Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Best Desktop iPhone Gambar Transfer kanggo Windows / Mac

Best Desktop iPhone Gambar Transfer kanggo Windows / Mac

"Apa ana wae alat profesional transfer file iPhone? ITunes apik, nanging ora bisa nransfer musik, video, lan foto saka iPhone kanggo iTunes. Aku mung butuh alat sing fungsi kaya iTunes lan mugi kula nransfer file saka iPhone menyang komputer utawa iTunes. Sembarang saran ngormati. Thanks! "

Yen sampeyan lagi iPhone fancier, iku banget perlu kanggo sampeyan duwe app transfer file iPhone. Karo transfer file iPhone, sampeyan bakal nransfer file ing antarane iPhone lan komputer luwih gampang wiwit iTunes ora bisa nransfer file saka iPhone menyang komputer. Yen sampeyan lagi ora yakin kang file iPhone transfer kanggo nggunakake, aku ate suggest nyoba Wondershare TunesGo Retro . Iku dirancang kanggo piranti Apple iOS kedhaftar kanggo nransfer file. Lan iku ora apa iTunes bisa lan ora bisa.

Njaluk versi nyoba TunesGo Retro kanggo nransfer file iPhone!

Download Win VersionDownload Mac Version

Wondershare TunesGo Retro wis dipisahake versi Windows lan Mac versi . Loro-lorone wong sing kasedhiya sapunika. Sanadyan fitur ing versi Windows rada beda iki ing versi Mac, wong loro banget ing transfer file iPhone.

iPhone Gambar Transfer Software - Features Wondershare TunesGo Retro Key:

  • Transfer Music lan video saka komputer kanggo iPhone, kalebu songs sing ing format kompatibel iPhone. Sak suwene proses transfer, lunak transfer file iPhone iki bakal ngelingake sampeyan ngowahi iPhone file kompatibel kanggo format loropaken iPhone.
  • Share musik ing komputer siji karo macem-macem iPhone. Boten kados iTunes sing mung ngijini sampeyan nransfer musik kanggo iPhone, nalika nransfer file kanggo iPhone liyane, iku bakal mbusak file. iPhone transfer file app ngijini sampeyan enggo bareng musik saka komputer siji karo iPhone liyane, iPads, lan malah iPods.
  • Nransfer musik iPhone kanggo iTunes Library ing komputer kanggo nggawe Library iTunes siji lengkap. Fitur iki utamané migunani nalika sawetara lagu sing nyekel kanggo iPhone ora ana ing iTunes Library utawa sing ilang asli iTunes Library lan arep ngedekké.
  • Transfer songs dipilih, video, lan foto menyang komputer. Minangka transfer file iPhone, iku kudu bisa ngaktifake sampeyan nransfer file media saka iPhone menyang komputer kanggo serep utawa panggunaan luwih. TunesGo Retro jenis kuwi alat. Songs dipilih, video, lan potret bisa ditransfer menyang komputer ing kumpulan.

 iphone file transfer software

Kaya aku wis kasebut ing ndhuwur sing versi Windows rada beda saka versi Mac. Kejabi fitur kasebat, Wondershare TunesGo Retro (Windows) uga ngijini sampeyan nransfer dhaptar lagu saka iPhone kanggo iTunes lan komputer, dhaptar lagu saka iTunes kanggo iPhone uga. Tambahan, versi Windows uga ndhukung pesen ngekspor teks, MMS, iMessages karo lampiran, lan kontak. Sanadyan saiki Wondershare TunesGo Retro (Mac) mung ndhukung music, video, lan transfer photo, ngijini sampeyan ngatur musik, video, lan foto uga. Golek fitur liyane banget dening dhewe.

Apa ora nyoba transfer file iPhone profesional - TunesGo Retro sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top