Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Busak Music saka iPhone

Carane kanggo Busak Music saka iPhone

Arep mbusak songs sing wis mirengke ewu kaping saka iPhone. Kanthi mengkono iku, sampeyan bisa tetep music dianyari lan mbebasake spasi iPhone file liyane Nanging, mbusak songs saka iPhone ora gampang. Sampeyan saged mbusak songs siji langsung ing iPhone. Nanging, iku njupuk wektu lan energi. Kanggo ngatasi masalah kanggo sampeyan, aku seneng menehi saran sing  Wondereshare TunesGo (Windows) utawa Wonershare TunesGo (Mac) . Alat iki empowers sampeyan mbusak musik saka iPhone cepet lan kanthi. 

Coba TunesGo Wondershare kanggo mbusak musik saka iPhone!

Download win versionDownload mac version

Wigati:  Nalika sampeyan ndeleng, loro dipisahake Windows lan Mac versi kabeh sing kasedhiya. Ing ngisor iki, kita lagi arep kanggo pirembagan bab carane mbusak musik ing iPhone karo TunesGo Wondershare. 

Carane kanggo mbusak musik saka iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5s / 4 / 4S / 5 / 3GS

Langkah 1. Gunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone karo PC

Sawise sampeyan ngundhuh lan nginstal TunesGo, klik kaping pindho lambang wiwitan cepet ing desktop kanggo miwiti. Nggunakake kabel USB teka karo iPhone kanggo nyambung iPhone kanggo PC. Alat iki bakal ndeteksi iPhone  enggal  lan nuduhake ing jendhela utama. 

Wigati:  Kanggo nggunakake TunesGo, please nginstal iTunes ing komputer page.

delete songs from iphone

Langkah 2. Carane mbusak songs saka iPhone

Mbusak musik saka iPhone 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5s / 4/5 / 4S / 3GS

Nalika rampung langkah pisanan, sampeyan bisa ndeleng kabeh data ing iPhone sing kadhaptar ing sisih kiwa. Klik " Media ". Ing jendhela media, klik " Music ". Iki bakal nggawa serep jendhela music ing sisih tengen. Kabeh songs didhaptar ing kene. Pilih lagu sing arep kanggo mbusak lan klik "Busak". Nalika ditampilake jendhela cilik njedhul munggah, takon sampeyan kanggo mesthekake pambusakan, klik " Ya ". Banjur alat iki wiwit mbusak musik saka iPhone.

delete songs from iphone 4

Sadurunge mbusak songs saka iPhone, Aku suggest gawe serep songs ing iPhone pisanan ing ngono sampeyan mbusak mau accidently. Wondershare  TunesGo kanthi kompatibel karo iOS 9/8/7. Bebas bae kanggo mbusak musik ing iPhone 6s (Plus), iPhone 6 (Plus), iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4, iPhone 4S lan iPhone 3GS. Yen sampeyan perlu, sampeyan uga bisa mbusak dhaptar lagu saka iPhone karo TunesGo Wondershare uga. Apa ora download TunesGo duwe nyoba dening dhewe?

Download win versionDownload mac version


Watch video kanggo mangerteni carane mbusak musik saka iPhone

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top