Kabeh TOPICS

+
0

Carane Transfer Kontak saka Nokia Android

Njupuk telpon anyar gampang. Nanging ngirim kontak liwat menyang piranti anyar bisa mbuktekaken dadi banget angel lan wektu-akeh yen sampeyan ora duwe pribadi tengen. Yen, Nanging sampeyan duwe ireng lan putih telpon Nokia lawas, mung cara kanggo ngirim kontak kanggo nyalin menyang kertu SIM banjur maneh Nyalin menyang telpon anyar. Senajan proses iki bisa kanggo paling telpon, wis watesan dhewe. Kayata, sampeyan bisa nindakake mung sijine 250 kontak ing kertu SIM ing wektu lan Smartphone dina modern mbutuhake kertu SIM kanggo Cut kanggo ukuran cocok iku pas. Nanging, yen telpon wis support USB, kang kudu, maca ing.

Cara gampang kanggo ngirim kontak

MobileTrans Saka Wondershare nggampangake, 100% aman lan bebas kanggo nransfer kabeh kontak, telpon log, foto, video, app lan musik saka telpon Nokia Android akeh platform liyane mung siji klik resiko. Kabeh sing perlu komputer, piranti Nokia lan Android piranti lan piranti lunak MobileTrans. Kene langkah sampeyan bisa tindakake apa sing.

box

Wondershare MobileTrans - 1-Klik Nokia Android DataTransfer



1. Sadurunge kita miwiti, iku wigati sing priksa manawa sampeyan wis dianyari piranti lunak piranti kang kanggo versi paling anyar dening arep Setelan, Babagan telpon, Software Update lan tunyuk Mriksa nganyari .

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

2. Sampeyan banjur ngirim ngundhuh lan nginstal MobileTrans lunak ing komputer.

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

3. Sabanjure, nyambung rong piranti liwat USB menyang komputer lan nguripake mode debugging USB ing telpon Android piranti.

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

4. Bukak munggah Wondershare MobileTrans . Iki piranti pangguna-loropaken paling gampang lan paling sing tau bakal teka tengen lan kene sebabe. Sanalika sampeyan nyambungake piranti loro-lorone kasil, program bakal nampilake telpon sumber ing sisih kiwa lan siji kanggo kang data bakal ditransfer menyang sisih tengen. Sampeyan bisa nggunakake tombol Flip kanggo ngganti sumber lan tujuan telpon. Kabeh data sing bisa ditransfer antarane piranti bakal katampil ing kothak ing tengah, minangka kapacak ing ngisor iki.

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

5. Mung tandhani data sing arep ditransfer, ing kasus iki Kontak lan klik tombol Mulai Copy.

6. Kabèh sing dipilih bakal ditransfer kanggo telpon Android piranti ing wektu ora.

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

Wiwit kabèh proses digawa metu langsung saka telpon kanggo telpon, sampeyan ora perlu akses internet, nggawe manawa kabeh informasi pribadi tetep pribadi. Bocor informasi sensitif mung mokal MobileTans.

MobileTrans Uga ngijini sampeyan kanggo gawe serep data telpon lan file menyang komputer lan mulihake wong-wong mau mung gampang kaya ngeklik dipulihake jendhela Gawe serep. Uga Wigati yen sampeyan duwe telpon Windows, sampeyan kudu serep page kontak kanggo OneDrive banjur nggunakake dipulihake pilihan serep kanggo ngirim kontak.

Sadurunge uncalan adoh, ngedol, perdagangan utawa menehi adoh telpon, sampeyan bakal temtu arep mbusak kabeh data ing page kanggo nyegah risiko identitas nyolong. Mung ngreset telpon menyang setelan pabrik utawa pambusakan manual ora permanen numpes data. Program Recovery data isih bisa digunakake kanggo njaluk informasi bali. Iki ngendi MobileTrans pancene cemlorot. Iku kalebu fitur kanggo permanen ngilangke metu kabeh data nggunakake US teknologi Paprangan, nggawe manawa iku ora bisa mbalekake ing sembarang cara bisa.

Cara gratis: Transfer kontak nggunakake Nokia Suite

Awit sing paling Jawa lan Symbian Nokia telpon wis support USB, kontak bisa gampang ditransfer kanggo telpon Android piranti nggunakake Nokia Suite. Mung tindakake langkah sing mbatesi ing ngisor iki:

1. Sirah kanggo Softonic.com lan ngundhuh piranti lunak PC Suite Nokia

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

2. Instal program

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

3. Mulai program lan nyambung sampeyan Nokia telpon Nokia PC Suite nggunakake kabel USB

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

4. Saiki, navigasi menyang menu Contact lan pilih kabeh kontak sing arep nransfer

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

5. Klik File banjur Ekspor

6. Pilih lokasi ing komputer ngendi sing arep kanggo nyimpen file lan klik Simpen

7. A file CSV anyar bakal digawe ing ngendi sampeyan ditemtokake

8. Kanggo mindhah berkas iki kanggo telpon Android piranti, kita bakal nggawe nggunakake layanan Google Contact Sync. Dadi, mbukak akun Google ing komputer

9. Ing menu Kontak, ngimpor file CSV sing mung digawe ing komputer

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

10. Ing piranti Android, priksa manawa sampeyan mlebu karo akun Google sing padha sing wis diunggah file CSV.

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

11. Go kanggo Setelan, akun & Sync lan dipriksa kontak Sync

How to Transfer Contacts from Nokia to Android

12. kontak saiki bakal kasedhiya ing smartphone ing prakara kang detik

Iku penting kanggo Wigati sing sanadyan cara iki gratis, ana kasempatan sing data bakal trocoh ing internet lan peretas bisa nggunakake informasi iki kanggo angkoro tujuan. Dadi, iku Highly dianjurake sing nggunakake piranti lunak kaya Wondershare MobileGo kanggo ngimpor file kanggo telpon Android piranti kanggo nyegah mundhut saka informasi sensitif. Iki lunak gratis sing ngijini sampeyan gampang ngatur lan ngatur Android smartphone.

Top