Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Google Nexus kanggo Android

Data nransfer antarane piranti loro bisa nguripake metu dadi kekacoan nyata. Iki kok paling kedhaftar nyoba lan supaya iku okehe. Yen sampeyan pengin ngirim data antarane Nexus Google lan piranti Android liyane, Nanging, artikel iki nuntun sampeyan njupuk liwat proses.

Google Nexus dhewe iku sawijining piranti Android, proses transfer bisa urusan karo rodo gampang. Ing ngisor iki artikel nerangake saben langkah transfer data ing rinci. Kanggo miwiti, tindakake langkah iki:

Kanggo mindhah Foto lan video

1. Menyang app Google+ ing Google Nexus Panjenengan. Tutul lambang karo telung titik tengen jejere lambang kabar lan saka menu gulung mudhun, pilih "Setelan".

samsung-galaxy-to-ipad

2. Saka layar sing lagi mbukak munggah, tunyuk "Auto Serep".

samsung-galaxy-to-ipad

3. Geser tombol ing sisih ndhuwur tengen kanggo ngaktifake Auto serep. Lungguhan lan santai nalika data wis diunggah menyang akun Google.

samsung-galaxy-to-ipad

Sawise serep lengkap, kabeh potret lan video bakal ing akun Google. Sampeyan mung kudu mlebu menyang telpon Android piranti nggunakake akun Google padha lan sampeyan bakal bisa ngakses kabeh sing foto lan video.

Transfer Kontak & Tanggalan

Kontak ing Google Nexus bakal nyelarasake kanggo akun Gmail standar. Sampeyan mung kudu mlebu menyang piranti Android anyar nggunakake akun Google padha njaluk kabeh kontak iki nyelarasake kanggo piranti Android anyar.

Kajaba iku, minangka Google Nexus iku sawijining piranti Android, tanggalan bakal wis nyelarasake karo akun Google. Nalika sampeyan bakal mlebet piranti anyar nggunakake akun Google padha, sampeyan bakal njaluk maneh.

Transfer Pesen

Yen sampeyan wis nggunakake "Hangouts", app olahpesen dening Gmail, sampeyan ora perlu sumelang ing bab pesen. Nalika sampeyan mlebu menyang piranti Android anyar nggunakake akun Gmail sing wis nggunakake ing Google Nexus, sampeyan bakal kanthi otomatis njaluk pesen bali ing telpon Android piranti.

Saiki cara iki ketoke banget prasaja. Kabeh data siap kasedhiya kanggo sampeyan, kabeh sing perlu dilakoni iku mlebu menyang piranti Android anyar karo akun Gmail sing wis kabeh data iki. Nanging sampeyan bisa uga ora duwe bewara sing cara iki ora mikirake cara liya sing sampeyan bisa nransfer app utawa musik kanggo Kayata kanggo piranti Android anyar.

Wondershare MobileTrans Solusi siji-klik kanggo kabeh data nransfer masalah. Bisa diundhuh saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ lan kasedhiya ing rong versi. Versi nyoba bisa digunakake kanggo 30 dinten free biaya. Versi premium bisa tuku mung $ 19.95 siji wektu nggunakake lisensi. Wondershare MobileTrans Njupuk care saka proses transfer kabeh dhewe lan mung mbutuhake pangguna klik sawetara tombol. Iku njamin keamanan data lengkap lan malah ngijini sampeyan tetep app lan pesen saka telpon sing lawas. Nanging ndhukung macem-macem saka sudhut piranti Android Mulane, ana Jeksa Agung bisa ngetokake kompatibilitas. Wondershare MobileTrans Kompatibel karo loro Windows lan MAC OS.


4.088.454 wong wis diundhuh

Kanggo nransfer file nggunakake Wondershare MobileTrans, nerusake minangka nderek:

1. Download Wondershare MobileGo saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ . Ngenteni download kanggo ngrampungake lan banjur nginstal laptop utawa komputer.

2. Sambungake Google Nexus lan telpon Android anyar kanggo laptop karo mlaku Wondershare MobileTrans. Bakal nemokake piranti kanthi otomatis lan sampeyan bakal njaluk layar minangka kapacak ing ngisor iki.

samsung-galaxy-to-ipad

3. Gunakake menu ing tengah kanggo milih item sing arep nransfer. Yen wis rampung. Mejet "Mulai Copy". Menu bakal katon nggunakake sing bisa trek kemajuan transfer.

samsung-galaxy-to-ipad

Nalika transfer lengkap, sampeyan bakal bisa ngakses kabeh data saka nexus google ing telpon Android anyar.

Sok dong mirsani sing nalika cara iki ora mung dadi luwih gampang kanggo ngleksanakake nanging uga ngijini sampeyan kanggo mindhah kabeh data saka Google Nexus kalebu tanggalan, musik lan malah apps.

Tips:

1. Aja salah siji saka piranti copot saka komputer utawa laptop sak suwene proses transfer. Iki awet mundhut utawa korupsi dhata.

2. Sampeyan bisa mbatalake proses ing sawayah-wayah kanthi nggunakake "Batal" tombol ing sisih tengen ngisor jendela transfer.

3. Notice "loncat karo muter awak" Button ing layar utama. Ngijini sampeyan loncat karo muter awak sumber lan tujuan piranti. Kayata, yen sampeyan loncat karo muter awak piranti, sampeyan bakal bisa kanggo ngirim data saka Android anyar kanggo Google Nexus Panjenengan.

Jajak Pendapat

Android kang piranti sing saiki nggunakake? Pilih piranti lan bantuan kita arep piranti kang favorit Absolute!

1. Samsung Galaxy S6

2. Samsung Galaxy M9

3. Samsung Galaxy S6 Edge

4. LG G3

5. Sony Xperia Z3 Kompak

6. Samsung Galaxy Note 4

7. Sony Xperia Z3

8. Google Nexus 6

9. Samsung Galaxy Mini 2

10. Samsung Salah M8

Top