Kabeh TOPICS

+

Carane kowe Transfer Kontak saka Nokia LG

Apa cara paling gampang kanggo ngirim file saka Nokia LG? Paling sampeyan bisa tresna Nokia nanging banjur telpon LG duwe Pesona dhewe. LG wis nggawe mbalek maneh anteng lan telpon LG G lentur wis ngatur kanggo Skor uga.

Dadi, apa sing agawé gampang kanggo ngirim kontak antara telpon loro iki?

Nokia lan LG Smartphone populer nanging mlaku loro OS beda. Nokia nganggo Microsoft Windows 8 lan LG nganggo Google Android. Yen sampeyan ngoper saka Nokia LG, sampeyan bisa uga pengin ngirim sampeyan data banget. Mindhah data saka piranti Windows kanggo Android mungkin ora gampang. Sampeyan mbutuhake aplikasi pihak katelu kanggo nggawe transfer gampang nanging aplikasi ora free.

Cara umum free kanggo ngirim kontak saka Nokia piranti LG

Apa cara free kanggo ngirim kontak? Nalika cara free bisa uga ora tenan efektif, iku pilihan becik pancet yen sampeyan lagi ora gelem nglampahi munggah wae saka kertas ijo.

Yen sampeyan are looking for cara free, langkah-langkah ing ngisor iki bakal ngewangi sampeyan nransfer kontak for free.

1. Outlook mung cara kanggo ngirim kontak nanging mbutuhake sethitik karya saka sisih. Yen sampeyan wis duwe akun Outlook ditambahake menyang telpon skip langkah 4. Yen ora, pindhah menyang setelan ing Nokia menyang email + akun.

samsung-galaxy-to-ipad

2. Saiki menyang nambah akun lan layar sabanjuré bakal menehi sawetara opsi. Pilih Outlook.

samsung-galaxy-to-ipad

3. Saiki mlebu menyang akun Outlook.

samsung-galaxy-to-ipad

4. Dolan maring website www.outlook.com . Log on kanggo akun Outlook nggunakake Diverifikasi padha karo sing digunakake kanggo Nokia. Sawise sampeyan menyang akun, pindhah menyang menu utama ing sudhut kiwa ndhuwur lan pilih Wong.

samsung-galaxy-to-ipad

5. A tab anyar bakal mbukak munggah lan obah ing "Kabeh" kanggo milih kabeh kontak. Saiki pindhah menyang Ngatur banjur pilih "Ekspor Outlook.com lan layanan liyane". Iki bakal mbukak kabeh sing kontak ing file excel karo format .csv. Mung nyimpen sing berkas ing komputeré panjenengan.

samsung-galaxy-to-ipad

Android bisa gampang mbukak file .csv iki saka Android. Kabeh duwe do nransfer file ing telpon Android piranti kanthi nggunakake kabel USB lan bukak file ing telpon lan bakal kanthi otomatis nambah kabeh kontak ing piranti.

Cara iki dianggo nggoleki nanging wis sawetara cons:

1. Iki cara njupuk kakehan karya saka sisih.

2. Sampeyan mbutuhake akun Outlook, kang kudu diselarasake, karo telpon.

3. Sampeyan bisa jeneng lan kontak nanging sampeyan bisa uga kantun metu ing gambar.

Solusi sing luwih apik: 1 klik kanggo ngirim kontak saka Nokia piranti LG

MobileTrans Punika solusi luwih akeh kanggo ngirim kontak saka Nokia piranti LG. Bisa nransfer kontak, audios, tanggalan, video, apps, log telpon, lan pesen teks. Proses lengkap mung njupuk siji klik. Cara iki rampung resiko free lan aman.

box

Wondershare MobileTrans - 1-Klik telpon kanggo Transfer telpon



Langkah-langkah kanggo ngirim data saka Nokia Symbian LG piranti nggunakake MobileTrans

MobileTrans Ndadekake proses transfer data lengkap prasaja lan gampang. Kabeh langkah rumit sing suda mung siji klik. Priksa manawa maca Pandhuan kanggo nggunakake piranti lunak minangka bakal ngakses telpon kanggo data penting. Kene sing syarat kanggo proses iki.

a. Mobile Trans Software

b. Komputer

c. Kabel USB kanggo loro telpon

Langkah 1. Bukak lunak ing komputer. Software dianggo kanggo loro mac lan windows. Saiki pindhah menyang pilihan colored biru "telpon kanggo transfer telpon".

samsung-galaxy-to-ipad

Langkah 2. Sabanjure nyambung sampeyan telpon Nokia Symbian lan LG piranti kanggo Panjenengan. Ayo piranti lunak kanggo ndeteksi. Pilih sing Nokia telpon minangka sumber lan LG piranti minangka telpon Destination. Wigati, priksa manawa nggunakake kabel saka manufaktur sing ana gandhengane amarga panyambungan efek iki.

samsung-galaxy-to-ipad

Langkah 3. Saiki yen telpon disambungake menyang panel tengah kanggo milih isi sing arep salinan. Sing pengin disalin kontak. Mung pilih kontak lan ninggalake opsi liyane unticked. Cukup klik ing salinan Mulai lan proses transfer bakal miwiti.

samsung-galaxy-to-ipad

Langkah-langkah kanggo ngirim Nokia Wondows Kontak kanggo piranti LG karo MobileTrans

Langkah 1. Kanggo kontak Windows Phone, please sepisanan priksa manawa padha wis digawe ing OneDrive ing telpon. Cukup tutul Kabeh Settings Gawe serep ing telpon, mlebu ing akun microsfot banjur pilih Kontak kanggo serep.

backup winphone contacts

Langkah 2. Bukak Wondershare Mobiletrans ing komputer, pilih Mulihake saka Serep ing antarmuka utama banjur pilih OneDrive saka opsi.

backup winphone contacts

Langkah 3. Mlebu ing akun OneDrive, banjur program bakal analisis kontak serep OneDrive. Kontak bakal dipilih kanthi otomatis. Cukup klik ing Mulai Transfer, banjur program bakal ngewangi sampeyan nransfer kontak menyang telpon LG ing sawetara detik.

transfer windows phone contacts

Piranti LG kang sampeyan nggunakake?

LG punika Produsèn smartphone populer lan wis basa customer amba ing USA. Iku populer amarga sawijining rancangan, gaya, lan inovasi. Tansah nempatno maju designs inovatif lan teknologi kanggo Smartphone. Iku uga diprodhuksi telpon Nexus Google, kang padha sukses ageng. Kene sing ndhuwur sepuluh LG telpon Android sampeyan bisa nemokake ing USA.

1. LG Optimus ngluwihi 2

2. LG G lentur 3

3. LG Roh

4. LG G3

5. LG F60

6. LG Volt

7. LG G3 Stylus

8. LG Tribute

9. LG paling L90

10. LG G3 Vigor

LG lentur seri telpon kasusun saka layar sudhut mlengkung, pisanan ing donya. Telpon kadhaptar ndhuwur iku Highly dirating LG smartphone saiki ing pasar US dina. Lagi dikenal kanggo desain sing, gaya, kualitas tampilan luwih cetha, kamera, lan inovasi. Paling saka telpon dhuwur-mburi telpon lan saingan karo dhuwur-mburi telpon liyane. Dadi kang saka telpon LG kowe nggunakake?

Top