Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo mindhah data saka piranti BlackBerry BlackBerry liyane

Internet kebak aplikasi sing gratis lan sing mbayar sing kurban kanggo mindhah data saka telpon siji menyang telpon liyane. Sawetara app bisa nemen complicate proses lan nganggo jumlah gedhe saka internet (data) sangu uga. Sampeyan saranake kanggo milih proses gampang bisa. Kene sawetara nilai sing bisa mbuktekaken dadi mbiyantu nalika nransfer data saka siji piranti liyane.

ios to huawei

Pisanan lan utomo fitur saka aplikasi punika transfer data free resiko lan proses wis rampung ing mung 1 klik. Gawe aplikasi wis maintained dhuwur standar profesionalisme nalika ngembangaken aplikasi iki lan kanggo alesan padha kabeh data kalebu kontak, pesen, chatting log, music, tanggalan lan aplikasi tetep ing wangun padha lan ora malah dicokot wis diganti . Malah yen pengguna ora duwe loro Gadgets ing tangan aplikasi iki pinter cukup kanggo nyimpen data kanggo PC saka ngendi bisa dibalèkaké mengko menyang piranti liyane dibangun ing teknologi tanggung beda. Kanthi aplikasi iki penggunane duwe nomer kiat opsi lan data uga bisa digawe serep dhateng server aplikasi supaya ing cilik saka korban wae serep ana kanggo ndhukung pengguna kang ndadekake aplikasi iki siji solusi tutul kanggo kabeh jinis seluler platform pangembangan.

4.998.239 wong wis diundhuh

Tips kanggo pangguna BlackBerry sing planning kanggo ngalih saka siji piranti BB kanggo liyane

BlackBerry kang Piranti Ngalih app bisa nransfer jinis-jinis tartamtu file saka siji piranti kanggo liya tanpa nyambungake piranti menyang komputer. Nanging, Piranti Ngalih app lan sawetara app ora bisa nransfer app BlackBerry, pesen email, cathetan telpon, tetenger browser, file video audio- tartamtu, lan sapiturute Dadi, nyambungake piranti kanggo PC misale jek dadi paling cepet lan safest pilihan kanggo nransfer meh kabeh jinis file.

Sawise nransfer entri tanggalan, info kontak, lan file liyane, piranti bisa ora ndeteksi mau langsung. Iki normal, lan bisa kelakon saben sampeyan nransfer jumlah gedhe saka data saka siji piranti liyane. Cukup ngenteni sawetara menit, lan nyoba nggoleki data ngangap maneh.

Kadhangkala, sampeyan bisa uga ora bisa nemokake kontak tartamtu ing piranti sanajan sawise rampung nransfer data saka piranti sing lawas. Ana ora perlu sumelang; mbok menawi, kontak disimpen ing sawetara akun adhedhasar web. Detail-detail iki kanthi otomatis bakal pop-up ing piranti warta yen sampeyan mlebu ing kabeh email lan olahpesen app.

Kang cara paling apik kanggo mindhah data saka siji piranti BlackBerry liyane?

Ana sawetara cara kalebu Piranti Ngalih app sing bisa digunakake kanggo ngirim data saka siji piranti BlackBerry liyane. Nanging, metu kabeh, pilihan sing paling apik kanggo ngundhuh piranti lunak desktop BlackBerry kang

Dolan maring website BlackBerry, lan download piranti lunak.

transfer data from BlackBerry

Banjur, nginstal software desktop BB ing laptop utawa PC.

transfer data from BlackBerry

Sasampunipun prosedur instalasi, nyambungake piranti BlackBerry lawas menyang komputer karo ari USB. Piranti lunak bakal ngenali piranti lan nampilake make lan model nomer peralatan kanggo telpon ing layar. Sawise piranti katon ing piranti lunak desktop BlackBerry, klik ing "Back-up lan mulihake" lambang. Banjur, klik "Back-up," lan pilih "Kabeh data" pilihan kanggo nggawe back-up kanggo kabeh data saka peralatan kanggo telpon lawas. Sistem bakal nggawe back-up kanggo data telpon ing PC ing sawetara menit. Berkas ngangap bakal disimpen minangka file ipd karo tanggal.

transfer data from BlackBerry

Sawise nggawe back-up kanggo telpon BlackBerry lawas, mbusak telpon lawas, lan nyambung peralatan BlackBerry anyar kanggo PC nggunakake kabel USB sing padha. Saiki piranti lunak BlackBerry bakal ndeteksi piranti anyar lan nuduhake jeneng sawijining ing antarmuka piranti lunak. Sawise maneh, pilih "Back-up lan mulihake," lan pilih "mulihake." Banjur, mung klik ing file back-up sing digawe saka telpon sing lawas. Sing iku! Kabeh data bakal njaluk ditransfer saka PC menyang piranti anyar BlackBerry ing sawetara menit.

Paling Jahwéh, sampeyan bisa ngatur lan nggawe back-up kanggo pesen teks, lan sajarah telpon uga. BlackBerry nyimpen kabeh data ing BlackBerry Back-up folder sing bakal digawe ing folder dokumen PC.

Saka dokumen, pesen teks, kontak, kanggo video lan file audio, lunak desktop BlackBerry nggawe back-up kanggo meh kabeh jinis file saka piranti BlackBerry.

Kanggo mindhah aplikasi saka siji peralatan BB kanggo liyane, mung mlebu menyang donya BlackBerry saka piranti anyar, lan nggunakake piranti sing lawas padha Panganggo-id lan sandhi.

transfer data from BlackBerry

Sampeyan bisa visit "My World" layar lan maneh nginstall app sing padha diinstal ing telpon sing lawas. Priksa manawa sampeyan duwe sangu data internet cekap nalika app maneh nginstall-ing piranti sampeyan.

Kang piranti BlackBerry kowe nggunakake?

Ya, malah ing jaman iki iPhone 6 plus, ana sawetara penggunane sing isih seneng kanggo nggunakake BlackBerry, mbok menawi, amarga fitur keamanan lan pengalaman ing sakabèhé. Sawetara piranti BlackBerry sing paling populer iku BlackBerry klasik, BlackBerry Passport, Playbook, BlackBerry Z3, BlackBerry Q5, Q10, BlackBerry Z10, BlackBerry Curve 9360, BlackBerry 9700 Bold 2, lan BlackBerry Torch 9800.

Perusahaan bubar digawe ing berita dening ngumumake Bukak saka Tablet anyar disebut SecuTablet. Laporan suggest sing IBM wis dikembangaké solusi bisnis lunak tartamtu kanggo tablet iki sing cukup aman kanggo digunakake kanggo karya Pemerintah. Plus, iku uga nawakake app kanggo olahpesen lan jaringan sosial Camping. Experts ngandel yen iki nyoba BlackBerry kang kanggo nggawe piranti multipurpose sing bisa digunakake kanggo karya lan nyenengake.

Top