Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Motorola kanggo Android

Cara bab nransfer data saka Motorola kanggo Android

Siji cara, nggunakake sing bisa nransfer kabeh data saka telpon Motorola kanggo telpon Android kanggo nyambung telpon Motorola kanggo PC, nyalin kabeh data sawijining manual banjur paste menyang lokasi ing PC. Banjur kanggo kontak, sampeyan bakal kudu nggawe file .csv lan ngimpor kanggo Microsoft Outlook. Banjur kabeh data iki bakal bisa diimpor ing telpon Android siji. Iki sampeyan kudu nyambungake telpon Android kanggo PC. Banjur, sampeyan bakal dibutuhake kanggo nyalin data saka lokasi ing PC sing pasted lan nransfer kanggo telpon Android piranti.

Cara liyane dictates sing nggunakake data telpon Motorola kanggo nggawe serep lan mulihake telpon banjur Android anyar saka serep iki. Cara iki angel kanggo ngleksanakake biasane amarga wong nggunakake Smartphone ora duwe sing jenis Expertise technical lan mulane, ora bisa miwiti nggawe serep ing dhewe.

Ana akèh kabèh masalah sing women proses transfer nalika nggunakake cara transfer data diterangno ndhuwur.

1. individual nyalin / data pasting test nyata toleransi siji lan nemu ngganggu sawise nalika sethitik.

2. Pesen ora bisa kanthi manual nyalin / pasted saka siji piranti liyane. Tanggalan utawa ora bisa nelpon log.

3. Lack saka technical ngerti-carane hinders pengguna umum saka nggawe serep minangka ana dadi akeh sing bisa mbukak salah kang sok-sok malah bisa nerjemahake data guna.

A solusi sing luwih apik lan lam free kanggo masalah transfer data diwenehake dening Wondershare MobileTrans. Wonderhsare Mobile Trans nawakake kanggo nindakake kabeh karya dhewe nalika mrintahake mung disetujoni kanggo mindhah data saka pangguna. Ing tembung prasaja, Wondershare MobileTrans punika solusi siji-klik kanggo kabeh data nransfer masalah. Ngijini sampeyan nransfer secara harfiah kabeh saka siji piranti liyane kalebu log telpon, pesen lan malah app! Wondershare MobileTrans Bisa diundhuh saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ kanggo loro Windows kedhaftar lan MAC. Iku nawakake nyoba 30 dina free lan uga kasedhiya ing versi premium mung $ 19.95. Wondershare MobileTrans Njamin transfer data aman tanpa melu-melu wae app pihak katelu ilang karo data pribadi.

Wondershare MobileTrans bisa digunakake kanggo nransfer data saka kanggo telpon menyang telpon liya kaya pesen, kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app. Sampeyan uga bisa nggawe serep iPhone lan nyimpen data ing pc, contone, lan mulihake mengko yen sampeyan pengin. Sejatine kabeh data perlu bisa ditransfer cepet saka telpon menyang telpon liyane.

4.088.454 wong wis diundhuh

Solusi gampang: klik kanggo mindhah data saka Motorola Android

Kanggo miwiti mulai nggunakake Wondershare MobileTrans, bab kawitan lan utomo sampeyan kudu dilakoni iku kanggo ngundhuh persiyapan saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ lan nginstal menyang komputer. Sawise instalasi prosedur wis rampung nerusake minangka nderek:

1. Run Wondershare MobieTrans ing laptop utawa komputer. Sampeyan bakal njaluk layar wiwitan kang bakal takon sampeyan milih mode. Pilih "telpon kanggo Transfer telpon".

2. Sambungake telpon Motorola lan telpon Android kanggo laptop utawa komputer liwat kabel USB. Wondershare MobileTrans Bakal ndeteksi lan nuduhake jendhela minangka nderek.

ios-devices-to-google-nexus-2

3. menu ing tengah nuduhake item data ditransfer saka sumber (Motorola telpon) kanggo panggonan (telpon Android). Mriksa kabeh kothak yen sampeyan pengin ngirim kabeh data saka sumber kanggo panggonan. Sampeyan uga bisa mbusak centhang sawetara, Nanging, minangka saben Panjenengan requirement.

4. Klik "Mulai Copy" kanggo miwiti proses data nransfer. Menu bakal katon, nuduhake kemajuan transfer data.

ios-devices-to-motorola-phones-1

5. Sampeyan bakal sok dong mirsani tampilan "Sukses" marang saben item sing wis disalin menyang piranti panggonan rampung nalika wong-wong sing ora wis ditransfer bakal duwe "nunggu" ditulis marang wong-wong mau.

6. Lungguhan lan santai. Data proses transfer bakal njupuk sawetara wektu gumantung marang ukuran data ditransfer. Ing sawetoro wektu sampeyan bisa tansah nggawe soko liya.

7. Mung nggawe manawa ora saka piranti loro bakal pedhot sak suwene proses transfer data minangka iki bisa kasil mundhut utawa ngrusak data. Sampeyan Nanging bisa, mbatalake proses sawayah-wayah kanthi ngeklik "Batal" tombol ing sisih tengen layar.

Piranti Motorola

Kita wis dumadi dhaptar piranti Motorola paling populer digunakake saiki ing US. Pilih siji sing nggunakake saiki lan ayo kang ndeleng kang piranti Motorola wis dasar pengguna paling gedhé:

1. Motorola Moto X (2014)

2. Motorola Moto G

3. Motorola Droid RAZR Maxx HD

4. Motorola Photon Q 4G LTE

5. Motorola Moto X

6. Motorola Droid RAZR Lanang

7. Motorola Droid RAZR HD

8. Nexus 6

9. Motorola Droid Turbo

10. Motorola Atrix HD

Home> Resource > Android > Carane Transfer data saka Motorola Android
Top