Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka iPhone (iOS) kanggo Blackberry

Ngoper saka iPhone BlackBerry? Gedhe! Sing apik kanggo pindhah karo telpon anyar sanalika sampeyan pindhah setelan lan data kanggo anyar Blackberry Smartphone.

Mindhah data saka iPhone kanggo Blackberry iku peduli gampang lan langsung kanggo Geek, mung sawetara nyebabake ana kene lan proyek rampung. Nanging yen sampeyan naif, iku bisa dadi tugas siluman minangka melu akèh karya riset. Nanging aja padha sumelang, kita wis digawe iku prasaja kanggo sampeyan. Kirim iki salah siji mandeg solusi kanggo kabeh masalah sing gegandhengan karo nransfer data saka iPhone kanggo telpon Blackberry.

Part 1: masalah umum babagan nransfer data saka iPhone Blackberry

Sampeyan bisa uga wis diwiwiti karo Blackberry kang inbuilt Piranti Ngalih App sing ngijini sampeyan kanggo mindhah data saka iPhone menyang Blackberry nggunakake sambungan Wi-Fi. Nanging app inbuilt iki wis watesan inbuilt lan bisa uga ora bisa kanggo everybody. Yen sampeyan duwe Pêntil sambungan Wi-Fi, sampeyan bisa menehi cobi, lan paling sampeyan bakal mungkasi munggah karo sawetara utawa masalah liyane kapacak ing ngisor iki -

1. Ing pungkasan pangiriman wis setengah rampung wiwit ora kabeh data ditransfer kasil.
2. Sampeyan perlu Pêntil sambungan Wi-Fi, liya iku ngethok sing mati.
3. Mung kontak, foto, pangeling lan tanggalan sing ditransfer.
4. Ora kabeh email sing ditransfer. Sawetara utawa masalah liyane ana lan godhong email sing untransferred.
5. Ora ngirim pesen teks saka iPhone kanggo Blackberry Panjenengan.

Yen sampeyan pancene wektu cendhak lan arep pindhah asap ing biaya, lan supaya masalah ndhuwur; banjur nelpon wakil Blackberry lan bakal njaluk iku rampung kanggo sampeyan ing biaya $ 50. Part 2. cara Free: Carane ngirim data saka iPhone Blackberry

Wah iki ora mung solusi. Ana akèh karya watara kanggo nransfer data saka iPhone kanggo telpon Blackberry - sawetara sing gratis lan sawetara bisa langganan karo Fees layanan nominal.

Kene sawetara saka mode cara free -

1. Blackberry kang Piranti Ngalih App

Pisanan siji sampeyan kudu nyoba iku temenan Blackberry kang inbuilt Piranti Ngalih App, kang ora kudu mbutuhake kertu SIM ing piranti nanging sampeyan kudu duwe sambungan internet Wi-Fi aktif ing loro piranti.

Piranti Ngalih App wis dikembangaké déning "Media Landscaping" vendor pihak katelu kanggo Blackberry; Empu ana uga dadi Jeksa Agung bisa ngetokake kompatibilitas karo sawetara piranti, lan bisa njupuk sampeyan kothak siji, yen migration ora sen persen sukses.

How to Transfer Data from iPhone (iOS) to Blackberry

Carane nggunakake Blackberry kang Piranti Ngalih App -

1. Ngundhuh Blackberry kang Piranti Ngalih App loro piranti.

2. Bukak Piranti Ngalih App loro piranti.

3. Tambah alamat email lan akun jejaring sosial.

4. Secure Blackberry anyar kanthi ngowahi ing Blackberry nglindhungi.

5. Ketik PIN ing piranti panggonan.

6. Lan transfer njupuk Panggonan.

How to Transfer Data from iPhone (iOS) to Blackberry

2. Blackberry Link

Sampeyan bisa ngundhuh Blackberry Link lan nyambungake telpon Blackberry anyar piranti menyang komputer nganggo kabel USB lan nransfer musik, gambar, email, saka iPhone kanggo Blackberry anyar individu.

2.1 Kene langkah-langkah kanggo ngirim musik saka iPhone kanggo telpon Blackberry

  • 2.1.1 Sync iPhone karo iTunes ing komputer
  • 2.1.2 Download Blackberry Link lan nyambungake telpon menyang komputer Blackberry karo bantuan saka USB.
  • 2.1.3 Bukak Link Blackberry lan nransfer file musik kanggo telpon Blackberry anyar.
  • 2.2 Kene langkah-langkah kanggo nransfer gambar lan video menyang telpon Blackberry
  • 2.2.1 Transfer gambar lan video saka iPhone menyang komputer.
  • 2.2.2 Download Blackberry Link lan nyambungake telpon menyang komputer Blackberry karo bantuan saka USB.
  • 2.2.3 Bukak Link Blackberry lan klik ing tab desktop.
  • 2.2.4 Navigasi liwat gambar lan folder video lan transfer folder diimpor menyang telpon Blackberry anyar.
  • 2,3 Kene langkah-langkah kanggo ngirim kontak, email lan tanggalan telpon Blackberry anyar

  • 2.3.1 Menyang Setelan ing piranti anyar Blackberry lan klik ing Akun
  • 2.3.2 Klik ing Tambah akun banjur ketik alamat email lan sandhi
  • 2.3.3 Kontak, email lan setelan tanggalan bakal wiwiti nransfer saka kanggo telpon Blackberry anyar.
  • 1-klik telpon kanggo alat transfer telpon: Wondershare MobileTrans

    Yen sampeyan mikir sing langkah ndhuwur iku wektu-akeh lan siluman lan sampeyan kudu nyoba lunak populer iki sing ngijini sampeyan kanggo mindhah app, log telpon, file media, email, pesen teks, kontak, etc saka telpon siji menyang telpon liyane. Piranti lunak iki mbantu sampeyan nransfer kabeh saka sing telpon lawas menyang telpon anyar tanpa risiko lan Transfer 100% file padha - sing gedhe-gedhe asli!

    lg to blackberry
    Nransfer kabeh data ing antarane iOS, Android lan Symbian ing siji klik.
    100% aman lan resiko-free
    Data telpon serep kanggo komputer karo siji klik
    Mulihake data saka iTunes / iCloud / Kies / file serep BlackBerry kualitas lossless
    Dhukungan kanggo 3,000+ telpon lan jaringan beda
    Rumiyin mindhai iPhone lan mbusak kabeh data dibusak ing memori telpon lawas
    4.998.239 wong wis diundhuh

    Part 3. Jajak Pendapat: Apa sampeyan kudu paling nalika lagi mindhah data saka iPhone

    A Survey Interesting cepet!

    Apa sampeyan kudu paling nalika lagi mindhah data saka iPhone Blackberry?

  • 1. Kontak
  • 2. Tèks Pesen
  • 3. Photos
  • 4. Videos
  • 5. Email
  • 6. Log No.
  • 7. Tanggalan
  • 8. Aplikasi
  • 9. Words
  • Apa jawaban?

    Ayo kang krungu saka swara kita maca, lan cepet njelasno apa Piece paling penting data ing telpon!

    Top