Kabeh TOPICS

+

Top 10 Google Saiki Features

Sak GOOGLW I / O ing 2012, Google announced versi anyar Android disebut Jellybean 4.1 lan miwiti Google Saiki. Ing rong taun Google Saiki wis dadi pusat kanggo assistant virtual luwih saka iku saka assistant pribadi. Google saiki wis luwih fitur lan adoh luwih apik minangka dibandhingake menyang ing Apple Siri. Google Saiki dipigunakaké sacara wiyar lan wis akèh fitur. Iku nduwe pesawat printah swara lan SIM lan dianggo miturut pandhuan Panjenengan. Kene ndhuwur 10 fitur apik tenan saka Google Saiki kang banget migunani lan sing ngirim ora kantun.

1. Google Saiki mbantu Kanggo Pitakonan cinta telpon

Iki minangka fitur apik tenan saka Google Saiki. Iku mbantu nganggo cara akeh. Google Saiki ora paling saka karya dening dhewe. Yen sampeyan takon apa-apa kanggo iku banjur sampeyan bakal entuk jawaban pinter neng balesan. Iku nduwe pesawat printah swara disebut Google Voice swara lan bisa nindakake macem-macem tugas kayata mata uang lan mesthi makna saka tembung. Contone, yen takon pitakonan "Sapa sing Presiden Amerika Serikat", iku bakal menehi bali jawaban minangka Barrack Obama. Iku bakal ngrungokake tembung lan bakal nggawe analisis ing lan njaluk bali karo jawaban pas lan solusi. Iki fitur gedhe Google Saiki bisa mbantu nganggo cara akeh. Yen sampeyan arep kanggo mbukak nganti gallery lan muter lagu, sampeyan mung kudu ngomong kanggo telpon, minangka Google saiki bakal ngenali lan bakal mbukak munggah gallery lan muter lagu minangka per instruksi kita.

2. Google Saiki mbantu kanggo Shop Online lan Lacak Packages

Iki minangka salah siji fitur nggumunke Google Saiki. Iku mbantu kanggo toko lan produk tuku saka toko online. Tetep kasunyatan ing atine Google ditambahaké fitur sing disebut toko lan trek kang ngijini sampeyan kanggo toko produk lan trek ing pangiriman saka produk liwat iku. Iku uga bakal menehi tanggal prakiran pangiriman prodhuk. Iki wis rampung dening mriksa email lan nemu id ranging saka iku.

Langkah 4. Klik Sync > Sync Android kanggo iTunes yen sampeyan pengin ngirim musik lan dhaptar lagu saka Samsung Galaxy kanggo iTunes.

3. Google Saiki mbantu kanggo Setel Up Pangeling lan Njaluk kabar

Google Saiki pangeling fitur liyane nggumunke Google Saiki. Kanthi fitur iki, sampeyan bisa ngomong Google Saiki kanggo ngelingake sampeyan bab apa-apa sing perlu. Contone, yen sampeyan duwe acara tartamtu ing tanggalan Google, iku bakal ngelingake kowe bab acara kadadosan sak lan uga informs lokasi acara.

4. Njaluk Dianyari film, buku lan TV Nuduhake kegiatan

Google Saiki ngelingaken sing tanggal episode anyar sepatu TV minangka feed menyang memori lan bakal ngelingake minangka wektu sing tepat saka episode sabanjure, supaya sampeyan bisa ngerti nalika acara TV wiwit. Yen sampeyan nelusuri Alexa buku related utawa bab sembarang seniman music utawa film ing Google, iku bakal kanthi otomatis eling dening Google Saiki lan bakal menehi informasi bab iku mengko. Sakabèhé, Google saiki pilihan apik kanggo njupuk anyar film paling anyar, Buku lan nuduhake TV.

5. Google Saiki mbantu kanggo Golek Song.

Yen sampeyan krungu lagu kang apik banget lan arep golek jeneng lan rincian liyane song, sampeyan bisa nggunakake Google saiki. Mung mindhah telpon near sumber telpon lan takon Google Saiki "Kang song iki?" Within sawetara detik, iku bakal nggawa bali rincian kebak lagu lan rincian liyane sawijining. Saliyane iki, iku uga menehi link song iku padha sumadhiya nèng Google Play.

6. Cards Saiki Google

Kertu Google Saiki Sejatine pangguna antarmuka kertu kang menehi sampeyan karo macem-macem jinis informasi. Google nambah fitur kertu anyar ing saben nganyari. Contone, Google Saiki bisa kanggo trek kendaraan obah nganggo sensor kang ana ing Smartphone lan bakal tetep katrangan lokasi ing sing wis diparkir mobil. Nalika teka bali, sampeyan bakal bisa kanggo nemokake lokasi pas mobil diparkir.

7. Iku Mbantu kanggo ngakses Tiket Events Upcoming

Yen sampeyan duwe konser utawa nuduhake lan nglumpukake wis dikirim lewat layang elektronik sing tiket, Google Saiki bakal mindai lan Feed informasi menyang basa data sawijining. Mengko bakal ngelingake kowe acara lan marang wektu sing tepat kanggo ninggalake kanggo acara lan wektu sing bakal teka ana. Iku uga menehi siji-tutul-akses ngelingake akun Gmail, supaya sampeyan bisa mriksa lan ngakses karcis kang wis sering dipun kirim kanggo sampeyan.

8. Google Saiki mbantu ing lapangan Cooking

Arep nyoba jinis anyar saka pangan? Mung nelusuri macem-macem resep-resep ing Google Saiki. Menehi resep-resep lengkap karo animasi, supaya sampeyan bisa nambah úa ing wektu sing tepat.

9. Google Saiki mbantu Lacak Carane Far sampeyan wis mlaku

Supaya bisa nggunakake Google Saiki lalu lintas, Lokasi Reporting lan Lokasi History of telpon kanggo aktif. Iku bakal ngetung lan nampilake kertu ing saben sasi karo pinten sampeyan wis mlaku ing sasi. Iku bakal ngetung karo nggunakake sinung tembang macapat telpon. Kanggo sawetara ombone, sampeyan bisa aran iku nyebrang watesan saka privasi. Minangka saben sampeyan mbukak Google Saiki, iku bakal kanthi otomatis log on dhisik trek kadohan lan lokasi.

10. Google Saiki mbantu Kanggo Lelungan Tanpa Stress

Yen sampeyan planning kanggo ninggalake kutha kanggo sawetara dina, Google Saiki bisa nyedhiyani sampeyan karo akèh informasi. Contone, yen rencana kanggo lelungan liwat pesawat, iku bakal trek rincian bidang pas, panggonan lan rute saka kutha sing lelungan kanggo. Karo, sampeyan bakal bisa kanggo supaya perlu wae Panuntun liyane.

Top