Panjenengan telpon Kuno". Pilih "telpon kanggo telpon Transfer" mode.

5. Wondershare MobileTrans bakal nampilake loro piranti sawise pendeteksi wong.

ios-devices-to-google-nexus-2

6. Kabar sing menu ing tengah nuduhake item ditransfer menyang piranti panggonan. Centhang utawa busak centhang ing kothak minangka saben Panjenengan requirement. Klik "Mulai Copy" nalika sampeyan wis rampung.

7. Wondershare MobileTrasn bakal miwiti proses transfer. Menu bakal katon sing nuduhake kemajuan transfer kasebut.

ios-devices-to-motorola-phones-1

8. Sampeyan bisa mbatalake proses transfer ing sawayah-wayah kanthi ngengingi "Batal" tombol Nanging, nggawe manawa ora piranti bakal suwek, nanging proses transfer isih ditindakake.

9. Sawise proses lengkap, lan ora ana niyat kanggo duwe data saiki ing telpon Motorola, sampeyan bisa bali menyang layar utama lan pilih "Data Busak saka telpon Kuno" gampang mbusak kabeh data saka iku.

Samsung piranti

Pilih piranti Samsung sing lagi nggunakake lan bantuan kita nemtokake kang paling sought sawise Samsung piranti ing US saiki!

1. Samsung Galaxy S5

2. Samsung Galaxy Note 4

3. Samsung Galaxy S5 Active

4. Samsung Galaxy S4 Active

5. Samsung Galaxy S6

6. Samsung Galaxy S5 Olahraga

7. Samsung Galaxy S4

8. Samsung Galaxy Note Edge

9. Samsung Galaxy Mega 6.3

10. Samsung Galaxy S4 Google Edition

Home> Resource > Android > Carane Transfer data saka Motorola kanggo Samsung
Top