Kabeh TOPICS

+

Top 7 Aplikasi kanggo Edit Photos ing iPad

Apa editing foto?

Apa sampeyan iku photographer seneng banget utawa ora, editing foto kudu seneng sing. Kanthi pitulungan saka sawetara editors foto Fantastic, sampeyan bisa nerjemahake dipikir temen beda malah foto paling dhasar. Lan sampeyan ora perlu dadi tuntunan photography bisa nindakake iki. Kabeh sing perlu punika editor foto lan sawetara bend Creative atine.

Ana Welasan iPad foto app editor online sing kasedhiya. Editors iki dirancang dening sawetara saka jeneng paling gedhe ing domain teknologi. Lagi aman kanggo nggunakake lan dicokot sing sethitik saka kreatifitas, sampeyan bisa nggawe editing foto murni fun. Wiwit editors iki ngidini sampeyan ngowahi minangka akeh minangka kaping minangka sing arep, sampeyan bisa nerusake kantos sampeyan wareg. Sampeyan bisa ngganti werna utawa hue utawa tektur utawa apa wae sing arep apa karo motret.

iPad foto editing

Gambar penipuan ing iPad punika Highly bisa lan iku babar blas fun. IPad wis diganti kathah awit iku dibukak ing 2010 lan saiki ngijini sampeyan kanggo nindakake liyane. Saka ireng & putih kanggo kolase kanggo Vintage, sampeyan bisa muter foto ing sembarang cara kanggo nggawe efek iki. Lan kabeh sing perlu punika app editing foto cocok ing tablet. Lan ana akeh app kuwi dibangun kanggo iPad, sawetara kang ora malah njaluk sampeyan mbayar dhuwit wae.

Ayo kita mikir iku cara iki. Iku Highly dipercaya sing nindakake iPad watara amarga sing arep digunakake kanggo klik photos. Iki ora dianjurake amarga ana piranti photography luwih watara. Nanging apa sampeyan bisa nindakake iku upload foto online lan ngakses ing iPad. Saiki sampeyan bisa nggunakake app ing iPad kanggo nggawe Piandel karo foto.

Top 7 Aplikasi kanggo Edit Photos ing iPad

Jeneng Ukuran Price Ratings
Photo Editor 14.2 MB Free 4.5+
Instagram 12.9 MB Free 4.5+
Photogene 24,3 MB $ 2.99 4.5+
SnapSpeed 27,9 MB Free 4+
Adobe Lightroom 44,6 MB Free 4+
Adobe Photoshop Tutul 59,1 MB $ 9.99 4+
iPhoto 287 MB $ 4.99 4+

Photo Editor

Foto editor saka Axiem Sistem iku salah siji saka pribadi editing foto sing paling disenengi kanggo iPad. Editor iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi foto kanthi cepet lan duwe akèh fun nalika sampeyan ana ing proyek.

Foto editor iki ngidini sampeyan kanggo nindakake kabeh karo foto. Sampeyan bisa ngowahi ukuran foto nggunakake alat potong. Sampeyan bisa nggunakake piranti kanggo proyek cepet ing foto - mbusak mripat abang, nyetel kontras lan padhang lan aplikasi efek kaya aqua lan strato. Ana pribadi sing ngijini sampeyan whiten mesem lan mbusak blemishes. Sampeyan uga nemokake pribadi kanggo splashing werna ing potret lan nambah pigura.

Lan paling apik kabeh, sampeyan bisa nambah tèks lan tulisan kanggo potret, nggawe wong seneng-seneng.

Sinau luwih lengkap babagan Photo Editor >> ( https://itunes.apple.com/us/app/photo-editor/id546821797?mt=8 )

edit photos on ipad

Instagram

Everyone mangerténi babagan Instagram, utawa ing paling luwih saka 200 yuta donya ngerti. Pangaturan dhewe Photo tau supaya nggantheng lan urip sadurunge app iki teka menyang kang. Iku paling gedhé app photo sharing ing donya lan sampeyan bisa tansah ndeleng foto paling anyar saka kontak.

Nanging sing ora kabeh amarga Instagram nawakake host fitur diowahi potret. Adat dirancang saringan sing babar blas free lan linear lan efek ngiringake-shift ora cetho radial ngijini sampeyan kanggo nambah ambane kanggo potret. Lan nuduhake foto iku pancen Piece saking jajan.

Sinau luwih lengkap babagan Instagram >> ( https://itunes.apple.com/us/app/instagram/id389801252?mt=8 )

how to edit photos on ipad

Photogene

Minangka saben majalah kabel, dianyari versi Photogene 2.0 ndadekake iku salah siji sing paling apps editing foto kanggo iPad. Salah siji fitur paling apik app iki sing wis pribadi kanggo editing lan ngekspor IPTC lan metadata.

