Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka piranti iOS kanggo ZTE Phones

Obah kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app saka iPhone iPad utawa kanggo telpon ZTE iku penting. Nanging akèh wektu proses bisa angel banget, ora kanggo sebutno akeh tugas nransfer saben Piece siji saka data individu wektu. Yen wanted kanggo mindhah data saka piranti iOS kanggo telpon ZTE, sampeyan bakal kudu lunga liwat guide dhowo, mbokmenawa mati internet sing bakal rumit lan wektu akeh.

Supaya mbayangno carane gampang iku bakal kanggo mindhah data saka iPhone kanggo telpon ZTE ing mung siji klik.

Transfer data 1-klik anyar saka Wondershare MobileTrans

Wondershare MobileTrans Iku layanan sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kabeh kontak, pesen teks, log telpon, foto, tanggalan, musik lan video saka iPhone kanggo telpon ZTE ing mung siji klik. Wondershare MobileTrans Ndadekake banget gampang kanggo sampeyan kanggo mindhah kabeh data gampang lan aman. Layanan iki bakal bisa karo telpon wae preduli saka jaringan, kasedhiya sampeyan nggunakake PC minangka Go antarane.


4.088.454 wong wis diundhuh

Bisa gampang banget kanggo nyelarasake kontak menyang telpon anyar utamané yen sampeyan nggunakake layanan kaya Google, nanging kabeh kuwi kayata gambar, video, pesen teks lan tanggalan sing bisa hard kanggo mindhah kajaba sing tech savvy. MobileTrans Ndadekake supaya gampang, kabeh sing perlu kanggo mung nginstal sarana piranti lunak iki banjur nyambung loro telpon menyang PC. Loro-lorone telpon kudu kasambung Nanging ing wektu sing padha supaya layanan iki bisa. Iki tegese sampeyan ora bisa gawe serep isi saka piranti iOS kanggo nransfer ing wektu mengko. Masalah iki Nanging negated dening kasunyatan sing bakal njupuk wektu cendhak banget kanggo nransfer kabeh, supaya ana ora perlu kanggo gawe-up apa-apa.

Ayo kang katon ing babagan carane nransfer data saka iPhone ZTE nggunakake Wondershare MobileTrans

Carane kanggo mindhah data saka iPhone kanggo ZTE nggunakake Wondershare

Langkah Salah: Njaluk disambungake

Assuming sing wis diundhuh lan diinstal Wondershare kanggo PC, (ana versi kanggo Windows lan MAC), klik tombol wiwitan kanggo mbukak telpon kanggo jendhela transfer telpon. Sambungake iPhone lan ZTE telpon menyang komputer liwat kabel USB. Yen sampeyan wis rampung iki bener lan Wondershare wis dideteksi loro telpon, sampeyan kudu ndeleng jendhela iki.

samsung-galaxy-to-ipad

Langkah 2: Ayo Transfer Data

Ing gambar ndhuwur bakal sok dong mirsani kabeh data sing bisa ditransfer saka iPhone kanggo telpon ZTE wis kadhaptar ing tengah. Iki kalebu data kayata kontak, foto, musik, tanggalan lan pesen. Pilih kabeh data sing pengin dikirim menyang telpon ZTE banjur klik Kabeh data banjur bakal disalin menyang telpon ZTE ing proses sing katon kaya iki "Mulai Copy.";

samsung-galaxy-to-ipad

Ing kaping uga perlu kanggo serep data ZTE piranti menyang komputer. Sampeyan bisa nindakake iki yen sampeyan arep kanggo mindhah data iki menyang telpon liya ing mangsa utawa yen arep duwe tanggal ing lokasi aman kanggo akses mangsa. Serep data iPhone ing komputer supaya sampeyan bisa ngunggah menyang telpon ZTE mengko, tindakake langkah iki.

Pilih pilihan back-up ing Wondershare ngarep Menu kanggo mbukak panel Back-up. Sampeyan ngirim katon kaya iki;

samsung-galaxy-to-ipad

Saka kene, iku nyedhaki gampang, mung pilih kabeh data sing arep digawe-munggah lan Wondershare MobileTrans bakal nggawe liyane.

Gawe-up data telpon penting yen sampeyan arep supaya data ing telpon aman lan nglindhungi lan uga minangka diakses ing kasus ilang telpon. Yen sampeyan perlu kanggo mulihake data kanggo telpon, sampeyan mung perlu kanggo nindakake ing ngisor iki.

Mesthekake yen telpon disambungake menyang komputer nggunakake kabel USB banjur pilih mulihake pilihan saka Ngarep Menu. Ing dhaptar gulung-mudhun, sampeyan kudu pilih format file back-up kanggo nggunakake. Banjur mung klik ing Mulai Copy kanggo miwiti proses, Wondershare ngirim apa liyane. Mulihake jendhela ngirim katon kaya iki;

samsung-galaxy-to-ipad

Piranti ZTE kang sampeyan nggunakake?

Piranti ZTE supaya njupuk luwih apik; ing ngisor iki sawetara telpon ZTE paling apik ing pasar. Punika Yours salah siji saka wong-wong mau?

1. ZTE Sonata 4G: Iki Android 4.1.2 Smartphone nerangake karo 4 inch layar 800 x 480 TFT. Iku uga duwe kamera 5 megapiksel lan memori 4GB. Nanging mbok menawa fitur paling nyengsemaken iku sawijining 13-dina ing urip baterei siyaga.

2. ZTE ZMax: Free Download iki nerangake karo memori internal 16GB nanging bisa ndhukung nganti 32GB liwat microSD. Iku uga wis 2 kamera; ngarep 1.6 megapiksel lan bali 8 megapiksel.

3. ZTE Warp Seng: Telpon nduweni kapasitas memori 8GB sing bisa ditambahi 64GB. Uga nerangake karo kamera ngarep lan mburi 1.6 megapiksel lan 8 megapiksel mungguh.

4. ZTE Bowling S6: desain kompak Sawijining wis digawe Smartphone iki favorit kanggo akeh. 5,0 telpon Lollipop Android wis kapasitas memori 16GB. Uga nerangake karo madhep kamera 5 megapiksel ngarep.

5. ZTE Grand X: Iku sing paling terjangkau kabeh ZTE Smartphone lan prosesor Qualcomm uga nganggo OS Android. Kapasitas memori internal sawijining 8GB.

6. ZTE Grand S Pro: fitur paling nyengsemaken telpon Iki HD ngarep lengkap madhep kamera 2 megapiksel. Iku uga duwe kamera mburi sing 13 megapiksel. Wis memori internal bab 8GB.

7. ZTE Nelpon: Iki Android 5.0 Lollipop duwe kamera mburi 2 megapiksel lan memori internal 8GB. Baterei janjinipun nganti 14 jam Dhiskusi wektu.

8. Buka ZTE C: telpon nganggo Firefox OS senajan bisa rehashed kanggo platform Android 4.4 gumantung apa sing seneng. Nerangake karo memori internal 4GB.

9. ZTE sumringah: Android iki Sele buncis Smartphone duwe kamera mburi 5 megapiksel lan kapasitas memori 4GB.

10. ZTE Grand X Max: siji iki nerangake karo kamera ngarep 1 megapiksel lan 8 megapiksel kamera mburi HD. Wis memori internal 8GB lan kapasitas RAM saka 1GB.

Top