Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer Kontak saka Nokia Lumia Kanggo iPhone

Yen sampeyan wis telpon Windows supporter ardent ampe saiki nanging arep nggawe ngalih menyang platform iOS, sampeyan ora bakal arep ninggalake konco taun virtual bandha data sing disimpen ing smartphone Windows. Sisih paling penting saka bandha bakal atusan kontak sing wis disimpen ing buku alamat.

Windows telpon, kayata Nokia Lumia, gumantung marang ID Microsoft bener. A ID Microsoft alamat email sing digunakake kanggo gawe serep data pribadi penting kayata kontak, tanggalan lan pilihan piranti.

Ing artikel iki, kita bakal introduce rong cara kanggo ngirim kontak saka Windows telpon kanggo iPhone.

Part 1. Cara Free: Transfer Kontak liwat Outlook lan MobileGo

Kanggo nyelarasake kontak disimpen ing smartphone Nokia Lumia karo akun Outlook, sampeyan kudu nggawe akun www.outlook.com. Sawise akun kasil digawé lan sing wis synched kontak disimpen ing Nokia Lumia karo, sampeyan bisa banjur digandhengake akun karo MS Outlook.

Sampeyan kudu tindakake prosedur diwenehi ngisor iki kanggo ngrampungake proses:

• Langkah 01: Selarasake kontak disimpen ing smartphone Nokia Lumia akun www.outlook.com Panjenengan.

1. Ngalih ing smartphone Nokia Lumia, lan nggulung lan nemokake Wong app saka bagean Aplikasi ing layar ngarep.

samsung-galaxy-to-ipad

2. Sawise app Wong mbukak, tutul lambang Setelan (lambang dituduhake minangka titik telung horisontal didadekake siji) saka sudhut ngisor-tengen layar.

samsung-galaxy-to-ipad

3. Saka menu pop-up, tutul nambah pilihan akun.

samsung-galaxy-to-ipad

4. Sawise jendhela KONTAK ADD mbukak, tutul nambah pilihan akun.

samsung-galaxy-to-ipad

5. Saka kabuka ADD AN jendhela AKUN, tutul kanggo milih Outlook.com.

samsung-galaxy-to-ipad

6. Ing jendhela OUTLOOK.COM, tunyuk tombol sing nyambung saka sudhut ngisor-kiwa.

samsung-galaxy-to-ipad

7. Sawise sampeyan redirected menyang situs web resmi Microsoft, ketik Diverifikasi bener ing lapangan kasedhiya, banjur tunyuk Sign In tombol.

8. Ngenteni nganti kontak Nokia Lumia smartphone sing di-push menyang akun Microsoft.

• Langkah 02: Associate sing Outlook ID MS Office Outlook ing PC.

1. On PC, klik tombol Mulai. (Windows 7 digunakake ing demo iki.)

2. Saka menu Start sing katon, klik Kabeh program lan banjur klik kanggo mbukak Microsoft Office 2013 sing.

3. Klik Outlook 2013 saka program dhuwur.

Wigati: MS Kantor 2013 diinstal ing Windows 7 digunakake ing kene demo iki. Ing kasus sing nggunakake sembarang versi beda saka Windows utawa MS Kantor, milih opsi cocok patut.

4. Sawise aplikasi mbukak, nalika dijaluk, konfirmasi kanggo nambah akun email kanggo MS Outlook.

5. Ing kabuka Tambah jendhela akun, ketik Diverifikasi bener akun Outlook.com Panjenengan.

samsung-galaxy-to-ipad

6. Enteni MS Kantor digandhengake karo sampeyan akun Outlook.com.

samsung-galaxy-to-ipad

7. Ing kothak konfirmasi Tambah akun, klik tombol Rampung saka ngisor-tengen ndhuwur.

samsung-galaxy-to-ipad

8. Sawise akun kasil gadhah, ngenteni data ing akun Panjenengan Outlook.com kanggo njaluk synched karo profil MS Office Outlook Panjenengan.

Sawise sampeyan wis kasil rampung kabeh rembugan prosedur ing ndhuwur, saiki wektu kanggo ngimpor kontak kanggo iPhone anyar. Iki bisa tuntas nggunakake program pihak katelu diterangake ing rinci ing bagéyan liya saka tutorial iki diwenehi ngisor iki:

Langkah 3: Import Outlook Kontak kanggo iPhone Ing Salah Klik

Kanggo solusi Sederhana lan gampang kanggo ngimpor kontak saka profil MS Outlook kanggo iPhone, sampeyan bisa ngundhuh salah siji sing paling lan Highly dianjurake pribadi pihak katelu jenengé MobileGo dening Wondershare. MobileGo iku salah siji saka akeh aplikasi sarana mobile ngenalaken dening Wondershare, lan wis dikembangaké kanggo nggawe urip luwih gampang dening aturan sawetara fitur apik sing iTunes godhong metu. MobileGo for iOS Iku sawijining kanca banget kanggo piranti lunak Apple sing ngijini sampeyan kanggo ngatur isi ing piranti iOS karo ease.

