Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Busak Playlist saka iPhone Enggal

Carane kanggo Busak Playlist saka iPhone Enggal

Sing sing looking for cara gampang kanggo mbusak dhaptar lagu saka iPhone? Jujur, sampeyan bisa mbusak dhaptar lagu saka iPhone langsung tanpa alat wae. Nanging, yen sampeyan wis digawe Welasan playlist ing iPhone, iku bakal njupuk wektu dawa kanggo dibusak mau nalika sampeyan ora ana maneh arep kanggo ngrungokake iki dhaptar lagu lawas. Ing kasus iki, sampeyan kudu alat iPhone profesional kanggo nindakake proyek kanggo sampeyan. Kene, aku ate introduce sampeyan alat playlist aman iPhone; ing  Wondershare TunesGo . Kanthi bantuan, sampeyan bakal bisa kanggo mbusak minangka akeh dhaptar lagu sing bakal kaya bebarengan. TunesGo kebak ndhukung kabeh model iPhone kayata iPhone 5, 4S, 4 lan 3GS sing lagi mlaku ing iOS 5 utawa 6.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati : Sampeyan uga bisa mbusak dhaptar lagu saka iPhone ing Mac karo  Wondershare TunesGo Mac . Mung nindakake klik-tengen ing dhaptar lagu lan pilih Busak .

Carane kanggo mbusak dhaptar lagu saka iPhone cepet

Ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sampeyan tutorial rinci babagan carane mbusak dhaptar lagu lan iPhone kang langkah-langkah dening-langkah. Karo TunesGo, sampeyan bisa mbusak dhaptar lagu umum ing iPhone effortlessly. Download iPhone alat aman playlist ing PC, banjur tindakake langkah ing ngisor iki.

Langkah 1: Sambungake iPhone karo PC

Sawise download, nginstal lan mbukak alat aman playlist iPhone ing PC. Banjur, nyambung iPhone karo PC liwat kabel USB. IPhone bakal dideteksi enggal sawise lagi disambungake. Sawisé iku, sampeyan bisa pratinjau kabeh informasi ing iPhone ing antarmuka utama.

Wigati:  Mangga nginstal iTunes ing PC sadurunge nggunakake TunesGo. Yen ora, TunesGo ora bisa mlaku.

delete playlist on iphone

Langkah 2: Busak playlist ing iPhone

Kanggo mbusak dhaptar lagu lan iPhone, sampeyan kudu klik Playlist  saka panel navigasi sing ing sisih kiwa-tangan ing antarmuka utama. Ing jendhela lagu, kabeh dhaptar lagu ing iPhone bakal rapi kadhaptar. Sampeyan banjur bisa nerusake kanggo milih lagu sing bakal kaya dibusak. Sak suwene proses mbusak, ngene luwih apik supaya iPhone disambungake ing kabeh kaping.

delete playlist from iphone

Waca, karo TunesGo sampeyan bakal bisa cepet lan kasil mbusak dhaptar lagu bayangan saka iPhone. Ing kasunyatan, Kejabi mbusak dhaptar lagu ing iPhone, sampeyan uga bisa mbusak songs ing iPhone ing perangan uga. Yen sampeyan duwe iPod utawa iPad, sampeyan uga bisa nyalin lan nransfer daftar lagu antarane iPhone, ipod lan iPad kanggo nuduhake uga.

Download Win VersionDownload Mac Version


Tindakake Tutorial Video kanggo Busak Dhaptar lagu saka iPhone / p>

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top