Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Busak duplikat Photos / Pictures ing iPhone / iPad / iPad mini

"Aku duwe luwih saka 1000 item ing Photo Library ing iPhone, lan bubar aku ketemu ana sawetara duplikasi. Apa ana sembarang cara gampang kanggo kula kanggo mbusak duplikat foto ing iPhone? Saran lan saran bakal ngormati nemen. Thanks!"

Iku misale jek iku gampang banget kanggo njaluk duplikasi foto ing iPhone. Ing kasunyatan, nalika sampeyan nemokake sing ana foto duplikat ing iPhone, sampeyan bisa nyoba salah siji saka cara ing ngisor iki kanggo mbusak iki duplikasi.


Solusi 1. Busak duplikat Photos ing manual iPhone

Sampeyan bisa mbusak potret ing Roll kamera (utawa Bubar Added album ing iOS 8) ing iPhone, tengen? Yen mengkono iku, sampeyan bisa mbusak foto duplikat ing iPhone ing cara iki.

  • Yen iPhone wis mlaku ing iOS 5 utawa iOS 6
    Sampeyan bisa mbusak duplikat foto ing iPhone ing cara iki. Klik app Photos ing iPhone. Golek wong duplikat foto lan klik Trash Can ing sisih tengen kanggo nyopot.
  • Yen iPhone nganggo ing iOS 7/8/9
    Klik Photos banjur pilih duplikasi siji ing nglumpukke foto. Yen potret wis dipilih, tandha mriksa ijo bakal katon. IOS pungkasan 7 ngijini sampeyan kanggo milih sawetara potret duplikat saben wektu. Banjur sampeyan bisa klik Can Trash ing ngisor kanggo mbusak mau.

Solusi 2. Mbusak duplikat Photos ing iPhone karo Tool a

Jujur, iku banget hard lan wektu-akeh kanggo nemokake duplikasi antarane foto ing iPhone lan mbusak wong siji, utamané nalika ana atusan foto ing iPhone. Ing kasus iki, kita bisa gumantung ing alat desktop, kaya Wondershare TunesGo Retro (Windows) utawa Wondershare TunesGo Retro (Mac) , apa proyek. Info ing ngisor iki bab carane mbusak duplikat foto karo Wondershare TunesGo Retro (Mac).

Wigati: TunesGo Retrodoesn't mbusak duplikat foto kanthi otomatis . Nanging, iku nuduhake kabeh foto duplikat ing iPhone lan ngijini sampeyan mbusak mau, preduli saka foto sing disimpen ing Roll kamera (Bubar Added) utawa Photo Library.

Langkah 1. Coba Wondershare TunesGo Retro (Mac)

Download Win VersionDownload Mac Version

Klik Download kanggo njaluk versi nyoba Wondershare TunesGo Retro (Mac) ing komputer. Nginstal lan miwiti. Sambungake iPhone karo Mac karo kabel USB. Nalika nyambungake kasil, sampeyan bisa ndeleng iPhone ditampilake apa gambar ing ngisor iki nuduhake.

TunesGo Retro kanthi kompatibel karo iPhone 6s (Plus), iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 lan iPhone 3GS sing mbukak iOS 9/8/7/6 / 5.

how to delete duplicate photos on iphone

Langkah 2. Mbusak duplikat foto saka iPhone

Klik Photos ing sisih kiwa saka jendhela utama, sampeyan bisa ndeleng foto sing disimpen ing folder beda: Roll kamera, Foto Stream, lan Photo Library. Klik saben folder, pilih foto duplikat, lan klik Busak kanggo mbusak mau.

delete duplicate photos on iphone


Sinau Carane Busak duplikat Photos ing iPho ne

Top