Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Extract Tèks Pesen saka iPhone

Carane Extract Tèks Pesen saka iPhone

Isih looking around kanggo golek cara kanggo extract pesen saka iPhone menyang gampang kanggo maca format ing PC? Mungkasi kene. Artikel iki ngenani to introduce sampeyan daya iTunes kanca, kang bisa extract pesen saka iPhone karo ease.

Iku Wondershare TunesGo (Windows). Kanthi bantuan, sampeyan selektif bisa extract MMS, SMS lan iMessages lan lampiran ing iPhone 5/4 / 4S / 3GS kanggo PC tanpa musuhan. Tambahan, iku empowers sampeyan extract pesen kanggo TXT, XML lan HTML file. Mangkono, sampeyan bisa kanthi gampang nyetak pesen-pesen metu nalika sampeyan perlu iku.

Download piranti lunak lan nyoba menyuling pesen teks saka iPhone

Download Win Version

Carane kanggo extract pesen teks saka iPhone

Instal piranti lunak PC. Mbukak, lan jendhela sambungan nuduhake munggah ing layar PC.

extract messages from iphone

Langkah 1. Sambungake iPhone kanggo PC nganggo kabel USB

Njaluk iPhone disambungake menyang PC dening plugging menyang kabel USB. Ing wektu ora, TunesGo bakal ndeteksi iPhone. Banjur, kaya kang padha kokdeleng, iPhone bakal katampil ing jendhela utami.

extracting text messages from iphone

Langkah 2. Packaging pesen teks iPhone

Ing wit direktori kiwa, klik "SMS". Ing jendhela Manajemen SMS, selektif milih teks pesen, MMS lan iMessages sing arep kanggo extract. Banjur, klik "Ekspor menyang". Nalika dhaptar gulung-mudhun katon, milih format file. Temenan, sing diijini kanggo extract pesen kanggo file karo HTML, TXT utawa XML. Banjur, milih folder ing komputer kanggo nyimpen pesen dijupuk.

iphone extract text messages

Sing paling gampang tutorial bab menyuling pesen ing iPhone. Iku ora gampang?

Kejabi menyuling pesen, TunesGo menehi daya kanggo njaga iPhone ngatur uga.

Coba TunesGo kanggo extract pesen ing iPhone sapunika!

Download Win Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top