MobileGo for iOS Nerangake karo toolkit sing ngijini sampeyan kanggo nindakake sawetara tugas tambahan. Toolkit kalebu fitur kaya Nyalin file media saka iTunes kanggo PC, menyuling audio saka file video, lan nindakake file media sing wis diimpor menyang kanggo format iOS-kompatibel. Ing toolkit uga nerangake karo dibangun ing 'Kontak Manager' sing ngijini sampeyan kanggo gawe serep kontak, temokake lan mbusak duplikat kontak saka buku, lan kontak Impor / ekspor utawa saka profil Outlook.

Kanggo ngimpor kontak saka akun Outlook kanggo iPhone nggunakake Windershare MobileGo:

1. Download Wondershare MobileGo saka link ndhuwur lan nginstal ing PC.

samsung-galaxy-to-ipad

2. Sambungake iPhone menyang PC nggunakake kabel USB.

3. Sawise nyambungake, ngenteni nganti MobileGo ndeteksi telpon lan nampilake lambang ing panel kiwa antarmuka.

samsung-galaxy-to-ipad

4. Sawise mengkono, saka panel kiwa dhewe, klik kanggo milih pilihan Kontak.

5. Sawise milih, saka panel tengen antarmuka, klik tombol Impor saka toolbar standar ing ndhuwur.

6. Saka menu ngatonake, klik saka Outlook 2003/2007/2007/2013.

samsung-galaxy-to-ipad

7. Ing nyembul kothak profil Pilih ngetik jeneng profil dipengini.

samsung-galaxy-to-ipad

8. Enteni MobileGo kanggo mulai proses ngimpor kontak saka profil MS Office Outlook kanggo iPhone.

samsung-galaxy-to-ipad

9. Klik tombol Impor ing kothak konfirmasi Kontak Impor kanggo nerusake karo proses ngimpor.

samsung-galaxy-to-ipad

10. Enteni MobileGo kanggo mbukak lan nampilake kabeh kontak sing wis diimpor ing dhaftar Contact saka iPhone.

Cara nransfer kontak saka smartphone Nokia Lumia kanggo iPhone rembugan ndhuwur perlu kanggo njupuk sawetara wektu lan sajujure a musuhan sethitik. Saiki kita duwe cara liyane kang bisa ngewangi sampeyan nransfer kontak saka Windows telpon kanggo iPhone truely musuhan-free lan irit wektu.

Part2: Transfer Kontak nggunakake Wondershare MobileTrans ing ONE Klik

Wondershare MobileTrans menehi cara gampang kanggo sampeyan nransfer kontak telpon Windows kanggo iPhone utawa Android mung siji klik. Iku penting kanggo negara kene sing iku aman kanggo nggunakake lan possing ora resiko kanggo sampeyan utawa piranti.

Sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal versi nyoba gratis saka tombol download ing ngisor iki.

Wondershare MobileTrans
  • Ngirim isi antarane Android, iDevice, WinPhone lan Nokia (Symbian) 1 klik.
  • Transfer ing paling kontak, foto, pesen, music, video, apps, tanggalan lan log telpon.
  • Serep Android, iDevice, WinPhone lan Nokia (Symbian) data telpon menyang komputer.
  • Extract serep digawe dening MobileTrans, iTunes, Samsung Kies, BlackBerry Desktop Suite lan liyane lan transfer menyang telpon.
  • Ndhukung macem-macem jaringan, kaya AT & T, Sprint, Verizon, T-Mobile.
  • Dhukungan 3000+ telpon mlaku Android, Nokia (Symbian) lan iOS.
4.998.239 wong wis diundhuh

• Langkah 1: Serep Kontak ing Lumia kanggo akun OneDrive Panjenengan.

Ing layar wiwitan telpon Lumia Panjenengan, gesek mudhun saka ndhuwur lan tunyuk Kabeh Settings Gawe serep. Mlebu ing akun Microsoft banjur pilih kontak menyang serep. Biasane telpon kanthi otomatis bakal gawe serep kontak menyang akun microsft Panjenengan.

enable-onedrive-backup

• Langkah 2: Bukak Wondershare Mobiletrans, pilih Mulihake saka Serep mode antarmuka, banjur pilih OneDrive saka opsi.

mobiletrans-backup

• Langkah 3: Mlebu ing akun OneDrive lan supaya program mindhai file serep. Proses iki bisa njupuk sawetara detik. Sambungake iPhone komputer, banjur program bakal ngenali iku kanthi otomatis.

mobiletrans-backup

• Langkah 4: Pilih Kontak lan klik Mulai Transfer . Kontak bakal ditransfer kanggo iPhone ing sawetara detik.

mobiletrans-backup

Top