Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Carane mulihake iTunes Library saka komputer tabrakan

Carane kanggo mulihake iTunes Library saka komputer tabrakan

"My computer tabrakan lan aku ilang iTunes Library sandi. Apa bisa njaluk iTunes Library sandi bali awit aku wus nyelarasake iTunes sandi karo iPhone 5, iPad 3, lan iPod. Mangga menehi sawetara saran." - Judi

Kacilakan komputer bisa nggawe Library iTunes ilang. Ora pengin kacilakan komputer, Nanging, iku bisa kelakon ing sembarang wektu. Aja padha sumelang, sawise komputer tabrakan, sampeyan bisa nemokake iTunes Library saka komputer tabrakan yen sampeyan kaya pengguna ndhuwur wis nyelarasake iTunes Library karo iPhone, iPad, utawa iPod. Artikel iki ngandhani carane waras Library iTunes saka komputer tabrakan karo iPhone, iPod, iPad utawa kang ngandhut lagu.

Uga, sadurunge kita njaluk mudhun kanggo tugas, bab kapisan sing perlu kita tindakake kanggo ngundhuh alat iPhone profesional. Kene, sampeyan ngirim ora nggunakake iTunes, amarga iku ora bisa mbantu njaluk songs saka piranti Apple iTunes Library. Nanging, sampeyan lagi mestine kanggo ngundhuh TunesGo, Apple piranti profesional waras Library iTunes sawise komputer tabrakan. Download TunesGo tengen ing komputer. Kapisah TunesGo Windows lan TunesGo (Mac) kasedhiya kanggo download.

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah 1. Run TunesGo

Miwiti TunesGo lan nyambungake piranti Apple kang ngandhut songs sampeyan kudu karo komputer. Sawise nyambungake kasil, sampeyan bisa ndeleng piranti ditampilake ing jendela utami. Versi loro TunesGo Windows lan Mac ndhukung iPhone, iPad, lan iPod mlaku ing iOS 5/7/6, iPod klasik, iPod acak, lan iPod nano. Versi Mac ora ndhukung iPod 3. Minangka kanggo iPod nano / klasik / acak, versi Mac mung bisa mulihake music iTunes lan dhaptar lagu.

computer crash itunes recovery

Langkah 2. Mulihake Library iTunes sawise tubrukan komputer

Saka kiwa jendhela utama, sampeyan bisa ndeleng "Media". Klik lan sampeyan bisa ndeleng kabeh jinis file ing kategori punika. Kanthi gawan, tab kapisan Music. Ing jendhela Music, sampeyan bisa ndeleng kabeh songs ing piranti Apple. Cukup klik "Smart Ekspor menyang iTunes", banjur kabeh songs saka piranti apple sing ditransfer menyang iTunes Library ing komputer. Utawa sampeyan bisa milih prasaja songs needed lan klik "Ekspor menyang iTunes Library" saka "Ekspor" dhaptar gulung-mudhun.

how to restore itunes library after computer crashes

Iku mung njupuk sawetara menit kanggo mulihake Library iTunes saka komputer tabrakan karo Wondershare TunesGo. Titik tombol iku sampeyan kudu gawe serep iTunes Library kanggo piranti apple ajeg.

Coba TunesGo Wondershare sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top