Iki app nawakake gamut lengkap fitur kalebu potong, retouch, ngasah, denoise, straighten lan sawetara setelan werna. Sawetara fitur liyane app iki kalebu efek khusus, prasetel lan Edo kolase. App bisa ngakses perpustakaan foto langsung, mangkono nyimpen alangan saka ngimpor wong. Browser foto unik ngijini sampeyan kanggo katon ing gambar cilik akeh foto Panjenengan. Lan paling apik kabeh, iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi ukuran foto sing ngekspor menyang Dropbox utawa Picasa utawa Facebook utawa Twitter lan akeh liyane.

Sinau luwih lengkap babagan Photogene >> https://itunes.apple.com/us/app/photogene-for-ipad/id363448251

edit photos ipad

SnapSpeed

Yen sampeyan arep foto editor seneng iPad, SnapSpeed ​​app sampeyan kudu nggunakake. Nawakake pengalaman editing high quality, soko sampeyan bakal arep kanggo nggunakake saben dina siji. SnapSpeed ​​wis menang 2 Anugrah - Best Mobile Photo App ing 2012 dianugerahi dening TIPA lan iPad of the Year.

Auto Bener Paling sering digunakna fitur saka app iki sing bisa digunakake kanggo nyetel potret ing. Foto wae bisa tweaked dikarepake nggunakake fitur Tune gambar. Wilayah tartamtu lan obyek ing motret bisa dikembangne ​​nganggo fitur Milih Nyetel. Kabeh saringan inovatif kaya Drama, Grunge, Retrolux, Tilt-Shift lan Vintage kasedhiya ing app iki supaya sampeyan bisa eksprimen karo foto lan nambah sing seneng gedhe lan tutul pribadi. Rampung foto, sampeyan uga bisa nggunakake salah sijine pigura ing-dibangun.

App uga wis Google+ dibangun menyang iku, ngijini sampeyan kanggo enggo bareng potret mung kaya sing.

Sinau luwih lengkap babagan SnapSpeed ​​>> ( https://itunes.apple.com/us/app/snapseed/id439438619?mt=8 )

edit photo ipad

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom menehi sampeyan akses menyang sawetara saka pribadi paling menowo lan kuat, nggunakake sing bisa ngowahi lan ngatur gambar wae. Iki foto app editing bisa ing foto smartphone uga minangka gambar mentahan dijupuk ing kamera DSLR. Ngedit foto bisa liwat iPad kamera muter uga Smart Previews. Prasetel Lightroom lan pribadi ngijini sampeyan kanggo nambah gambar.

Kanggo nggunakake versi seluler saka app iki, Adobe Lightroom 5 dibutuhake. Tambahan, salah siji saka plans Creative Cloud uga dibutuhake. Plans iki kalebu rencana lengkap, Photoshop Program Photography, rencana Photography, rencana lengkap Student lan Guru Edition lan tim.

Sinau luwih lengkap babagan Adobe Lightroom >> https://itunes.apple.com/us/app/adobe-lightroom/id804177739?mt=8

edit photo on ipad

Adobe Photoshop Tutul

Kombinasi gambar tau luwih gampang kanthi Adobe Photoshop Tutul. Sawise sampeyan liwat nglamar tutul profesional foto, sampeyan bisa langsung enggo bareng potret saka iPad kanggo Facebook lan Twitter. Aplikasi bisa digunakake kanggo nyunting gambar dhuwur-res nganti 12 MPs.

App wis inti Photoshop fitur kalebu lapisan, saringan, pangaturan lan pilihan pribadi. Ing Scribble Pilihan alat ngidini extraction bagéan saka gambar lan alat Refine Edge bisa digunakake unsur Jupuk kaya rambute, kang digunakake hard kanggo milih. Fitur kamera Isi fitur liyane banget app sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake kamera iPad kanggo isi macem-macem wilayah ing lapisan.

Karo app sampeyan njaluk Creative Cloud anggota gratis sing ngijini sampeyan kanggo nyelarasake proyèk antarane iPad lan desktop. Tambahan, sampeyan uga njaluk maya panyimpenan 2GB karo anggota iki.

Sinau luwih lengkap babagan Adobe Photoshop Tutul >> ( https://itunes.apple.com/us/app/adobe-photoshop-touch/id495716481?mt=8 )

ipad edit photos

iPhoto

iPhoto nduwe desain streamlined anyar sing ndadekake iku prasaja lan luwih atraktif saka tau. App bisa digunakake kanggo ngowahi, ngatur, nggoleki lan enggo bareng potret.

Alat multi-tutul ngijini sampeyan kanggo nyetel cahya lan werna lan aplikasi efek ayu kanggo potret. Kanggo ngganti bagean saka gambar, sampeyan mung perlu kanggo tutul banjur seret. Sadurunge nyeret bisa digunakake kanggo nyetel anget, greenery lan langit biru selektif. Kanggo mbenerake werna pas, sampeyan mung kudu nyeret imbangan loupe putih. Lan sisih paling iku kabeh owah-owahan sing nggawe ing motret sing nondestructive.

Sinau luwih lengkap babagan iPhoto >> ( https://itunes.apple.com/us/app/iphoto/id497786065?mt=8 )

edit ipad photos
Top