Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka iOS Piranti LG Phones

Part 1: Masalah babagan nransfer data saka piranti iOS kanggo telpon LG

LG wis aktif banget bubar karo telpon Android sing mung fitur fitur anyar nanging uga gumunggung dipikir ayu lan slim. Kanthi tren pasar ganti lan shift saka pilihan pengguna menyang telpon Android, LG uga wis gained basa pengguna rodo gedhe. Yen sampeyan uga lagi salah siji saka akeh wong sing wis bubar pindah menyang piranti LG sawise nggunakake piranti iOS kanggo meh wektu urip, kita wis tak guide sampurna kanggo sampeyan njaluk liwat proses transfer tengen kene data.

Iki bagéan saka shift saka iOS LG tenan bakal nggawe urip dakkirim. Aku ora exaggerating, yen sampeyan nyetel mlaku ing wilayah barbar iki phase, sampeyan bakal kudu kanthi manual ngekspor / file ngimpor ing saben langkah kanggo saben jinis data IE kontak, foto, pesen, music etc. kanggo sawetara iki, sampeyan bakal dibutuhake kanggo nggunakake loro akun google lan iCloud, kanggo sawetara sampeyan bakal duwe kanggo nyalin manual / tempel kuwi saka siji piranti kanggo laptop lan banjur saka laptop kanggo piranti liyane. Kanggo sawetara, sing bakal kudu nggawe nggunakake apps pihak katelu. Ing tembung prasaja, yen sampeyan terus dear sanity, sampeyan bakal ora malah teka ing sikil proses iki.

Part solusi 2. Gampang: 1 klik kanggo mindhah data saka iPhone LG

Kerugian gedhe saka proses diterangake sadurungé punika nalika mbeta metu pindhah individu bisa dadi gampang, mbeta metu kabeh mau, siji pancene wiwit njupuk sawijining tol ing sampeyan. Ana mung ora cara sing bisa gabungke kabeh pangolahan kasebut ing ndhuwur menyang siji lan nindakake iku metu lan mung bakal rampung karo. Iki ngendi langkah Wondershare MobileTrans ing.

Wondershare MobileTrans Punika lunak kasedhiya kanggo pangguna loro Windows lan MAC kang ndadekake data proses owah-owahan gampang banget. Nggabungke kabeh nransfer rutin data lan kaleksanane mau metu dhewe kabeh iku perlu kanggo kowe klik utawa loro tombol! Piranti lunak iki sange bisa diundhuh saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ . Wis versi nyoba gratis uga versi premium mbayar ing mere a $ 19.95 kang wis kabeh tumindak dikempalken nang. Iku ora mung ngijini sampeyan ngirim kontak, tanggalan, foto lan musik nanging uga ngijini sampeyan ngalih app lan log telpon antarane piranti Empu mbusak perlu nggunakake apps pihak katelu beda.

Wondershare MobileTrans bisa digunakake kanggo nransfer data saka kanggo telpon menyang telpon liya kaya pesen, kontak, telpon log, tanggalan, potret, musik, video lan app. Sampeyan uga bisa nggawe serep iPhone lan nyimpen data ing pc, contone, lan mulihake mengko yen sampeyan pengin. Sejatine kabeh data perlu bisa ditransfer cepet saka telpon menyang telpon liyane.

4.088.454 wong wis diundhuh

Saiki kita ngerti apa ora Wondershare MobileTrans wis kanggo kurban, ayo kang ndeleng ing tumindak. Kanggo miwiti transfer proses saka iOS kanggo piranti LG Panjenengan data, tindakake langkah iki:

1. Download Wondershare MobileTrans saka http://www.wondershare.com/phone-transfer/ lan nginstal kanggo laptop / komputer. Ngenteni instalasi kanggo ngrampungake, kang biasane ora njupuk dawa. Mbukak sapisan instalasi lengkap.

2. Sambungake loro saka piranti (iOS lan LG) kanggo laptop / komputer liwat kabel USB. MobileTrans Bakal njupuk sawetara wektu kanggo ndeteksi lan nginstal driver pamilike.

3. Sawise piranti wis dideteksi, sampeyan bakal njaluk jendhela nampilaken loro sumber lan piranti panggonan ing sisih tangan kiwa lan tengen layar mungguh. Menu ing tengah nuduhake item temenan ditransfer saka piranti iOS kanggo telpon LG. Kabeh utawa sawetara opsi iki bisa dipilih minangka per pilihan dening mriksa kothak mriksa cocog.

ios-devices-to-motorola-phones-1

4. Sawise milih opsi sing dipengini, pilih "Mulai Copy" kanggo miwiti proses data nransfer. Pesthekake yen piranti sing disambungake menyang laptop / komputer sadurunge ngeklik "Mulai Copy".

5. Sampeyan bakal sok dong mirsani tampilan jendhela karo garis kemajuan ing ndhuwur nampilake kemajuan ing proses transfer ing persentasi. Ngisor iku dhaftar bakal nuduhake status saben item data kanggo disalin dhewe. Sing item kang wis rampung ditransfer bakal duwe status "Sukses" ditulis marang wong-wong mau.

6. Ngenteni bar proses kanggo nggayuh 100% lan priksa manawa ora ana piranti bakal suwek sak suwene proses kang awet mundhut utawa korupsi dhata. Nalika bar tugas nuduhake completion saka proses transfer data, sampeyan bisa kanthi aman mbusak loro piranti saka laptop / komputer.

7. LG telpon anyar iku kabeh pesawat kanggo digunakake lan bakal duwe kabeh data telpon sadurunge ing saiki. Sanajan sampeyan bisa uga pengin duwe salinan kabeh data iPhone sing disimpen ing file serep ing laptop / komputer, kang uga bisa rampung nggunakake Wondershare MobileTrans.

ios-devices-to-google-nexus-2

Part 3. Jajak Pendapat: LG Kang piranti kowe nggunakake?

1. LG Optimus ngluwihi 2

2. LG G Flex2

3. LG Roh

4. LG G3

5. LG F60

6. LG Volt

7. LG G3 Stylus

8. LG Tribute

9. LG Optimus L90

10. LG G3 Vigor

Home> Resource > iOS > Carane Transfer data saka iOS Piranti LG Phones
Top