Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer Kontak saka Windows telpon kanggo Android Phones

Part 1: kontak Sync ing Windows telpon kanggo akun Outlook

Panyelarasan kontak saka Windows telpon kanggo akun Outlook bisa rampung liwat maya utawa Microsoft Exchange. Supaya bisa nggunakake fitur sinkronisasi, sampeyan bisa nggunakke akun Microsoft kaya email wae sing digunakake kanggo Outlook.com, Windows 8 / 8.1, Skype, Golek telpon Kula, OneDrive, Kantor 365. Yen sampeyan mlebu menyang Microsoft telpon karo wae akun Microsoft, sampeyan bakal bisa kanggo gawe serep kontak saka telpon. Kabeh kontak bisa ditemokaké ing People. Sampeyan bisa nyimpen kabeh menyang akun Windows lan sawise padha bisa nyelarasake menyang akun Outlook.

Iku gumantung ing Windows Phone, nanging kanggo Windows 7 sampeyan bisa nggunakake uga Outlook Hotmail Konektor lan akun email Windows Live Hotmail Panjenengan. Sawise sampeyan mlebu menyang akun Windows ing telpon, sampeyan bisa ndeleng kabeh kontak menyang akun utawa sampeyan bisa nyalin menyang akun iki. Sawise kabeh kontak ana, sampeyan bakal bisa kanggo nyelarasake karo Outlook.

Kanggo anyar Windows Phones sampeyan bisa nggunakake piranti lunak pihak katelu supaya ngirim kontak menyang akun Outlook:

Langkah 1. Bukak telpon Windows

Mbukak telpon lan kontak. Sambungake telpon menyang komputer.

Langkah 2. Transfer kontak akun Outlook

Langkah Final kanggo ngirim kontak.

windows-phone-to-android-phones

Part 2. Impor kontak Outlook kanggo telpon Android 1 klik

nokia to android

Wondershare Alat MobileGo iku digunakake kanggo nransfer data antarane Outlook lan telpon. Uga, sampeyan bakal bisa kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake karo duplikat kontak. Alat iki digunakake kanggo luwih Manajemen piranti lan gadhah kontrol piranti. Kita kudu kabeh kontak kita ing sak panggonan. Lan yen sampeyan wis mung tuku iPhone anyar mbokmenawa sampeyan pengin duwe uga kabeh kontak Outlook kene. Sampeyan bisa nggunakake Wondershare MobileGo lan Kejabi gadhah kabeh kontak menyang iPhone, sampeyan uga bisa nggunakake fungsi nggabung supaya gadhah duplikat kontak. Versi Outlook didhukung dening Mobile Go sing Outlook 2003, 2007, 2010, 2013.

4.262.817 wong wis diundhuh

Ing Wondershare MobileGo kudu diinstal ing piranti lan sampeyan bakal bisa ngimpor kontak saka Outlook. Ana langkah gampang kanggo seba, lan kabeh kontak bakal ing telpon Android piranti.

Langkah 1. Bukak Wondershare MobileGo lan Kontak

Sampeyan bakal bisa ndeleng tab Kontak ing kolom saka kiwa. Sawise sampeyan klik ing Kontak, sampeyan duwe sawetara opsi kaya Import, Export, Busak, De-duplikat.

Langkah 2. Impor Kontak

Sampeyan duwe limang opsi kanggo ngimpor kontak, kayata saka vCard, saka Outlook Express, saka Windows Live Mail, saka Windows Address Book lan saka Outlook 2003, 2007, 2010, 2013. Pilih versi Outlook sing nggunakake lan klik ing Impor .

windows-phone-to-android-phones

Part 3. Jajak Pendapat: Kang piranti Android sampeyan nggunakake?

Samsung

Samsung

Sony

LG

Motorola

Google

Acer

ZTE

Huawei

Asus

Top