Kabeh TOPICS

+

20 Google Saiki Tips lan Trik kanggo Sampeyan

Google Saiki ( http://www.google.com/landing/now/ ) saiki digunakake digunakake app. Sampeyan ngerti dening saiki sing Google Saiki wis dibangun ing panelusuran Google. Google pers anyar Google Saiki cepet sanget. Iku bab 2 taun wiwit Google wis miwiti lelampahan lan padha wis dirilis bisa nganyari supaya adoh. Kabeh nganyari wis bug mbenakake lan implementasine. Kanthi Google Saiki, sing nggawe panelusuran swara kanggo muter multimedia, olahpesen, golèka ing web, nelpon wong, ngganti setelan. Iki kuwi ora pati penting kita apa ing gesang kita saben dina.

Nanging, kowe ngerti sing sampeyan bisa nindakake luwih akèh iku karo Google Saiki? Aku manawa luwih saka mayoritas saka pengguna Google Saiki ora nggunakake usages meningkat Google Saiki. Dadi iki poin isa. Supaya dina iki aku bakal nuduhake sawetara tips lan trik Google Saiki. Nalika aku ngomong sawetara mau banjur Maksudku mung sawetara (ing ngono iku 20) saka wong-wong mau amarga aku ora malah ngerti apa nomer nyata saka tumindak kita bisa nindakake karo Google Saiki. Uga 100 utawa uga luwih saka iku. Ayo kang njaluk menyang jero Google Saiki tips lan trik.

1. Google Saiki Research Topic

Kabeh searches sing apa ing Google Saiki bakal nggoleki-Frekuensi lan dipadhetke menyang topik riset sing adhedhasar pitakon search lan pranala sampeyan klik menyang. Kanggo mriksa metu apa searches liwat revolve watara, mriksa metu riset topik kene. Panelusuran Panjenengan bakal katon bebarengan karo isi padha lan bakal sijine patut menyang kategori. Kategori sing kasedhiya, Reviews Forum, Videos, Content Fresh, Music, Nuduhake TV, Rakyat lan kaca web.

2. Commute Sharing

Menawa ana sakperangan alesan sing perlu lokasi dikenal dening Yours kanca-kanca utawa kulawarga ing Google Plus, sampeyan bisa ngaktifake Lokasi Sharing antarane bunder (s) lan sing. Kanggo instruksi rincian Amujao. Liyane Jahwéh, sampeyan uga bisa ngaktifake Sharing Commute Google Saiki. Apa bisa iki marang kowe? Inggih, yen manggon ing kutha ngendi jams lalu lintas lan breakdowns ing transportasi umum sing umum, iki bakal bantuan kulawarga lan gedhe-gedhe tresna nglacak sampeyan lagi ing ngendi lungo paling anyar. Ngaktifake iki dening ing ngisor iki: Google Saiki> Setelan> Akun lan Kebijakan> Ayo padha ndeleng nganyari lungo Panjenengan.

3. Personal Photo Search

Yen sampeyan upload foto saben dina kanggo akun Google+ banjur Google Saiki bisa mbantu kanggo mangerteni foto sampeyan are looking for. Contone sing ngomong "fotoku ing ngarep" sampeyan bakal ditampilake asil saka foto sing wis dijupuk ing ngarep. Iki mbantu akèh nalika sampeyan duwe akeh foto.

4. Online Kalkulator

Sampeyan bisa nggunakake kalkulator online diwenehake dening Google mung ngomong "Calc". Sampeyan bakal weruh sing kalkulator apik tenan isa munggah ing layar. Ing kalkulator sing bisa ngetung summation, pingan, divisi lan supaya ing.

5. Fleksibel Voice Command

Yen duwe Google Saiki mbukak sampeyan mung bisa ngomong "Google" + printah search dikarepake. Contone nelpon wong "Mohit". Mung ngomong "Google nelpon Mohit". Banjur Iku bakal nelpon Mohit.

6. Wayah lan Tanggal Saiki Query

Sampeyan bisa nelusuri gampang bab wektu lan tanggal sembarang panggonan ing donya. Iki kalebu wektu, zona wektu, Sunrise, Sunset lan tanggal mesthi. Contone ngerti bab tanggal ing Kanada mung ngomong "apa tanggal ing Kanada". Bakal nuduhake sampeyan wektu saiki ing Kanada. Kajaba sampeyan bisa nelusuri zona wektu, Sunset lan Sunrise.

7. Maps Navigasi

Pengguna bisa nelusuri map saka kutha tartamtu saka donya. Sembarang kutha donya bisa ditemokaké. Contone ngomong "Google Map OF Washington DC". Sampeyan bakal ditampilake peta Washington DC. Ing pengguna tangan liyane bisa katon ing kadohan saka siji kutha kutha liyane. Contone, yen sampeyan takon "Google carane far is Washington DC saka Kanada". Sampeyan bakal bisa ndeleng asil ing mil.

8. Web Utility

Sing sing pemikiran yen sampeyan bisa ndeleng kaca web kanthi bantuan saka Google Saiki? Ya. Sampeyan bisa Surf web nggunakake Google Saiki. Contone menyang website ngomong "Google mbukak facebook.com". Iku bakal pangalihan sampeyan kanggo website Facebook .Panjenengan bisa nggunakake "Tampilake kula" kunci uga.

