Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > Njaluk Music mati iOS 7 ing Mac / Windows PC

Njaluk Music mati iOS 7 ing Mac / Windows PC

"Ana luwih saka 300 lagu ing piranti iOS sandi, carane aku bisa njaluk wong mati iOS 7 piranti lan sijine wong ing sandi MacBook Pro utawa iTunes Library Thanks.!"

Sawise nganyarke kanggo iOS 7, pangguna uga arep njaluk music mati piranti iOS 7 sing, nyepakaké liyane papan kanggo app anyar, songs, utawa video. Lan sawetara kedhaftar nggodha kanggo njaluk music mati iOS 7 iTunes utawa komputer kanggo serep. Ana prakara apa waé, sampeyan bisa nindakake iku sapunika! Artikel iki mbantu kedhaftar njupuk music mati iOS 7 piranti gampang lan luwih irit. 3 bagean sing klebu kene:

Prep karya:

1. Ngundhuh lan nginstal software kita perlu, Wondershare TunesGo (Mac) utawa Wondershare TunesGo (Windows) . Njaluk versi nengen kanggo komputer. Saiki loro mau ndhukung iOS 7 kebak.

Download Mac Version Download Win Version


2. Sambungake iOS 7 piranti karo komputer liwat kabel USB lan miwiti TunesGo Wondershare.

Wigati: Ing langkah saka njaluk music mati piranti iOS 7 karo Wondershare TunesGo (Mac) lan Wondershare TunesGo (Windows) sing meh padha. Ing ngisor iki, Aku bakal nuduhake sampeyan carane kanggo entuk goal karo Wondershare TunesGo (Mac).Kanggo Windows kedhaftar, wacanen TunesGo (Windows) user guide >>


Part music 1. Copot saka iOS 7 Piranti

Yen sampeyan arep kanggo njaluk music mati iOS 7 piranti kanggo ruwang kosong, sampeyan bisa mbusak karo Wondershare TunesGo (Mac). Klik Music ngetik jendhela Music. Saka kene, kabeh lagu ing piranti iOS 7 ditampilake. Pilih gedhe-gedhe bayangan, klik Busak ing ndhuwur kanggo njaluk wong mati iOS 7 piranti permanen.


Part 2. Njaluk Music mati iOS 7 Piranti menyang Library iTunes

Njabut musik saka piranti iOS 7 gampang. Nanging, nalika nerangake njaluk music mati iOS 7 piranti menyang Library iTunes, iku njupuk gajih sikut kanggo njaluk iku mudhun. Kebeneran, karo Wondershare TunesGo (Mac), iku bakal gampang banget kanggo sampeyan entuk goal. Klik "Musik" lan klik "Smart Ekspor menyang iTunes", kabeh musik ing iOS 7 piranti bakal disalin menyang Mac kanthi otomatis. Mesthi, sampeyan bisa kanggo njaluk songs milih mati piranti iOS 7 lan ngekspor menyang iTunes Library kanthi ngeklik "Ekspor menyang iTunes".

get music off iOS 7


Part 3. Njupuk Music mati iOS 7 Piranti kanggo Komputer

Kadhangkala, sawetara kedhaftar seneng njupuk music mati piranti menyang komputer. Wondershare TunesGo (Mac) ngidini kedhaftar apa sing uga. Klik Music kanggo mbukak jendhela Music. Saka kene, sampeyan bisa milih songs lan klik Ekspor menyang Mac kanggo njaluk music mati iOS 7 piranti kanggo Mac. Ing njedhul munggah jendhela, nyetel tembelan kanggo nyimpen songs iki.

 take music off ios 7

Download Wondershare TunesGo versi nyoba sapunika!

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top