Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer Data Antarane Piranti iOS (saka iOS kanggo iOS)

Part 1: Apa wong biasane kanggo mindhah data saka piranti iOS liyane

Nggawe shift saka siji piranti liyane iku tau gampang utamané yen loro piranti Fitur antar muka beda lan sistem operasi. Yen sampeyan bubar tuku piranti iOS anyar lan arep kanggo ngalih kabeh data kita saka lawas siji siji anyar, artikel iki kanggo sampeyan. Pinten kekacoan bisa proses transfer data dadi? Uga, iku bisa dadi proses dawa banget gumantung marang ukuran data. Uga, iku rodo ramai mrintahake akèh wektu lan hard karya yen rampung ing cara tradisional proses. Apa cara tradisional, uga dadi kaya iki:

1. Ngundhuh lan nginstal iTunes ing komputer utawa laptop.

2. Download kabeh data saka piranti sing lawas liwat iTunes menyang file serep. Ngenteni serep kanggo ngrampungake.

3. Nalika takon kanggo nyiyapake piranti, pilih "mulihake saka iTunes serep".

4. Plug ing piranti anyar kanggo laptop utawa komputer. Nyambung menyang iTunes. Pilih serep piranti sadurunge ing iTunes lan ngenteni proses kanggo ngrampungake.

Iku penting kanggo Wigati, Nanging, yen piranti iOS duwe iOS versi 5 utawa ndhuwur, sampeyan bisa nggunakake serep iCloud. Proses iki bebarengan karo wektu lan sabar, uga mbutuhake panggunaan sambungan internet aktif supaya sampeyan bisa uga pengin nggawe iku nalika ing sambungan Wi-Fi. Yen ora, bakal mangan nganti akèh data seluler piranti. Proses punika minangka nderek:

1. Sepisanan, sampeyan perlu gawe serep piranti sing lawas. Kanggo sing, pindhah menyang Settings iCloud Panyimpenan lan Gawe serep lan nguripake iCloud Gawe serep.

2. Pilih "Gawe serep Saiki" lan ngenteni proses kanggo ngrampungake.

3. Mulai nyetel piranti anyar. Sawise setelan dhasar iku bakal takon sampeyan pilih cara mulihake. Pilih "mulihake saka iCloud Serep".

4. Sawise ngetik Apple Id lan sandhi sing sampeyan bakal dibutuhake kanggo pilih file sing dipengini bali munggah, pilih lan ngenteni proses mulihake kanggo ngrampungake.

Saiki, pisanan kabeh, loro cara iki duwe siji drawback banget ketok. Sampeyan mung bisa ngatur salah siji piranti ing wektu IE cara iki ora fitur pendekatan simultaneous irit wektu. Sareh, serep iCloud isih mbutuhake sampeyan gawe serep file tambahan sing bisa ora wis klebu ing iCloud serep dhewe, liwat iTunes. Maksudku, sing wis wektu sing akeh ing tangané ?!

Wondershare MobileTrans bisa digunakake kanggo nransfer data saka kanggo telpon menyang telpon liya kaya pesen, kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app. Sampeyan uga bisa nggawe serep iPhone lan nyimpen data ing pc, contone, lan mulihake mengko yen sampeyan pengin. Sejatine kabeh data perlu bisa ditransfer cepet saka telpon menyang telpon liyane.

4.088.454 wong wis diundhuh

Part 2. solusi Luwih: 1 klik kanggo ngirim data antarane piranti iOS

Iki ngendi MobileTrans awon muter. MobileTrans Punika lunak sing njupuk metu kabeh gaweyan dibutuhake ing nransfer data antarane piranti loro iOS. Kabeh sing mbutuhake saka kowe klik! MobileTrans Ngijini sampeyan nransfer kabeh file ing Go siji. Sampeyan mung kudu nginstal saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ kanggo laptop utawa komputer. Kasedhiya ing versi nyoba kang fitur functionalities winates lan versi premium sing biaya sing bakal mere a $$ 19.95. Sisih paling Nanging, sing ndhukung loro Windows uga sistem operasi MAC. Kanggo sisih paling apik kaloro, ngijini sampeyan nransfer ora mung gambar, musik lan tanggalan nanging uga app saka piranti sing lawas kanggo siji anyar!

Obah ing, ayo kang ndeleng carane MobileTrans Ngalahake proses transfer. Minangka kasebut sadurungé, sing dibutuhake wis MobileTrans diinstal ing laptop utawa komputer sadurunge miwiti proses. Dadi, yen sampeyan wis rampung karo prosedur instalasi, tindakake langkah iki:

ios-devices-to-motorola-phones-1

1. Run MobileTrans ing laptop utawa komputer.

2. Sambungake piranti sing lawas uga piranti anyar piranti menyang komputer / laptop liwat kabel USB.

3. Sawise loro piranti wis dideteksi dening MobileTrans, tandhani kothak centhang marang opsi data sing pengin disalin.

4. Sawise milih kabeh opsi sing dipengini, klik "Mulai Copy" supaya transfer data miwiti.

5. jendhela bakal pop-up nuduhake proses proses transfer. Ayo garis kemajuan tekan 100%. Nalika bar proses nuduhake yen nransfer kemajuan wis kasil rampung, sampeyan bisa medhot piranti lan miwiti nggunakake piranti anyar karo kabeh data sing mung disalin.

ios-devices-to-google-nexus-2

Sawetara Tips Migunani:

Aja 1. dipercaya piranti lunak saka situs web pihak katelu. Ngundhuh piranti lunak saka situs mgayomi bisa kasil ing karusakan serius kanggo piranti.

2. Aja copot salah siji saka piranti saka laptop utawa ing komputer nalika proses transfer isih ditindakake. Iki awet mundhut utawa korupsi dhata, sok-sok malah Rendering iku ora ana guna.

3. Priksa manawa sampeyan ngerti kabèh proses sak tenane sadurunge bener nggawe upaya.

4. Tansah tetep serep kabeh data sing disimpen kanggo laptop supaya bisa teka Handy ing kasus apa-apa dadi salah.

Top