9. Google Saiki Bluetooth

Sampeyan bisa nyambungake headset Bluetooth karo Google Saiki. Yen sampeyan duwe headset Bluetooth disambungake menyang telpon Android, iku bakal kanthi otomatis mbukak "Voice Panelpon" kegiatan. Iki Handy yen kabeh sing arep dilakoni iku nelpon, Nanging bisa nglakoni luwih dening mung nggunakake Google Saiki wae. Google Saiki wis kabeh fungsi tombol swara, karo akeh iku tambahan. Kanggo ngaktifake mung mriksa Setelan pilihan> headset Voice> Bluetooth.

10. Busak Google Saiki Search Sejarah

Sampeyan bisa mbusak Google Saiki nelusuri sajarah. Saka piranti mung pindhah menyang setelan> Akun & Privacy> Sejarah Web (mateni). Saiki Sajarah ora bisa direkam. Kanggo mbusak kabeh Sajarah klik kene .

11. Weather

Google Saiki bisa digunakake kanggo warta weather. Ngerti weather kutha utawa weather sembarang negara utawa kutha ing donya. Waca conto iki: Say "Apa arep udan ing Dhaka" saiki Iku nuduhake sampeyan kabar weather lengkap. Kajaba iku bisa kanggo golek Wetter in "China" utawa Wetter in kutha tartamtu saka China.

12. Google Saiki Trabasan

Sampeyan bisa Google Saiki trabasan ing Layar ngarep yen sampeyan duwe piranti ing ngisor iki.

Nexus 4/5/7 lan edition play Google liyane. Mung ngundhuh Google Saiki nguripake lan seret layar ngarep. Saiki sampeyan duwe Google Saiki trabasan.

13. baterei draining Issue

Akeh wong sing wis kacarita sing Google Saiki wis draining baterei sing. Kanggo ngatasi masalah iki please tindakake iki: Pindhah menyang setelan> Akun & Privacy> setelan lokasi Google> Pateni GPS lan mateni sajarah Web. Iki bakal ngluwihi urip baterei.

14. Olahraga Penyayang

Pacangan olahraga bisa ndeleng asil karo bantuan saka Google Saiki. Contone ngerti asil tuwung donya final FIFA mung mung ngomong: "Sapa sing menang ing match antarane Argentina lan Jerman". Sampeyan bakal scoreboard rawuh munggah karo asil. Sampeyan uga bisa ndeleng jadwal dening matur "sampeyan saka FIFA 2014"

15. Konversi Utility

Sampeyan bisa ngowahi wae angka saka siji ukuran kanggo ukuran liyane. Ing tangan liyane sing bisa ngerti nilai-nilai pancet kaya Pi, Sigma lan akeh liyane iku. Contone ngerti ing Nilai saka Pi (Cukup ngomong "Apa ing Nilai saka Pi") lan ana sing ndeleng asil.

16. Musik lan Movie

Google Saiki kedhaftar saiki bisa ngakses kanggo musik lan film kanthi printah swara. Kanggo ngakses music just Say "Google muter" jeneng music ". Banjur bakal muter musik.

17. Hiburan

Iki fitur gedhe Google Saiki yen sampeyan pengin ngerti soko babagan media film. Contone, yen sampeyan pengin ngerti sing tumindhak ing film "X-wong" .Panjenengan mung perlu ngomong "Sapa tumindhak ing X-wong". Banjur weruh asil njupuk saka Wikipedia lan sumber liyane sing cocog.

Tips 18: SMS No. Email: Iki umum kanggo sadayana. Iki dikenal dening wong sing nggunakake Google Saiki. Kanggo nelpon tujuan sampeyan kudu ngomong "No. John".

Kanggo ngirim SMS mung ngomong "Kirimi kanggo John" Kanggo ngirim email ngomong "Email kanggo dummy@gmail.com Subject Test Message: H iki test goblok "

18. ngganti "OK Google Saiki" soko beda

Tak kesel nggunakake "OK, Google Saiki"? Uga, sampeyan bisa ngganti printah soko beda. Karo sawetara telpon Motorola, sampeyan bisa ngganti "OK, Google saiki" kanggo wong, kaya "OK, giggle Saiki" Yo Google Saiki. Yen sampeyan ora duwe telpon Motorola, sampeyan bisa nguripake kanggo Bukak Mic + kanggo ngganti printah ing telpon non-Motorola

19. Panelusuran Lanjutan:

Sampeyan bisa nelusuri pitakon karo swara. Mung ngomong search dikarepake pitakon iku kanthi otomatis bakal nggawa sampeyan informasi saka macem-macem sumber sing perlu. Contone "Apa Android" "Pengarang harry potter" lan akeh iku sampeyan bisa nindakake bener.

20 Paskah Telor

Google Saiki wis kebak saka endhog Paskah ing. Coba ing ngisor iki lan ngerteni.

  • Kowé kuwi sapa?
  • Nalika aku?
  • "Kawula mugi Paduka roti isi"
  • Apa nomer loneliest?

Good Luck!

Top