Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Lan Gampang Way kanggo Busak Songs duplikat ing iPhone

Lan Gampang Way kanggo Busak Songs duplikat ing iPhone

"Aku duwe duplikat lagu iku ing loro komputer lan iPhone. Aku pungkasanipun figured metu carane mbusak duplikat lagu iku saka iTunes. Nanging, iku cukup akeh kanggo mbusak duplikat lagu iku ing iPhone siji wektu. Punika ana sembarang cara gampang ngeculke kula mbusak duplikat songs ing iPhone ing kumpulan? "

Ora seneng duplikat lagu iku ing iPhone, ora amarga njupuk akèh papan, biasane amarga bakal mengaruhi swasana ati ing nglangen musik. Sampeyan bisa mbusak duplikat lagu iku ing iPhone kanthi ngusap saka kiwa menyang tengen lan taping Busak. Iki cara paling gampang kanggo mbusak duplikat lagu iku saka iPhone yen sampeyan mung duwe kurang saka 10 songs kanggo dibusak. Yen sampeyan duwe Welasan duplikat lagu iku kanggo mbusak ing iPhone, iku bakal njupuk sing jam. Ing ngisor iki, kita introduce sing minangka cara sing gampang kanggo mbusak duplikat lagu iku ing iPhone ing kumpulan.

Langkah 1. Instal TunesGo

Download TunesGo. Loro MoblieGo kanggo iOS (Windows) lan TunesGo (Mac) kasedhiya. Njaluk versi nengen kanggo komputer. Ing ngisor iki, aku njupuk TunesGo (Windows) minangka conto kanggo nuduhake sampeyan carane mbusak duplikat lagu iku ing iPhone.

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah 2. Tampilan songs iPhone ing Window a

Sambungake iPhone karo PC liwat kabel USB lan miwiti TunesGo. Iku kebak kompatibel karo Windows PC. Lan MobileGo ndhukung 5S paling anyar iPhone lan 5C iPhone lan iPhone liyane mlaku ing iOS 7. Sawise pendeteksi iPhone, TunesGo kanggo nampilake iPhone ing jendhela utami. Klik Media ing kolom sisih kiwa, sampeyan bakal weruh kabeh songs ditampilake ing Window Music.

how to delete duplicate songs on iphone

Wigati: Sadurunge nggunakake TunesGo, sampeyan kudu nginstal iTunes ing PC page. Yen ora, TunesGo bisa uga ora bisa mlaku.

Langkah 3. Mbusak songs duplikat saka iPhone

Klik "dhaftar Ndeleng" kanggo ndeleng songs ing dhaftar. Saka dhaftar, sampeyan bisa ndeleng duplikat lagu iku gampang. Mriksa kothak sadurunge duplikat lagu iku> klik "Busak" ing ndhuwur jendhela.

 delete duplicate songs from iphone

Karo TunesGo, sampeyan bakal ndeleng lan mbusak duplikat lagu iku saka iPhone visual. Lan apa liyane, yen sampeyan lagi nandang gerah sawetara songs saka sumber liyane kanggo iPhone, sampeyan bisa nggunakake TunesGo kanggo nransfer songs iPhone iki kanggo iTuneswithout duplikat gedhe-gedhe. Yen lagu sing lagi arep kanggo mindhah iTunes sampun wonten, banjur lambang iTunes ing jendhela TunesGo bakal disorot.

Coba Wondershare TunesGo kanggo mbusak duplikat lagu iku saka iPhone ing kumpulan!

Download Win VersionDownload Mac Version


Watch Video kanggo mangerteni carane kanggo Busak Songs duplikat ing iPhone

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top