Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka iOS Piranti kanggo Motorola Phones

Part 1: Masalah babagan nransfer data saka piranti iOS kanggo telpon Motorola

Ana sawetara item kaya kontak lan tanggalan sing sampeyan bisa mindhah saka iPhone kanggo telpon Motorola. Biasane, sampeyan bisa nggunakake aplikasi Pindhah sawise diundhuh lan diinstal ing telpon. Sawise sampeyan mbukak app sampeyan kudu ngetik logins kanggo iCloud lan transfer data bakal miwiti nalika sampeyan mlebet menyang akun Google sampeyan ki. Sampeyan kudu ngerti sing pirang-pirang jeneng kontak lan tanggalan lapangan beda-beda antarane iCloud lan Google, kaya "Work - telpon" ing iCloud punika "telpon" ing Google. Nanging mbokmenawa iki ora Jeksa Agung bisa ngetokake amba.

Siji masalah ageng bisa sing bisa duwe kontak duplikat sawise nransfer data. Yen sampeyan duwe kontak contone ing iCloud lan ing akun Google, sing kontak bakal Samarinda. Malah iku cara alon, sampeyan bisa nyoba kanggo nggabungaké kontak padha dening arep kontak ing Gmail, nuduhaké klompok kontak iCloud lan pilih "Golek lan gabungno duplikasi".

Kanggo tanggalan, siji masalah uga sing data tanggalan anyar sing ora ditampilake ing telpon. Yen sampeyan ora bisa nemu cara sing paling apik sing dianggo kanggo sampeyan, kaya panyelarasan tanggalan saka iCloud utawa sinkronisasi saka akun Google, sampeyan kudu miwiti liwat karo migration data. Iku sethitik wadhi kanggo miwiti liwat lan liwat maneh karo nransfer data.

Part solusi 2. Gampang: 1 klik kanggo mindhah data saka iPhone kanggo Motorola

Wondershare MobileTrans bisa digunakake kanggo nransfer data saka kanggo telpon menyang telpon liya kaya pesen, kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app. Sampeyan uga bisa nggawe serep iPhone lan nyimpen data ing pc, contone, lan mulihake mengko yen sampeyan pengin. Sejatine kabeh data perlu bisa ditransfer cepet saka telpon menyang telpon liyane.

4.088.454 wong wis diundhuh

Piranti Motorola didhukung dening Wondershare Mobile Trans sing Moto X, MB860, MB525, MB526, XT910, RAZR Droid, DROID3, DROIDX. Tumindak sing bisa apa karo WondershareMobileTrans ngirim data saka Android kanggo iOS lan Android, saka iOS Android, saka iCloud Android, nindakake audio lan video, mulihake telpon didhukung saka file serep, mbusak piranti Android, iPhone, iPad lan iPod.

Sampeyan bisa nransfer kontak, foto, pesen, songs, video saka iPhone kanggo telpon Motorola. Supaya nerusake, pisanan sampeyan kudu nyambungake piranti karo komputer. Sawise sampeyan tindakake langkah saka ing ngisor iki sampeyan bakal bisa nransfer kabeh data saka telpon siji menyang telpon menyang telpon liya.

1. Sambungake iPhone lan telpon Motorola kanggo Komputer

Loro-lorone telpon kudu kabel USB. Njupuk kabel USB lan nyambungake telpon menyang komputer. Mbukak Wondershare MobileTrans lan klik "Mulai" kanggo ngetik telpon kanggo jendhela transfer telpon. MobileTrans Ndeteksi cepet loro telpon yen lagi disambungake kanthi bener.

Sampeyan bisa milih kanggo loncat karo muter awak antarane piranti loro, uga. Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh data kaya kontak, pesen teks, tanggalan, log telpon, apps, foto, musik, video lan sampeyan bisa milih data sing perlu kanggo ditransfer. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngresiki data sadurunge miwiti Nyalin data anyar ing piranti.

ios-devices-to-motorola-phones-1

2. Mulai nyalin data saka iPhone kanggo telpon Motorola Panjenengan

Sawise sampeyan milih data sing pengin kanggo ditransfer, kabeh data utawa mung sawetara, sing kudu kanggo nggunakake tombol Mulai Copy. Sampeyan bakal bisa ndeleng data saka sumber iPhone sing bisa ditransfer kanggo panggonan Motorola telpon.

Seperti sing panjenengan ngerti, sistem operasi iOS lan sistem operasi Android beda lan data ora bisa dienggo saka siji liyane iki piranti loro beda. Kok iki, tinimbang nggunakake cara manual, sampeyan bisa USB Wondershare MobileTrans kanggo mindhah data saka iPhone kanggo telpon Motorola.

ios-devices-to-google-nexus-2

Part 3. Motorola Kang piranti kowe nggunakake?

List ing paling 10 piranti Motorola populer ing US.

Moto X, telpon karo tampilan 5.2 inci HD 1080p lan sampeyan bisa ndeleng kabeh video, foto dijupuk nganggo kamera 13 MP, ing cara sing apik. Uga, kaca punika banyu-tahan lan nglindhungi telpon.

Moto G (2 Jenderal), smartphone karo sistem operasi Android paling anyar lan swara stereo.

Moto G (1st Jenderal), karo 4.5 inci cetha tampilan HD.

Moto E (2 Jenderal), telpon gadhah prosesor cepet karo 3G utawa 4G LTE, sambungan digawe gampang.

Moto E (1st Jenderal), gadhah gesang dawa kabeh-dina baterei lan sistem operasi Android KitKat.

Moto 360, watch pinter nampilake kabar adhedhasar sampeyan lagi ing ngendi lan apa sing dilakoni, kaya mangkat mabur. Kanthi kontrol swara, sampeyan bisa ngirim pesen teks, dipriksa cuaca, utawa nyuwun pituduh dalan menyang panggonan karya utawa panggonan luang.

Nexus6, gadhah 6 inci sange tampilan HD, nawakake salah siji saka pratayang kualitas dhuwur lan tampilan file media.

Saka kategori Motorola Droid, sampeyan bisa nggunakke:

Droid Turbo, smartphone gadhah kamera 21 MP ngijini sampeyan njupuk foto sange.

Droid Maxx, banyu - tahan lan udan ngirim ora pain kanggo sampeyan.

Droid Mini, punika telpon cilik sing bisa nggunakake cepet kanggo kabutuhan gadhah Android KitKat.

Top