Kabeh TOPICS

+

Carane Edit iPhone Lagu Gampang lan cepet


Kanggo sawetara kedhaftar nyunting iPhone lan iTunes playlist tansah needed manungsa psychology panjaluk tren anyar karo saben dina maringaken lan padha wis Applied kanggo pilihan saka songs. Iku bisa uga tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi yen ora digawa metu ing baris karo syarat program lunak. Tutorial iki wis dikembangaké kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake wis tau ngadhepi dening customer ing gati supaya padha bisa nindakake lagu tugas gegandhengan karo ease lan kepuasan. Kanggo nggawe manawa tugas dadi gambar sing cocog gampang uga bakal ditambahake menyang tata cara sing kasebut kene kanggo nggawe tugas malah luwih gampang kanggo kedhaftar. Iku worth nyebutke sing editing iPhone dhaptar lagu ing proses gampang lan cepet tujuan utama nulis tutorial iki lan Empu pengguna ora mung bakal nemokake iku loropaken nanging tutorial iki uga bakal nggawe gampang kanggo wong-wong mau kanggo ngleksanakake langkah supaya padha bisa njaluk kualitas apik lan kontrol liwat piranti nalika nerangake iPhone utawa iDevice liyane. Yen pengguna ketemu lan Jeksa Agung bisa ngetokake lan kangelan ing penerapan tutorial iki banjur menehi saran kanggo njaluk saran pakar kanggo nerusake luwih lan njaluk kasil sing paling apik.

Part 1: Kaca-kaca sing iPhone Lagu karo iTunes

iTunes punika program lunak nggumunke sing ngidini kedhaftar kanggo nggawe owahan tanpa masalah. Iku uga kanggo nyatet sing iTunes iku program lunak multipurpose nggunakake efektif kang ndadekake manawa asil paling apik sing diduweni tanpa wektu tundha. Pengguna mung perlu kanggo nggawe manawa program digunakake ing proses technical supaya lagu editing iPhone ora tugas angel ing kabeh. Ngisor iki sawetara langkah-langkah melu ing gati.

1.The pengguna perlu kanggo nyambungake iPhone utawa iDevice wae karo PC liwat kabel USB supaya proses micu.

edit-iphone

Lunak 2.The iTunes banjur dibukak.

edit-iphone

3.The pengguna perlu kanggo nemokake piranti ing jendhela utama kanthi mencet lambang sing cocog.

edit-iphone

4.Within bagean music lan ing pilihan playlist pengguna bisa ngganti jeneng dhaptar lagu.

edit-iphone

5.The playlist banjur bakal kabuka ing jendela utama iTunes.

edit-iphone

6.The songs sing pengguna ora arep ing iPhone bisa dibusak.

edit-iphone

7.By nggunakake proses padha ndhuwur pengguna bisa playlist sembarang iDevice kepengin.

Part 2: Sync kanggo iTunes

Kanggo nggawe manawa dhaptar lagu iPhone sing nyelarasake proses nyedhaki prasaja lan iku minangka nderek.

1.The pengguna wis nyambung iDevice karo komputer liwat kabel USB.

edit-iphone

Lunak 2.The iTunes banjur bakal dibukak lan piranti kanggo dumunung.

edit-iphone

3.Once wis rampung saka panel kiwa panel music piranti kang bisa diakses.

edit-iphone

4.The ngisor iki loro pilihan kanggo bisa milih kanggo nggawe manawa musik ing iPhone wis nyinkronake karo iTunes kang uga rampung proses.

edit-iphone

Part 3: Nggawe Lagu ing iTunes

Proses iki uga dikenal dening meh saben pangguna lan kanggo alesan sing padha iku uga banget prasaja lan langsung. Ngisor iki sawetara langkah sing melu ing gati.

Program lunak 1.The iTunes bakal dibukak.

edit-iphone

2.Once wis rampung file path> anyar> playlist anyar kang ndherekake.

edit-iphone

3.The playlist banjur kang dijenengi.

edit-iphone

4.The playlist banjur kanggo disunting.

edit-iphone

5.On ing pojok tengen ndhuwur pengguna perlu kanggo nggawe manawa lambang nambah musik tapped banjur "Rampung" tombol kanggo dipencet rampung proses.

edit-iphone

Part 4: Sunting iPhone Lagu karo TunesGo

Iku salah siji program lunak paling kang nggawe manawa dhaptar lagu sing diowahi lan digawe tanpa masalah. Dikembangaké déning Wondershare program uga nduweni kemampuan kanggo nyimpen lan transfer dhaptar lagu kanggo iDevices utawa malah Android. Fungsi program internet kanthi bebas lan ora kanggo alesan padha wong tresna kanggo nggunakake program lan tansah dirating iku dhuwur. Fitur saka program lan gedhe tenan lan Empu lagi nggawe manawa sing paling wis dikirim menyang pangguna tanpa wektu tundha lan kesalahan. Antarmuka pinter program iku gampang kanggo nggunakake lan bisa nggawe manawa piranti lunak iki dianggo ing sawijining banget paling apik sawise maca liwat guide sing bakal kasebut ing tutorial iki. Ngisor iki sawetara fitur saka program kang kedhaftar kudu nimbang.

  • Iku resiko 100% lan free kesalahan minangka ana teknologi maya melu lan gawe nganyari program iki ajeg.
  • Program iku gampang kanggo nggunakake minangka dibandhingake kanggo gedhe-gedhe padha ing pasar.
  • Piranti lunak iki uga kasedhiya gratis pangisian daya kanggo wektu pangadilan lan kanggo alesan padha merbawani perusahaan pancasan purchasing.

Kanggo nggawe nggunakake paling saka program ngisor iki tutorial rinci ing gati.

1.The pengguna perlu kanggo nggawe manawa versi nyoba program diundhuh saka http://www.wondershare.com/tunesgo/ lan iku kanggo diinstal lan dibukak sawise melu ing pandhuan.

edit-iphone

2.The iDevice banjur bakal disambungake menyang komputer nganggo kabel USB asli supaya program ndeteksi iku. Ing kasus ana deteksi dening program kang menehi saran kanggo nggawe manawa program maneh dibukak sawise nutup.

edit-iphone

3.Under path Media> Lagu pengguna bakal bisa kanggo iPhone playlist lawas sing program wis dideteksi.

4.The pengguna perlu kanggo nggawe manawa tombol Tambah wis diklik kanggo nambah songs anyar lan tombol delete uga bisa diklik kanggo nggawe manawa songs wis saiki ing piranti wis dibusak minangka cara paling gampang kanggo nggawe manawa playlist ing iDevice nyunting minangka saben pesenan pengguna lan kepinginan.

edit-iphone

Top